Toimittajat

Tervetuloa Elisan toimittajasivuille 

Näiltä sivuilta löydät tarpeellisen informaation, linkit ja ohjeistukset, joita Elisan potentiaalisena uutena toimittajana tai arvokkaana nykyisenä toimittajana tarvitset sujuvan yhteistyön varmistamiseksi.
Elisan toimittajana työskentelet johtavan teleoperaattoriyrityksen kanssa, joka keskittyy tehokkuuteen, yksinkertaisuuteen ja selkeyteen turvatakseen yhteistyösuhteen edut molemmille osapuolille.

Automaation ja digitalisaation edelläkävijänä tarjoamme digitaaliset työkalut myös kilpailutuksiin (e-RFI, RFP ja RFQ), toimittajayhteistyöhön, sähköiseen allekirjoittamiseen, tilaus- ja laskutusjärjestelmiin ja muihin hankintaan liittyviin toimintoihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden toimittajarahoitukseen. 

Pyrimme siihen, että edellyttämämme työkalut ja prosessit eivät tuota toimittajille kustannuksia. Elisan toimittajat voivat lisäksi itse ylläpitää ja päivittää omia tietojaan Elisan toimittajayhteistyön työkalussa. 
Yhteistyösuhteemme toimittajien kanssa ovat menestyksemme kriteeri. Sitoutuminen ja toimittajayhteistyö pohjautuvat arvoihin, joita ovat luottamus, varmuus ja kyky saumattomasti rakentaa kasvustrategiaamme hyödyntäen toimittajien tarjoamia tuotteita ja palveluita. 

Haluamme yhdessä toimittajiemme kanssa kehittyä paremmiksi ja kilpailukykyisemmiksi toimialallamme. Näin rakennamme vahvoja yhteistyösuhteita, luomme suurempaa arvoa ja kasvatamme innovaatioita, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia. 

Meille on lisäksi tärkeää, että toimittajamme ovat tyytyväisiä Elisaan asiakkaana. Siksi me haluamme mitata toimittajiemme tyytyväisyyttä meihin samalla tavalla kuin mittaamme asiakastyytyväisyyttä.