Toimittajat

Tervetuloa Elisan toimittajasivuille 

Näiltä sivuilta löydät tarpeellisen informaation, linkit ja ohjeistukset, joita Elisan potentiaalisena uutena toimittajana tai arvokkaana nykyisenä toimittajana tarvitset sujuvan yhteistyön varmistamiseksi.

Elisa kumppanina

Elisan toimittajana työskentelet johtavan, vastuullisen teleoperaattoriyrityksen kanssa, joka keskittyy tehokkuuteen, yksinkertaisuuteen ja selkeyteen turvatakseen yhteistyösuhteen edut molemmille osapuolille.

Automaation ja digitalisaation edelläkävijänä tarjoamme digitaaliset työkalut myös kilpailutuksiin (e-RFI, RFP ja RFQ), toimittajayhteistyöhön, sähköiseen allekirjoittamiseen, tilaus- ja laskutusjärjestelmiin ja muihin hankintaan liittyviin toimintoihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden toimittajarahoitukseen. 

Pyrimme siihen, että edellyttämämme työkalut ja prosessit eivät tuota toimittajille kustannuksia. Elisan toimittajat voivat lisäksi itse ylläpitää ja päivittää omia tietojaan Elisan toimittajayhteistyön työkalussa. 

Yhteistyöllä rakennetaan menestystä

Yhteistyösuhteemme toimittajien kanssa ovat menestyksemme kriteeri. Sitoutuminen ja toimittajayhteistyö pohjautuvat arvoihin, joita ovat luottamus, varmuus ja kyky saumattomasti rakentaa kasvustrategiaamme hyödyntäen toimittajien tarjoamia tuotteita ja palveluita. 

Haluamme yhdessä toimittajiemme kanssa kehittyä paremmiksi ja kilpailukykyisemmiksi toimialallamme. Näin rakennamme vahvoja yhteistyösuhteita, luomme suurempaa arvoa ja kasvatamme innovaatioita, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia. 

Meille on lisäksi tärkeää, että toimittajamme ovat tyytyväisiä Elisaan asiakkaana. Siksi me haluamme mitata toimittajiemme tyytyväisyyttä meihin samalla tavalla kuin mittaamme asiakastyytyväisyyttä.


Vastuullista edelläkävijyyttä

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä  toimitusketjun toimijoiden kanssa varmistaaksemme vastuullisen ja kestävän kehityksen. 

Yhteistyö ja jaetut tavoitteet toimitusketjun toimijoiden kanssa ovat ratkaisevia Elisan nollapäästö 2040 -tavoitteen saavuttamisessa.  Toimitusketjun kanssa tehtävä yhteistyö on jo nyt hyvällä tasolla, mistä osoituksena on Elisan 2023 saama CDP Supplier Engagement Leader -tunnustus. Yli 15 000 CDP:lle raportoineen yrityksen joukossa Elisa sijoittui 8 prosentin kärkeen kun arvioidaan ilmastonmuutokseen liittyvää toimitusketjun sitouttamista.