Elisa Kaapeli-TV tarjoaa lukuisia ilmaisia TV-kanavia ja runsaasti radiokanavia. Tilaamalla edullisen Elisa Kanavakortin, saat useita huippukanavia, kuten Eurosport HD ja CNN. Elisa Kanavakortti mahdollistaa lisäksi kanavapakettien tilaamisen, jolloin katsottavana on halutessasi lähes 200 kanavaa.


Bonuskanavalla helmikuussa Disney Channel

Helmikuussa 1.-28.2. Bonuskanavana oleva Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan. Disney Channelin löydät mm. Elisa Mix -paketeista ›

Bonuskanava näkyy veloituksetta kaikilla Elisa Kanavakortti -asiakkailla (Pirkanmaalla TTV) kanavapaikalla 30. Bonuskanava.fi ›

 

Englannin Valioliiga ja Ranskan League 1 Viasat Sport -kanavilla

Viasat Sport -kanavien jalkapallotarjonnasta löytyy tuttujen UEFA Champions Leaguen, La Ligan ja Serie A:n sekä muun monipuolisen futistarjonnan lisäksi nyt myös Englannin Valioliigan ja Ranskan Ligue 1:n otteluita. Lue lisää täältä.

 

MTV Maxilla dokumentteja F1-maailmasta

F1-kautta 2017 odotellessa MTV Maxilla nähdään mielenkiintoisia F1-maailmasta kertovia dokumetteja talven aikana. Lue lisää täältä.

Tilaa kanavakortti

0800 464646

Tiedotteet

Lisää tiedotteita