Elisan myymälät

Elisan myymälät

Lämpimästi tervetuloa Elisan myymälöihin. Täältä saat tietoa palveluistamme sekä löydät lähimmän myymäläsi.

Elisan myymälöistä uusi kodin yhteys nyt jopa -30% alennuksella

Kipaise nyt lähimpään myymälään päivittämään yhteytesi ja nettiboksisi ajantasalle! Mikäli lähin myymälä ei ole tavoitettavissa voit myös soittaa meille: 0800 939393 (ma-pe 9-19 ja la 9 – 16.30)

Tiesitkö, että vanhalla puhelimellasi on arvoa? Eikö olisi kätevä hankkiutua vanhasta puhelimesta turvallisesti eroon ja saada siitä samalla rahanarvoinen hyvitys, kun ostat uuden puhelimen? Kuulostaa järkidiililtä ja Elisan Vaihtoetu tämän mahdollistaa.

Elisa tarjoaa vanhasta laitteesta aina reilun hyvityksen. Me emme vain kierrätä puhelintasi vastuullisesti ja luotettavasti eteenpäin, vaan arvioimme sen reilusti ja annamme sinulle hyvityksen sen kunnosta ja mallista riippuen.

Tule arvioituttamaan nykyisen/vanhan puhelimesi arvo Elisan myymälään tai kurkkaa alustava arvio ja lue lisää Elisan Vaihtoedusta täältä.

 • Tervetuloa myymälään

  Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat laitteet ja liittymät. Tutustu uusimpiin laitteisiin ja viihtymisen palveluihin. Kaikki laitteet voit halutessasi maksaa osissa, täysin ilman korkoja ja kuluja. 

  Liittymävalikoimastamme löydät aina edullisesti juuri sopivan vaihtoehdon puhelimeesi, tablettiisi tai kodin nettiliittymäksi.

 • Laaja valikoima puhelimia, heti mukaan käyttövalmiiksi asennettuna

  Myymälöistämme saat puhelimet ja älykellot heti mukaan. Myymäläväki asentaa uuden puhelimen käyttövalmiiksi ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

 • Henkilökohtaista palvelua yritysasiakkaille

  Autamme yrityspalveluissa kaikissa myymälöissä ja palvelupuodeissa ilman ajanvarausta. 

  Hoidamme kuntoon laitteet, liittymät ja laitteiden tietoturvan kaikissa myymälöissämme. Lisäksi valittuihin Elisan myymälöihin ja Gigantteihin voit varata ajan yritysmyyjälle, joka auttaa mm. pilvipalveluiden, Office 365:n ja vaihderatkaisujen kanssa. Poikkea käymään tai varaa aika. Voit varata ajan myös etätapaamiseen.

  Lisätietoa yrityspalveluista

 • Elisa Panssari -näytönsuoja

  Elisa Panssari -näytönsuoja on suojakalvo, jonka 7-kerroksinen suojaus perustuu nanoteknologiaan. Näytönsuojassa on vettä ja sormenjälkiä hylkivä pinta sekä itsekorjaavia ominaisuuksia. Elisa Panssari myydään asennettuna.

 • Uusi puhelin käyttövalmiiksi

  Kun ostat uuden puhelimen myymälästä, laitamme uuden laitteen käyttövalmiiksi. Siirrämme tiedot vanhasta puhelimesta uuteen ja avustamme käyttöönotossa. Teemme puhelimen vaihdosta helppoa!


 • Omaguru

  Tarvitsetko henkilökohtaista opastusta tabletin tai älypuhelimen käyttöönotossa? Tuntuvatko käyttäjätileihin, sovelluksiin tai tietoturvaan liittyvät asiat epäselviltä? Pitäisikö sähköpostiasetukset tarkistaa? Varaa aika myymälään tapaamaan Omagurua. Pientä korvausta vastaan saat apua pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa.​

  Lisätietoa Omagurusta

Tervetuloa Elisan KCM myymälöihin

Löydät Elisan myös K-Citymarketeista nyt jo 20 paikkakunnalla. Saat hoidettua kaikki puhelin- ja nettiasiat kätevästi kauppareissulla. Myös uuden puhelimen heti mukaan käyttövalmiiksi asennettuna. 

Etsi lähin myymäläsi myymäläkartasta.

Elisan myymälät kartalla