Elisa Kanavakortti

Tilaamalla Elisa Kanavakortin, saat mm.

  • Laadukkaita lisäkanavia, kuten Elisa Viihde Sport 1, Eurosport 1, CNN ja History HD
  • automaattisesti käyttäjätunnukset Elisa Viihteeseen
  • mahdollisuuden yhdistää Elisa Viihde -sovellus ja maksukanavat
5,50 €/kk
Ei määräaikaisuutta

Tilaa Elisa Kanavakortti

Elisa Kanavakortilla saat televisioosi useita maksuttomia lisäkanavia sekä voit tilata Elisa kaapeli-tv-verkon monipuolisesta, lähes 200 maksukanavan joukosta omat suosikkisi. Tilaamalla lisäksi Elisa Viihde -sovelluksen saat Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (Elisa Viihde Sportin, C Moren ja V-kanavapakettien kanavia) mukaasi myös puhelimeen ja tablettiin!

Elisa Viihde Mini

  • Katsele ja tallenna Elisa Viihde Minillä kätevästi tv-ohjelmia missä ja milloin haluat
  • Vuokraa leffoja Android-laitteilla, tietokoneella sekä älytelkkarilla* – voit heilauttaa vuokraleffat myös Chromecastin avulla isolle ruudulle
  • Kanavakortin kautta tilaamiasi maksukanavia (C More ja V-kanavapaketit) myös suorina lähetyksinä puhelimeen ja tablettiin.
9,90 €/kk Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Tilaa Elisa Viihde Mini

*) Sonyn ja Philips Android TV -älytelevisiot, LG (WebOS) vuoden 2016 ja uudemmat sekä Samsung (Tizen) vuoden 2017 tai uudemmat.

Tilausohjeet

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Kanavakorttia:
Tilaa Elisa Kanavakortti verkossa, numerosta 0800 46 46 46 tai lähimmästä Elisa Myymälästä

Maksukanavat televisiossa, puhelimessa ja tabletissa

Tilaamalla Elisa Viihde Minin voit katsoa suoria tv-lähetyksiä myös puhelimella ja tabletilla: Ylen kanavat sekä Elisa Viihde Sport 1 siellä missä sinäkin.

Mikäli olet tilannut maksukanavia – esim. Elisa Viihde Sport, C More- tai V-kanavapaketteja – voit katsoa kanavien ohjelmia television lisäksi myös puhelimella ja tabletilla.

Ruutu+ Elisalta

Elisa Viihde ja Ruutu tarjoavat yhteistyössä suomalaisille kattavasti kotimaista huippukatsottavaa, kuten alkuperäissarjoja, elokuvia, urheilua sekä viihdeohjelmia.

Tutustu Ruutuun ›

Elisa Viihde Sport – urheilua, jota et muualta näe

Elisa Viihde Sport -kanavat tarjoavat urheilua, jota et muualta näe. Sportin kahdeksalta kanavalta näet mm. korista Saksan Bundesliigasta ja Espanjan Liga ACB:sta sekä suosittua e-urheilua.

Tutustu Elisa Viihde Sportiin ›

Vuokraamo – eniten kotimaisia elokuvia

Elisa Viihteen leffavuokraamon tuhansien elokuvien valikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Vuokraamosta löydät koko perheen suosikit, uusimmat huippuleffat sekä eniten kotimaisia elokuvia.

Nauti leffahetkistä missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. TV:stä katsot leffoja lataamalla Elisa Viihde -sovelluksen älytelevisioosi tai vaihtoehtoisesti Chromecastin tai AirPlayn avulla.

Tutustu valikoimaan ›