Virittäjät Elisa Viihteessä

Suositun Virittäjät-sarjan uusi 7. kausi nähdään Elisa Viihteessä kesällä 2018. Elisa Viihteen tarjonnasta löydät myös aikaisempia kausia, kuten Virittäjät satamassa, Virittäjät – Etelä-Afrikan ja Virittäjien 5. kauden.

Virittäjät on ex-formulatähti Mika Salon ja Tomi Tuomisen juontama auto-ohjelma, jossa autoharrastajat virittävät autojaan ja saavat mahdollisuuden haastaa entisen F1-kuljettaja Mika Salon. Tähän mennessä vain neljä kuljettajaa 70:stä on onnistunut ajamaan Saloa nopeamman ajan. Aina kauden lopussa selviää kuka on vuoden Virittäjä.

Virittäjät 7. kausi – tulossa Elisa Viihteessä kesällä 2018

Mika Salon ja Tomi Tuomisen luotsaama Virittäjät uudistuu Elisa Viihteessä. Kesällä 2018 nähtävällä 7. kaudella mukana on vanhan tutun kisailun lisäksi kaksi uutta osiota. Julkkikset pääsevät joka jaksossa testaamaan ajotaitojaan Mika autokoulussa. Lisäksi kauden aikana seurataan kuinka yksi tiimi rakentaaa autoromusta kisa-ajokin, jolla he kauden lopussa haastavat Mikan.

Katso tiiseri

Virittäjät satamassa – kaikki jaksot katsottavissa nyt Elisa Viihteessä

Virittäjien kuudes kausi nostaa ohjelman aivan uudelle tasolle. Kotkan Kantasatamaan rakennettu tekninen rata ja veden läheisyys tuovat ohjelmaan lisäjännitettä. Kuudennella tuotantokaudella nähdään mukana myös F1-insinööri Ossi Oikarinen, joka tutkii harrastajien autot ennen kilpailua sekä antaa auton rakentamiseen liittyvää palautetta.

Lue lisää Elisa Viihde Aitiossa Vuokraamossa

Katso traileri

Virittäjät – Etelä-Afrikka – kaikki jaksot katsottavissa Elisa Viihteessä

Virittäjien uusi kausi vie Mika Salon ja katsojat Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan. Killarneyn vauhdikkaalla radalla Mika Salon haastaa 11 paikallista virittäjää omilla menopeleillään. Etelä-Afrikan autot vaihtelevat viritetystä -99 Corollasta kokonaan itse rakennettuun formulaan. Tälläkään kaudella ei vältytä vaaratilanteilta ja tekniikkaongelmilta. Onko Mika voittamaton myös Etelä-Afrikassa ja kuka on vuoden Virittäjä?

Lue lisää Elisa Viihde Aitiossa Vuokraamossa

Katso traileri

Virittäjät 5. kausi – kaikki jaksot katsovissa Elisa Viihteessä

Kultainen Venla -palkinnolle Paras Lifestyle -ohjelmakategoriassa ehdolla olleella Virittäjien 5. kaudella nähdään 13 jännittävää jaksoa, jotka voit katsoa nyt Elisa Viihteen vuokraamossa sekä Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa. 12 virittäjää haastavat Mika Salon Alastaron moottoriradalla ja kisailevat vuoden Virittäjä-tittelistä.

Lue lisää Elisa Viihde Aitiossa Vuokraamossa

Katso traileri

Joko tunnet Elisa Viihteen - katso Virittäjiä missä haluat ja miten haluat

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle sopii. Palvelu tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä, unohtamatta myöskään monipuolista valikoimaa kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja.

Voit katsoa Virittäjiä valintasi mukaan vuokraamalla yksi kerrallaan Elisa Viihteen vuokraamossa, tai katsomalla kaikki jaksot Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastosta. Vuokraamon ja Elisa Viihde Aition sisältöjä voit katsoa myös lataamalla tablettiisi ja älypuhelimeesi Elisa Viihteen sovelluksen.