Tallenna lempiohjelmasi

Elisa Viihde Premium tarjoaa monipuoliset tallennusmahdollisuudet tv-ohjelmille. Voit tallentaa yksittäisiä lempiohjelmiasi tai asettaa jatkuvan tallennuksen esimerkiksi tietylle tv-sarjalle, myös tuleville kausille. Koko ohjelman tallennus onnistuu vaikka sen aloittaisi kesken ohjelman. Tallennus onnistuu myös etänä Elisa Viihde -mobiilisovelluksessa, kaikilta vapailta, maksuttomilta kanavilta.

Katso, kun sinulle sopii

Monipuolisen tallennuksen* avulla voit katsoa lempiohjelmasi silloin kun se sinulle sopii.

*) Tallenteet säilyvät kaksi vuotta.

Katso kaikilla laitteilla missä vain

Olitpa sitten kotisohvalla tv:n ääressä tai liikkeellä, Elisa Viihde tv-palvelu kulkee mukanasi kaikkialle mobiililaitteissa ja läppärissä. Elisa Viihde -sovellus toimii kaikilla mobiililaitteilla ja uusissa älytelevisioissa verkkoyhteydessä. Voit siirtää kuvan sovelluksesta televisioosi myös Chromecastin tai Apple TV:n avulla. Toimii myös muissa EU-maissa, jos kotiosoitteesi on Suomessa.

Kokoa oma viihdekirjasto

Voit koota Elisa Viihteen tv-palveluun oman viihdekirjastosi lisämaksullisista suoratoistopalveluista sekä tallentamalla omia suosikkiohjelmiasi vapailta kanavilta. Kun palvelut ovat kootusti yhdessä paikassa, sinun ei tarvitse mennä erikseen jokaiseen palveluun niitä käyttääksesi.

 

Käytä helppoa hakutoimintoa

Muistitpa sitten elokuvan tai vain näyttelijän nimen, helppo hakutoiminto listaa sinulle nopeasti kaikki hakusanan mukaiset elokuvat ja sarjat sekä sen, missä ne ovat katsottavissa tai vuokrattavissa.

Et tarvitse tv-antennia tai -kaapelia ohjelmien katseluun

Et enää tarvitse tv-antennia tai -kaapelia tv-ohjelmien katseluun. Elisa Viihde Premium toimii netissä eli tarvitset elokuvien, tv-sarjojen ja tv:n suorien lähetysten katseluun vain laajakaista- tai mobiiliverkkoyhteyden sekä Elisa Viihde Premiumin. Nopeuden on hyvä olla vähintään 10MB/s.

Valitse sinulle sopivin Elisa Viihteen vaihtoehdoista

Elisa Viihde Premium

Yhdessä asiakkaiden kanssa kehitetty Elisa Viihde Premium tarjoaa monipuolisimmat viihdepalvelut. Voit katsoa yli 30 HD-kanavaa verkkoyhteydellä, ilman tv-antennia tai kaapelia. Pystyt tallentamaan 5000 tuntia tv-ohjelmia missä ja milloin vain. Lisämaksulliset suoratoistopalvelut (esim. HBO Nordic ja Netflix) voi liittää palveluun helposti käytettäviksi. Elisa Viihteen vuokraamon laaja valikoima elokuvia ovat kätevästi vuokrattavissa tai ostettavissa.

Tilaukseen sisältyy Elisa Viihde Premium -digiboksi, jolla palvelut saa kaikkiin televisioihin. Mobiilisovellus on kaikkien perheenjäsenten käytettävissä. Elisa Viihdettä voi käyttää kaikkien operaattoreiden nettiliittymillä ja mobiiliverkossa. Palvelun ostajat saavat kuitenkin Elisan huippunopean laajakaistan etuhintaan. Kysy tarjousta asiakaspalvelusta soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 464646 tai Elisa-myymälästä.

Elisa Viihde Mini

Tilaamalla kuukausimaksullisen Elisa Viihde Minin palveluna tallennat ja katsot ohjelmia missä ja milloin vain mobiililaitteista älytelevisioihin. Tallennustilaa on 2500 tuntia. Voit myös luoda oman viihdekirjastosi lisäämällä sovellukseen lisämaksullisia suoratoistopalveluita (esim. HBO Nordic, Elisa Viihde Viaplay, Elisa Viihde Sport tai SF Kids). Elisa Viihteen vuokraamosta vuokraat ja ostat elokuvat vaivattomasti suoraan kotisohvallesi.

Elisa Viihde -sovellusta voi käyttää vuokrattujen tai ostettujen leffojen katseluun myös ilman kuukausimaksullista palvelua. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta ja elokuvat vuokrataan tai ostetaan kertamaksulla. Vuokraus ja osto iOS-laitteisiin selaimella. Sovelluksen voi ladata omalle mobiili -tai älytelevisiolaitteelle maksutta sovelluskaupoista.

Elisa Viihde Viaplay

Katsotko mielelläsi sarjoja ja elokuvia? Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit kaikista Viaplayn pohjoismaisista huippusarjoista sekä Elisa Viihteen suosituista alkuperäissarjoista, kuten Kaikki synnit ja Ivalo. Elisa Viihde Viaplay on liitettävissä Elisa Viihde Premiumin ja Elisa Viihde -sovelluksen tilauksiin lisämaksusta.

Tutustu Elisa Viihde Viaplayhin ›

Katso urheilua makusi mukaan

Lisää palveluun suosikkiurheilukanavasi lisämaksulla.

V Sportilta näet runsaasti jalkapalloa, kuten Valioliigan ja Huuhkajien ottelut, sekä mm. NHL:ää, NFL:ää, koripallon Euroliigaa ja golfia.

Eurosport-paketti sisältää olympialaiset, tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn suuret ympäriajot ja snookerin merkittävimmät kilpailut.

Elisa Viihde Sportilta näet Euroopan parasta koripalloa Espanjasta ja Saksasta, jalkapallon Espanjan cupin ja e-urheilua.

C More Sportilla nautit mm. Formula 1:stä, MotoGP:stä, jalkapallon Mestarien liigasta ja La Ligasta sekä yleisurheilun Timanttiliigasta.

Elisa Viihde Tupla

Haluatko parempaa katsottavaa myös mökille tai kodin toiseen televisioon? Elisa Viihde -asiakkaana voit tilata lisää Elisa Viihde -digibokseja tarpeesi mukaan, samalla saat jopa kolminkertaisen tallennustilan. Tilaamasi suoratoistopalvelut (esim. Elisa Viihde Viaplay, Netflix) ja tallenteesi ovat käytettävissä kaikilla digibokseilla samoilla tunnuksilla. Kanavapaketti-tilaukset ovat laitekohtaisia. Hanki Elisa Viihde Tupla asiakaspalvelusta soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 464646 tai Elisa myymälästä.

Lataa sovellus