Digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus

Lue lisää missiostamme
Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

5G-edelläkävijä

5G on uuden sukupolven mobiiliverkko, joka on aiempia verkkoja merkittävästi nopeampi ja viiveettömämpi. Toimme 5G-verkon ja palvelut asiakkaillemme ensimmäisenä Suomessa.

Pitkäjänteistä ilmastotyötä jo vuodesta 2009

Sustainable Brand Index, alan johtaja 2020-2022
Ura Elisalla

Ura Elisalla

Elisalla työskentelee yli 5 600 ammattilaista yli 20 maassa esimerkiksi sovelluskehittäjinä, myyjinä, designereina, analyytikkoina, verkkoinfran suunnittelijoina ja rakentajina sekä liiketoiminnan, asiakaspalvelun, viestinnän, juridiikan, talouden ja HR:n ammattilaisina. 

Olemme tutkitusti yksi parhaista ja tasa-arvoisimmista työpaikoista. Elisa Ideal Work -konseptiimme kuuluvat joustavat työskentelytavat ja kulttuuriimme jatkuva oppiminen, parantaminen ja innovointi.