VOAS:n ja Elisa Oyj:n välisen sopimuksen mukaan toimitamme kaikkiin VOAS:in asuntoihin nimellisnopeudeltaan 2M/2M laajakaistaliittymän.

Olemme tehneet laajakaistaverkon parannustöitä niihin VOAS:n taloihin, joihin on kuituyhteys. Näissä osoitteissa voit ottaa käyttöösi Saunalahti Huoneistokaistan. Voit rekisteröidä Saunalahti Huoneistokaistan perusnopeuden (2M/2M) käyttöösi tai tilata lisänopeutta.

Osaan VOAS:n taloista laajakaista on toteutettu kupariyhteydellä, joten näihin liittymiin lisänopeuden tilaaminen ei ole mahdollista.

Kuituyhteydellä toteutetut VOAS-kohteet (Huoneistokaistan tilaus mahdollista)

Ahventie 22-24
Ahventie 29-31
Ajurinkatu 27
Hietasaarenkatu 14
Kalastajankatu 10
Kirkkopuistikko 2
Klemetinkatu 5
Olympiakatu 12-14
Palosaarentie 58
Palosaarentie 60
Palosaarentie 62-64
Palosaarentie 81
Pitkäkatu 21
Puuvillakuja 4
Raastuvankatu 7
Raastuvankatu 11
Vuorikatu 12-14
Vöyrinkatu 8

Kupariyhteydellä toteutetut VOAS-kohteet (saatavilla nykyinen 2M/2M-yhteys)

Kalliokatu 13-19
Kapteeninkatu 13
Lindroosintie 2
Merimiehenkatu 1
Naakankatu 4
Rosteninkatu 4
Smirnoffintie 5-9
Teeriniemenkatu 16-18
Tehtaankatu 9
Teirinkatu 5
Vaihekatu 2-4
Wolffintie 11
Wolffintie 16

Saunalahti Huoneistokaista

Voit tarkistaa Saunalahti Huoneistokaistan hinnat ja tilattavat lisänopeudet tästä. Oikeat nopeudet ja hinnat löydät kohdasta Huoneistokaista Yhtiövastikkeellinen 2 M (perusnopeus 2/2 Mbit/s).

Rekisteröi liittymä tai tilaa lisää nopeutta

Laajakaistaliittymän perusnopeuden käyttö ei edellytä sinulta toimenpiteitä, vaan uusi yhteystekniikka on automaattisesti käytettävissäsi 1.9.2012. Suosittelemme liittymän rekisteröimistä, jotta saat käyttöösi seuraavat palvelut:

 

Nyt voit tilata liittymällesi lisänopeutta, jolloin erillistä rekisteröimistä ei tarvita. Liittymän rekisteröinnin tai lisänopeuden voit vaivattomasti tilata osoitteessa https://elisa.fi/kauppa/#!/nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat tai soittamalla asiakaspalvelumme myyntinumeroon 0800 93 93 93. Numeroon soittaminen on maksutonta. Samalla voit myös tilata Saunalahti Turvapaketin, joka suojaa tietokoneesi tehokkaasti ja turvallisesti.

Laajakaistan käyttöönotto

Voit ottaa laajakaistan käyttöön seuraamalla näitä ohjeita VOAS-verkko, internet-liittymän asennus


Tarvittaessa käyttöönotossa antaa tukea OmaGuru-palvelu.

OMAGURU - ASIANTUNTIJA-APUA NOPEASTI

Henkilökohtainen asiantuntija opastaa, neuvoo ja asentaa laitteen tai ohjelmiston merkistä ja ostopaikasta riippumatta. Käytettävissä myös mahdollisuus ottaa etäyhteys tietokoneeseesi nopeamman avun saamiseksi.