Virittäjien uudet jaksot Elisa Viihteessä

Suositun Virittäjät-sarjan uuden 6. kauden Virittäjät satamassa kaikista jaksoista pääset nauttimaan Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa ja Elisa Viihteen vuokraamossa. Elisa Viihteestä löydät myös Virittäjät – Etelä-Afrikan ja Virittäjien 5. kauden.

Virittäjät on ex-formulatähti Mika Salon ja Tomi Tuomisen juontama auto-ohjelma, jossa autoharrastajat virittävät autojaan ja saavat mahdollisuuden haastaa entisen F1-kuljettaja Mika Salon. Tähän mennessä vain neljä kuljettajaa 70:stä on onnistunut ajamaan Saloa nopeamman ajan. Aina kauden lopussa selviää kuka on vuoden Virittäjä.

Virittäjät satamassa – kaikki jaksot katsottavissa nyt Elisa Viihteessä

Virittäjien kuudes kausi nostaa ohjelman aivan uudelle tasolle. Kotkan Kantasatamaan rakennettu tekninen rata ja veden läheisyys tuovat ohjelmaan lisäjännitettä. Kuudennella tuotantokaudella nähdään mukana myös F1-insinööri Ossi Oikarinen, joka tutkii harrastajien autot ennen kilpailua sekä antaa auton rakentamiseen liittyvää palautetta.

Lue lisää Elisa Viihde Aitiossa Vuokraamossa

Katso traileri

Virittäjät – Etelä-Afrikka – kaikki jaksot katsottavissa Elisa Viihteessä

Virittäjien uusi kausi vie Mika Salon ja katsojat Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan. Killarneyn vauhdikkaalla radalla Mika Salon haastaa 11 paikallista virittäjää omilla menopeleillään. Etelä-Afrikan autot vaihtelevat viritetystä -99 Corollasta kokonaan itse rakennettuun formulaan. Tälläkään kaudella ei vältytä vaaratilanteilta ja tekniikkaongelmilta. Onko Mika voittamaton myös Etelä-Afrikassa ja kuka on vuoden Virittäjä?

Lue lisää Elisa Viihde Aitiossa Vuokraamossa

Katso traileri

Virittäjät 5. kausi – kaikki jaksot katsovissa Elisa Viihteessä

Kultainen Venla -palkinnolle Paras Lifestyle -ohjelmakategoriassa ehdolla olleella Virittäjien 5. kaudella nähdään 13 jännittävää jaksoa, jotka voit katsoa nyt Elisa Viihteen vuokraamossa sekä Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa. 12 virittäjää haastavat Mika Salon Alastaron moottoriradalla ja kisailevat vuoden Virittäjä-tittelistä.

Lue lisää Elisa Viihde AitiossaVuokraamossa

Katso traileri

Joko tunnet Elisa Viihteen - katso Virittäjiä missä haluat ja miten haluat

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin, kun sinulle sopii. Palvelu tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä, unohtamatta myöskään monipuolista valikoimaa kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja.

Voit katsoa Virittäjiä valintasi mukaan vuokraamalla yksi kerrallaan Elisa Viihteen vuokraamossa, tai katsomalla kaikki jaksot Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastosta. Vuokraamon ja Elisa Viihde Aition sisältöjä voit katsoa myös lataamalla tablettiisi ja älypuhelimeesi Elisa Viihteen sovelluksen. Alla olevasta taulukosta näet tarkemmin tarjolla olevat katseluvaihtoehdot.

Katso miten näet Virittäjät TV:n ruudulta, mobiilissa ja tietokoneella

  Vuokraamo Elisa Viihde Aitio
Elisa Viihde -digiboksi x x
Android* x x
iOS*   x
Windows Phone/Mobile * x x
Windows-tietokone ** x x

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde -tunnuksia, Elisa Viihteen vuokraamon otat käyttöön maksutta ja ilman sitoumuksia osoitteessa elisaviihde.fi. Tilaamalla Elisa Viihde -sovelluksen hintaan 6,90 €/kk, käytössäsi ovat vuokraamon ja ohjelmakirjastojen tilausmahdollisuuksien lisäksi Elisa Viihteen monipuoliset tallennusominaisuudet. Tutustu ja tilaa Elisa Viihde -sovellus täältä.

*) Vuokraamon ja/tai Elisa Viihde Aition katselu vaatii väh. 1 Mbit/s yhteysnopeuden 3G, 4G tai WLAN-verkossa sekä Android 4.0 (tai uudempi) väh. 480x800 pikselin näyttötarkkuudella, iOS 8.1 (tai uudempi) tai Windows Phone 8.1 (tai uudempi).
**) Windows-tietokoneella tarvitset Internet Explorer tai Firefox-selaimen sekä selaimeen Silverlight-liitännäisen.