Elisa Kanavakortti

Tilaamalla Elisa Kanavakortin, saat mm.

  • Laadukkaita lisäkanavia, kuten Elisa Viihde Sport 1, Eurosport 1, CNN ja History HD
  • automaattisesti käyttäjätunnukset Elisa Viihteeseen
  • mahdollisuuden yhdistää Elisa Viihde -sovellus ja maksukanavat
3,50 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 12 kk 42,00 €.
Huom! Elisa Viihdettä ei voi vielä yhdistää Pirkanmaan alueen (entinen TTV) kanavakortteihin, Pirkanmaalla tilaat kanavakortin Elisa myymälästä tai numerosta 0800 46 46 46.

Tilaa Elisa Kanavakortti

Elisa Kanavakortilla saat televisioosi useita maksuttomia lisäkanavia sekä voit tilata Elisa kaapeli-tv-verkon monipuolisesta, lähes 200 maksukanavan joukosta omat suosikkisi. Tilaamalla lisäksi Elisa Viihde -sovelluksen saat Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (Elisa Viihde Sportin, C Moren ja Viasatin kanavia) mukaasi myös puhelimeen ja tablettiin!

Elisa Viihde -sovellus

  • Katsele ja tallenna Elisa Viihde -sovelluksella kätevästi tv-ohjelmia missä ja milloin haluat
  • Vuokraa leffoja Android-laitteilla, tietokoneella sekä älytelkkarilla* – voit heilauttaa vuokraleffat myös Chromecastin avulla isolle ruudulle
  • Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (C More ja Viasat) myös suorina lähetyksinä puhelimeen ja tablettiin.
6,90 €/kk Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Tilaa Elisa Viihde -sovellus

*) Sonyn ja Philips Android TV -älytelevisiot, LG (WebOS) vuoden 2016 ja uudemmat sekä Samsung (Tizen) vuoden 2017 tai uudemmat

Tilausohjeet

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Kanavakorttia:
Tilaa Elisa Kanavakortti verkossa, numerosta 0800 46 46 46 tai lähimmästä Elisa Myymälästä

Maksukanavat televisiossa, puhelimessa ja tabletissa

Tilaamalla Elisa Viihde -sovelluksen voit katsoa suoria tv-lähetyksiä myös puhelimella ja tabletilla: Ylen kanavat sekä Elisa Viihde Sport 1 siellä missä sinäkin.

Mikäli olet tilannut maksukanavia – esim. Elisa Viihde Sport, C More-, tai Viasat -kanavapaketteja – voit katsoa kanavien ohjelmia television lisäksi myös puhelimella ja tabletilla.

Aitio – laatusarjoja ja leffoja mukanasi missä ja milloin vain

Elisa Viihde Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä tv-sarjoja ja lastenohjelmia. Aitiosta löydät myös kaikki Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat, kuten Ei Haukku haavaa tee, Kevyttä Yläpilveä, Ivalo, Kalifornian kommando, Huone 301, Kaikki Synnit, Nyrkki, Bullets, Downshiftaajat ja Sipoon Herttua. Mikä parasta, kaikki huippusisältö on katsottavissasi milloin ja missä ikinä haluatkin.

Tutustu Aition sisältöihin ›

Elisa Viihde Sport – urheilua, jota et muualta näe

Elisa Viihde Sport -kanavat tarjoavat urheilua, jota et muualta näe. Sportin kahdeksalta kanavalta näet mm. Korisliigaa ja futiksen Ykköstä. Lisäksi tarjolla on suosittua e-urheilua, futista Naisten Liigasta sekä korista Saksan Bundesliigasta, Espanjan Liga ACB:sta, Naisten Korisliigasta ja miesten sekä naisten I-divisioonasta.

Tutustu Elisa Viihde Sportiin ›

Vuokraamo – eniten kotimaisia elokuvia

Elisa Viihteen leffavuokraamon tuhansien elokuvien valikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Vuokraamosta löydät koko perheen suosikit, uusimmat huippuleffat sekä eniten kotimaisia elokuvia.

Nauti leffahetkistä missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. TV:stä katsot leffoja lataamalla Elisa Viihde -sovelluksen älytelevisioosi tai vaihtoehtoisesti Chromecastin tai AirPlayn avulla.

Tutustu valikoimaan ›

Bonuskanavalla kesäkuussa National Geographic Wild

Kesäkuussa Bonuskanavalla sukelletaan villiin luontoon National Geographic Wildilla. Bonuskanavan näet Elisa Kanavakortilla ja Elisa Viihteessä.

Lue lisää Bonuskanavasta ›