Elisa Viihde Premium tuo viihdekokemuksesi aivan uudelle tasolle. Käyttöliittymän nopeus, 4K-tuki, bluetooth-kaukosäädin ja fiksu hakutoiminto tekevät vaikutuksen vaativampaankin makuun.

Tutustu Elisa Viihde Premiumiin

Elisa Viihde Premium norm. 24,90 €/kk

Katso tarjous

24kk määräaikainen tilaus, kokonaishinta 597,60 €.

Uudenlainen käyttöliittymä

Pääset entistä helpommin sisältöjen pariin – oli sitten kyseessä tv-ohjelmat, ohjelmakirjastot, tallenteet tai maksukanavat.

4K-tuki

Voit katsoa vaikka Netflixin 4K-leffoja*, jos käytössäsi on 4K-televisio.

 

*) Vaatii Netflix Premium -tilauksen.

Bluetooth-kaukosäädin

Elisa Viihde Premiumin kaukosäädin toimii bluetooth-tekniikalla, joten voit kätkeä digiboksin vaikka lipastoon – ei enää turhaa boksin osoittelua.

Voit ohjata kaukosäätimellä myös televisiota ja vähentää näin kaukosäädinten määrää. Toimii useimpien televisioiden kanssa.

Et tarvitse antennia etkä kaapeli-tv-liittymää

Elisa Viihde Premium toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymillä etkä tarvitse antennia tai kaapeli-tv-liittymää nauttiaksesi monipuolisesta kanavatarjonnastamme.

Uusi hakutoiminto

Hakutoiminto kattaa tv-kanavat, ohjelmakirjastot, maksukanavat ja tallenteet. Hakunappi on kätevästi suoraan kaukosäätimessä.

Kätevät oikotiet

Kätevällä suosikit (sydän) -painikkeella tallennat 5000 tunnin tallennustilaan sekä nappaat ohjelmakirjastojen suosikit nopeasti talteen. Netflixiin pääset suoraan Netflix-painikkeella.

Elisa Viihde Premium norm. 24,90 €/kk

Katso tarjous

24kk määräaikainen tilaus, kokonaishinta 597,60 €.