Elisan myymälät ja Palvelupuodit

Elisan myymälät ja Palvelupuodit

Lämpimästi tervetuloa Elisan myymälöihin ja Palvelupuoteihin. Täältä saat tietoa palveluistamme sekä löydät lähimmän myymäläsi.

Ajankohtaista Elisan myymälöissä ja Palvelupuodeissa

Tabletteja, urheilukelloja ja -kuulokkeita, akkupankkeja, autolatureita huippuhintaan! Elisan myymälät ja Palvelupuodit tukenasi, kun varustaudut hiihtolomaan. Huippuhintaisia laitteita auton takapenkille ja hiihtoladulle, unohtamatta välttämättömyyksiä! Tule tutustumaan hiihtoloman huippudiileihin ja täydentämään tarpeesi joko kotikaupungissa tai matkan varrella.

 • Tervetuloa myymälään

  Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat laitteet ja liittymät. Tutustu uusimpiin laitteisiin ja viihtymisen palveluihin. Kaikki laitteet voit halutessasi maksaa osissa, täysin ilman korkoja ja kuluja. 

  Liittymävalikoimastamme löydät aina edullisesti juuri sopivan vaihtoehdon puhelimeesi, tablettiisi tai kodin nettiliittymäksi.

 • Laaja valikoima puhelimia, heti mukaan käyttövalmiiksi asennettuna

  Myymälöistämme saat puhelimet ja älykellot heti mukaan. Myymäläväki asentaa uuden puhelimen käyttövalmiiksi ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

 • Henkilökohtaista palvelua yritysasiakkaille

  Autamme yrityspalveluissa kaikissa myymälöissä ja palvelupuodeissa ilman ajanvarausta. 

  Hoidamme kuntoon laitteet, liittymät ja laitteiden tietoturvan kaikissa myymälöissämme. Lisäksi valittuihin Elisan myymälöihin ja Gigantteihin voit varata ajan yritysmyyjälle, joka auttaa mm. pilvipalveluiden, Office 365:n ja vaihderatkaisujen kanssa. Poikkea käymään tai varaa aika. Voit varata ajan myös etätapaamiseen.

  Lisätietoa yrityspalveluista

 • Elisa Panssari -näytönsuoja

  Elisa Panssari -näytönsuoja on suojakalvo, jonka 7-kerroksinen suojaus perustuu nanoteknologiaan. Näytönsuojassa on vettä ja sormenjälkiä hylkivä pinta sekä itsekorjaavia ominaisuuksia. Elisa Panssari myydään asennettuna.

 • Uusi puhelin käyttövalmiiksi

  Kun ostat uuden puhelimen myymälästä tai Palvelupuodista K-Citymarketista, laitamme uuden laitteen käyttövalmiiksi. Siirrämme tiedot vanhasta puhelimesta uuteen ja avustamme käyttöönotossa. Teemme puhelimen vaihdosta helppoa!


 • Omaguru

  Tarvitsetko henkilökohtaista opastusta tabletin tai älypuhelimen käyttöönotossa? Tuntuvatko käyttäjätileihin, sovelluksiin tai tietoturvaan liittyvät asiat epäselviltä? Pitäisikö sähköpostiasetukset tarkistaa? Varaa aika myymälään tapaamaan Omagurua. Pientä korvausta vastaan saat apua pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa.​

  Lisätietoa Omagurusta

Tervetuloa Palvelupuotiin

Löydät Elisa Palvelupuodit K-Citymarketeista nyt jo 20 paikkakunnalla. Palvelupuodissa saat hoidettua kaikki puhelin- ja nettiasiat kätevästi kauppareissulla. Puodeista saa myös uuden puhelimen heti mukaan käyttövalmiiksi asennettuna. 

Etsi lähin Palvelupuotisi myymäläkartasta.

Elisan myymälät ja Palvelupuodit kartalla