Digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus

Lue lisää missiostamme
Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana yli 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä yli 100 maassa kansainvälisesti. Työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

Elisa lyhyesti

Elisan päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro.  Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja, kansainvälisesti yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Vodafone ja Tele2. 

Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla ja osakkeenomistajia on noin 180 000. Omistajista yli puolet on suomalaisia instituutioita ja kotitalouksia.

Elisan liikevaihto 2023 oli 2,2 miljardia euroa ja henkilöstöä 5 700 yli 20 maassa. Toimitusjohtaja on Topi Manner.

Elisa on palkittu pitkäjänteisestä laatutyöstä ja toimintaamme ohjaa jatkuva parantaminen, oppiminen ja yhteistyö. Elisa on arvioitu yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä.

Yksi maailman vastuullisimmista yrityksistä

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Vastuullisuus on ollut osa strategiaamme jo yli 15 vuotta. Pitkäjänteinen vastuullisutyömme näkyy myös kansainvälisissä arvioinneissa.  Jatkamme vastuullisuustyötä asiakkaidemme, yhteiskuntamme ja ympäristömme hyväksi.

Ura Elisalla

Ura Elisalla

Elisalla työskentelee yli 5 700 ammattilaista yli 20 maassa esimerkiksi sovelluskehittäjinä, myyjinä, designereina, analyytikkoina, verkkoinfran suunnittelijoina ja rakentajina sekä liiketoiminnan, asiakaspalvelun, viestinnän, juridiikan, talouden ja HR:n ammattilaisina. 

Olemme tutkitusti yksi parhaista ja tasa-arvoisimmista työpaikoista. Elisa Ideal Work -konseptiimme kuuluvat joustavat työskentelytavat ja kulttuuriimme jatkuva oppiminen, parantaminen ja innovointi.