Mitä teemme

Liiketoiminnallamme voimme tuoda kestäviä ratkaisuja yhteiskunnalle ja eri toimialoille. Rajattoman mobiilidatan liiketoimintamallimme lisää merkittävästi mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluita ja parantaa yritysten kilpailukykyä. Rakennamme tulevaisuuden innovaatioita tiiviissä yhteistyössä myös startup- ja tutkimuskumppaneidemme kanssa.

Palvelumme kuluttajille

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille kattavan palveluvalikoiman. Asiakkaamme arvostavat vaivatonta asiointia, nopeampia liittymiä ja uutta viihdesisältöä Elisa Viihde -palveluissa.

Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen kaikissa myynti- ja palvelukanavissa on kuluttaja-asiakaspalvelumme ytimessä.

Palvelumme yrityksille

Elisan yritysasiakkaana on jo joka toinen suomalainen yritys. Yritysasiakassegmentissä Elisa on digitalisoinnin edelläkävijä ja ICT-markkinan pioneeri, joka tarjoaa asiantuntijuutta, ratkaisuja ja palveluita.

Mottomme on Kun kaikki pelaa yhteen, ja haluamme olla yrityksille paras mahdollinen kumppani Suomessa, Virossa ja kansainvälisesti.

Kansainväliset digitaaliset palvelut

Elisan kansainväliset digitaaliset palvelut hyödyntävät ydinliiketoimintamme kyvykkyyksiä. 

Elisa Polystar on televerkkojen ohjelmistoihin keskittyvä liiketoimintamme. Autamme teleoperaattoreita kansainvälisesti parantamaan verkon tehokkuutta ja laatua koneoppimista, tekoälyä ja automaatiota hyödyntäen. 

Elisa IndustIQ on teollisuusohjelmistoihin keskittyvä liiketoimintamme. Tarjoamme tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvia ohjelmistoratkaisuita yli 1 000 valmistavan teollisuuden asiakkaalle yli 50 maassa.