Elisa Kaapeli-TV tarjoaa lukuisia ilmaisia TV-kanavia ja runsaasti radiokanavia. Tilaamalla edullisen Elisa Kanavakortin, saat 14 kanavaa lisää. Elisa Kanavakortti mahdollistaa lisäksi kanavapakettien tilaamisen, jolloin katsottavana on halutessasi lähes 200 kanavaa.


Bonuskanavalla syyskuussa Viasat Explore

Syyskuussa 1.9.-2.10. Bonuskanavana on utelias, seikkailunhaluinen ja päättäväinen. Uuden ja epätavallisen tutkiminen on motivoivaa ja innostavaa. Kanavalla nähdään kaikkea uusimmista tieteellisistä läpimurroista kiehtoviin henkilöihin, jotka tekevät asioita hieman eri tavalla. Viasat Exploren löydät mm. Viasat Kulta -paketista ›

Bonuskanava näkyy veloituksetta kaikilla Elisa Kanavakortti -asiakkailla (Pirkanmaalla TTV) kanavapaikalla 30. Bonuskanava.fi ›

 

MTV Total ja MTV Total Sport -paketeissa entistä enemmän F1:ä

MTV Totalin ja MTV Total Sportin Formula 1 -tarjonta on kasvanut viidellä lisäkanavalla. Kanavat tarjoavat mm. näkymiä varikolle ja autojen ohjaamoihin sekä graafista ja tilastollista tietoa kisan etenemisestä. Lue lisää täältä.

 

Englannin Valioliiga ja Ranskan League 1 Viasat Sport -kanaville kaudesta 2016-2017

Viasat Sport -kanavien jalkapallotarjonta kasvaa kahdella huippusarjalla kaudesta 2016-2017 lähtien. Tuttujen UEFA Champions Leaguen, La Ligan ja Serie A:n sekä muun monipuolisen futistarjonnan lisäksi Viasatilla nähdään Englannin Valioliiga ja Ranskan Ligue 1:n otteluita. Lue lisää täältä.

Tilaa kanavakortti

0800 464646

Tiedotteet

Lisää tiedotteita

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Kerro myös, miksi annoit tämän arvosanan?

Kiitos palautteestasi!