Digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus

Lue lisää missiostamme
Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

Yksi maailman vastuullisimmista yrityksistä

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Vastuullisuus on ollut osa strategiaamme jo yli 15 vuotta. Pitkäjänteinen vastuullisutyömme näkyy myös kansainvälisissä arvioinneissa. Kotimainen Elisa nousi nyt myös maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle* sijalle 59. Jatkamme vastuullisuustyötä asiakaidemme, yhteiskuntamme ja ympäristömme hyväksi.

* Corporate Knights 2024 Global 100

Ura Elisalla

Ura Elisalla

Elisalla työskentelee yli 5 700 ammattilaista yli 20 maassa esimerkiksi sovelluskehittäjinä, myyjinä, designereina, analyytikkoina, verkkoinfran suunnittelijoina ja rakentajina sekä liiketoiminnan, asiakaspalvelun, viestinnän, juridiikan, talouden ja HR:n ammattilaisina. 

Olemme tutkitusti yksi parhaista ja tasa-arvoisimmista työpaikoista. Elisa Ideal Work -konseptiimme kuuluvat joustavat työskentelytavat ja kulttuuriimme jatkuva oppiminen, parantaminen ja innovointi.