Elisa Viihde Premium + Elisa Viihde Viaplay huippuedulliseen yhteishintaan vain 27,99 €/kk. Säästä 239,76€.

Tarjous

Kattava viihdepaketti koko perheelle
Tallenna lempiohjelmasi ja nauti tv:n katselusta juuri silloin, kun sinulle sopii.
Palvelu sisältää yli 30 kanavaa parhaalla kuvanlaadulla ilman tv-antennia tai -kaapelia.
Elisa Viihde Viaplaysta näet kiinnostavimmat sarjat ja parhaat elokuvat uutuuksista klassikoihin.

27,99 €/kk Säästä 239,76 €
24 kk sopimus, hinta 24 kk:n jälkeen 37,98 €/kk.
Kokonaishinta 671,76 € + avausmaksu 7,99 €.

TILAA YHTEISHINTAAN

Voit myös tilata chatista, puhelimitse 0800 464646 tai käydä myymälässä. Etu vain uusille asiakkaille.

En halua pakettitarjousta, tilaa vain Elisa Viihde Premium

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Helppokäyttöinen tv-palvelu

Elisa Viihde Premium on tv-palvelu, jolla katsot, tallennat, vuokraat ja löydät katsottavaa helposti. Tv-palveluun sisältyy 4K-digiboksi ja älylaitteisiin ladattava Elisa Viihde -sovellus, jonka voit jakaa kaikkien perheen jäsenten käyttöön. Tilaus sisältää yli 30 tv-kanavaa parhaalla kuvanlaadulla ilman tv-antennia tai -kaapelia.

Suosituimmat sarjat ja leffat

Elisa Viihde Viaplay on suoratoistopalvelu, josta näet suositut alkuperäissarjat, eniten kotimaisia elokuvia ja kansainvälisiä sekä pohjoismaisia laatusarjoja ja -elokuvia uutuuksista klassikoihin. Saat joka viikko uutta katsottavaa.

Katso kaikilla laitteillasi

Elisa Viihde Premium sisältää 4K-digiboksin ja älylaitteisiin ladattavan maksuttoman Elisa Viihde -sovelluksen. Elisa Viihde Viaplayn elokuvia ja sarjoja katsot tv:stä Elisa Viihde Premium -digiboksilta, puhelimesta, tabletista, pelikonsolista tai smart tv:stä Elisa Viihde Viaplay -sovelluksella.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Elisa Viihde Premium?

  • Helppokäyttöinen tv-palvelu, jolla katsot, tallennat, vuokraat ja löydät ohjelmia vaivatta.
  • Palveluun sisältyy 4K-digiboksi ja älylaitteisiin ladattava Elisa Viihde -sovellus, jonka voit jakaa kaikkien perheenjäsenten käyttöön.
  • Katso ohjelmia yli 30 HD-kanavalta verkkoyhteydellä ilman antennia tai kaapelia.
  • Katso maksuttomia suoratoistopalveluita Yle Areenaa, Ruutua ja MTV Katsomoa suoraan televisiosta.
  • Katsottava ei lopu kesken etkä maksa turhasta, kun valitset pakettiin itsellesi sopivimmat maksukanavat ja suoratoistopalvelut (esim. Elisa Viihde Viaplay, HBO Nordic, C More, Netflix, Prime Video).
  • Rentoudu leffojen, sarjojen tai urheilun parissa juuri silloin kun sinulle sopii, missä ja millä laitteella tahansa.

Mikä on Elisa Viihde Viaplay?

Elisa Viihde Viaplay on suoratoistopalvelu, josta näet suositut alkuperäissarjat, eniten kotimaisia elokuvia ja kansainvälisiä sekä pohjoismaisia laatusarjoja ja -elokuvia uutuuksista klassikoihin. Saat joka viikko uutta katsottavaa.

Mitä kanavia ja suoratoistopalveluita voin katsoa?

Elisa Viihde Premiumissa on 30 tv-kanavaa, joista suurin osa on HD-laatuisia. Lisäksi voit katsoa Yle Areenan, Ruudun ja MTV Katsomon maksuttomia sisältöjä suoraan televisiosta. Paketti sisältää Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, josta näet kiinnostavimmat alkuperäissarjat ja kansainväliset suosikit sekä kotimaisia ja kansainvälisiä huippuelokuvia uutuuksista klassikoihin. Saat joka viikko uutta katsottavaa. Tv-palvelusta voit lisämaksusta myös vuokrata tai ostaa elokuvia kertamaksulla tai tilata muita suoratoistopalveluita ja maksukanavia laajasta valikoimastamme. Mukana HBO Nordic, C More, Netflix ja monia maksukanavapaketteja.

Kuukausimaksuun sisältyvät kanavat: Yle TV1, Yle TV2, MTV3, Nelonen, Yle Teema, Sub, TV5, LIV, Jim, Kutonen, TLC, STAR, AVA, Hero, AlfaTV, FRII, INEZ, National Geographic, Elisa Viihde Sport 1, V sport + Suomi, HISTORY TV, TV7, CNN, BBC World News, France 24, Aljazeera, RT, NHK World, DW, ja kuukausittain vaihtuva Bonuskanava. *) Näkyvät vain Elisan laajakaistaliittymillä

Miten otan palvelun käyttöön?

Saat käyttäjätunnuksen Elisa Viihde Premium -palveluun tekstiviestitse pian tilauksen jälkeen. Tunnuksella pystyt kirjautumaan palveluun kaikilla laitteillasi. Näin otat tv-palvelun käyttöön eri laitteilla:

  • Televisiolla: Tilaukseen kuuluva digiboksi on noudettavissa valitsemastasi postitoimipaikasta tyypillisesti 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Ota digiboksi käyttöön pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan. Jatkossa voit käyttää Elisa Viihdettä kytkemällä digiboksin televisioon HDMI-johdolla.
  • Mobiililaitteilla: Lataa Elisa Viihde -sovellus maksutta sovelluskaupasta. Kirjaudu palveluun Elisa Viihde -tunnuksella tai Elisa-tunnuksella (OmaElisan tunnus). 
  • Tietokoneella: Mene selaimella osoitteeseen elisaviihde.fi. Kirjaudu palveluun Elisa Viihde -tunnuksella tai Elisa-tunnuksella (OmaElisan tunnus).

Saat sähköpostiisi Elisa Viihde Viaplayn aktivointiohjeen. Aktivoi Elisa Viihde Viaplay käyttöösi viestissä olevasta henkilökohtaisesta aktivointilinkistä tai osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset.

Millä laitteilla voin katsoa?

Voit katsoa Elisa Viihde Premiumia seuraavilla laitteilla: Televisiolla Android-, iOS- ja Huawei HarmonyOS-mobiililaitteilla lataamalla Elisa Viihde -sovelluksen Tietokoneella osoitteessa elisaviihde.fi (Mac ja Windows)

Voit katsoa Elisa Viihde Viaplayta seuraavilla laitteilla: Televisiosta Elisa Viihde Premium -digiboksilta Puhelimella, tabletilla, älytelevisiosta tai pelikonsolista Viaplay-sovelluksella. Tietokoneella osoitteessa viaplay.fi

 

Miten voin perua tilauksen?

Elisa Viihde Premium -tilaus on voimassa kahden vuoden ajan, eikä tilausta voi perua kesken sopimuskauden. Voit kuitenkin perua verkkokaupasta ostetun Elisa Viihteen 14 päivän kuluessa tilauksesta. Tee peruutus ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.