Mitä teemme

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. 

Liiketoiminnallamme voimme tuoda kestäviä ratkaisuja yhteiskunnalle ja eri toimialoille. Rajattoman mobiilidatan liiketoimintamallimme lisää merkittävästi suomalaisten ja virolaisten mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluita ja parantaa yritysten kilpailukykyä.

Yhteistyö johtavien globaalien kumppaneiden, kuten Vodafonen ja Tele2:n, kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Rakennamme tulevaisuuden innovaatioita tiiviissä yhteistyössä myös startup- ja tutkimuskumppaneidemme kanssa.

Työllistämme yli 5 700 ammattilaista kansainvälisesti yli 20 maassa. Elisa on palkittu pitkäjänteisestä laatutyöstä ja toimintaamme ohjaa jatkuva parantaminen, oppiminen ja yhteistyö. Elisa on hiilineutraali yhtiö.

Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla ja osakkeenomistajia on noin 167 000. Omistajista yli puolet on suomalaisia instituutioita ja kotitalouksia.

Palvelumme kuluttajille

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille kattavan palveluvalikoiman. Asiakkaamme arvostavat vaivatonta asiointia, nopeampia liittymiä ja uutta viihdesisältöä Elisa Viihde ja Elisa Kirja -palveluissa.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen kaikissa myynti- ja palvelukanavissa on kuluttaja-asiakaspalvelumme ytimessä.

Palvelumme yrityksille

Elisan yritysasiakkaana on jo joka toinen suomalainen yritys. Yritysasiakassegmentissä Elisa on digitalisoinnin edelläkävijä ja ICT-markkinan pioneeri, joka tarjoaa asiantuntijuutta, ratkaisuja ja palveluita.

Mottomme on Kun kaikki pelaa yhteen, ja haluamme olla yrityksille paras mahdollinen kumppani Suomessa, Virossa ja kansainvälisesti.

Kansainväliset digitaaliset palvelut

Elisan kansainväliset digitaaliset palvelut hyödyntävät ydinliiketoimintamme kyvykkyyksiä. 

Elisa Polystar on televerkkojen ohjelmistoihin keskittyvä liiketoimintamme, joka auttaa viestintäpalvelujen tarjoajia parantamaan verkon tehokkuutta, laatua ja kestävänkehityksen mukaista suoriutumista sekä asiakaskokemusta koneoppimista, tekoälyä sekä automaatiota hyödyntäen. 

Elisa IndustIQ onteollisuusohjelmistoihin keskittyvä liiketoimintamme, joka auttaa tuotannon ja toimitusketjun asiakkaita analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntämällä kehittymään nopeammin yhä kilpailukykyisemmäksi ja kohti jätteettömyyttä samalla tuotannon laatua ja muutoskyvykkyyttä parantaen.