Elisa Kanavakortti

Tilaamalla Elisa Kanavakortin, saat mm.

  • 10 lisäkanavaa, kuten Eurosport HD, Elisa Viihde Sport 1 ja History HD
  • automaattisesti käyttäjätunnukset Elisa Viihteeseen
  • mahdollisuuden yhdistää Elisa Viihde -sovellus ja maksukanavat
3,50 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokonaishinta 12 kk 42,00 €.
Huom! Elisa Viihdettä ei voi vielä yhdistää Pirkanmaan alueen (entinen TTV) kanavakortteihin, Pirkanmaalla tilaat kanavakortin Elisa myymälästä tai numerosta 0800 46 46 46.

Tilaa Elisa Kanavakortti

Elisa Kanavakortilla saat televisioosi 10 maksutonta lisäkanavaa sekä voit tilata Elisa kaapeli-tv-verkon monipuolisesta, lähes 200 maksukanavan joukosta omat suosikkisi. Tilaamalla lisäksi Elisa Viihde -sovelluksen saat Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (Elisa Viihde Sportin, C Moren ja Viasatin kanavia) mukaasi myös puhelimeen ja tablettiin!

Elisa Viihde -sovellus

  • Katsele ja tallenna Elisa Viihde -sovelluksella kätevästi tv-ohjelmia missä ja milloin haluat
  • Vuokraa leffoja Android-laitteilla sekä tietokoneella, ja heilauta vuokraleffat Chromecastin avulla isolle ruudulle
  • Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (Elisa Viihde Sportin, C Moren ja Viasatin kanavia) myös suorina lähetyksinä puhelimeen ja tablettiin
Kokeile ensimmäinen kuukausi  0 (1 kk jälkeen 6,90 €/kk). Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Tilaa Elisa Viihde -sovellus

Tilausohjeet

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Kanavakorttia:
Tilaa Elisa Kanavakortti verkossa, numerosta 0800 46 46 46 tai lähimmästä Elisa Myymälästä

Maksukanavat televisiossa, puhelimessa ja tabletissa

Tilaamalla Elisa Viihde -sovelluksen voit katsoa suoria tv-lähetyksiä myös puhelimella: Ylen kanavat sekä Elisa Viihde Sport 1 siellä missä sinäkin.

Mikäli olet tilannut maksukanavia – esim. Elisa Viihde Sport, C More-, tai Viasat -kanavapaketteja – voit katsoa kanavien ohjelmia television lisäksi myös puhelimella ja tabletilla.

Aitio – laatusarjoja ja leffoja mukanasi missä ja milloin vain

Elisa Viihde Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä tv-sarjoja ja lastenohjelmia. Aitiosta löydät myös kaikki Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat, kuten Nyrkki, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon Herttua, Jättekiva, Konttori ja Kolmistaan. Mikä parasta, kaikki huippusisältö on katsottavissasi milloin ja missä ikinä haluatkin.

Tutustu Aition sisältöön ›

Elisa Viihde Sport – urheilua, jota et muualta näe

Elisa Viihde Sport -kanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe. Sportin kahdeksalta kanavalta näet mm. futiksen Ykkösen, jääkiekon Mestiksen ja koriksen Korisliigan. Lisäksi tarjolla on huippufutista Ruotsista ja Naisten Liigasta sekä korista Saksasta, Naisten Korisliigasta ja miesten sekä naisten I-divisioonasta.

Tutustu Elisa Viihde Sportiin ›

Vuokraamo – eniten kotimaisia elokuvia

Elisa Viihteen leffavuokraamon tuhansien elokuvien valikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Vuokraamosta löydät koko perheen suosikit, uusimmat huippuleffat sekä eniten kotimaisia elokuvia.

Nauti leffahetkistä missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla, tietokoneella sekä Chromecastin tai AirPlayn avulla tv:stä.

Tutustu uutuusvalikoimaan ›

Bonuskanavalla lokakuussa VH1

Lokakuussa Bonuskanavalla nautitaan eri vuosikymminen musiikista VH1:n parissa. Bonuskanavan näet Elisa Kanavakortilla ja Elisa Viihteessä.

Lue lisää Bonuskanavasta ›