Töissä Elisalla

Töissä Elisalla saat olla se, kuka olet. Eli paras sinä. Arjessamme me elisalaiset rakennamme kestävää tulevaisuutta miljoonien ihmisten jokapäiväisen viestinnän, työskentelyn, asioinnin ja viihtymisen kannalta tärkeillä digitaalisilla ratkaisuilla. Siksi on selvää, että edelläkävijähommissa tarvitset myös parhaat mahdolliset olosuhteet kokeilla, kehittyä ja kukoistaa. Myös erehtyä ja oppia.

Avoimet työpaikat

Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Avoimia asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviä 

Katso avoimet paikat kumppaneiltamme:

Meillä on läpi vuoden useita hakuja asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin yhteistyökumppaniemme kautta. Leadin ja Baronan työntekijät työskentelevät tasa-arvoisena osana Elisan tiimejä, Elisan esihenkilöiden ohjauksessa.

Takaamme nämä, jotta voit olla paras sinä

 • Pääsylippu oppivaan yhteisöön

  Alan paras osaamisemme syntyy kokeilun kautta saatavasta tiedosta, inspiraatiosta ja uuden opettelusta. Odotas, kun pääsemme kertomaan lisää esimerkkejä tavoista, joilla kehityt osana oppivaa yhteisöämme joka päivä.

 • Esihenkilöt pistävät parastaan

  Tukenasi ja saatavillasi ollaan ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset. Meillä esihenkilöt ovat kulttuurimme kuvia: välittäviä, osaamistaan jakavia ja omia itsejään. He pistävät parastaan, jotta sinä kasvat ja kukoistat.

 • Ratkaisuja kanssaihmisille

  Teemme tätä hommaa, jotta 2,8 miljoonalla asiakkaallamme olisi asiat mukavasti, käytössään parhaat digitaaliset ratkaisut ja edessään kestävä tulevaisuus. Missiomme on jotain sellaista, jonka takana voi seistä ylpeänä ja selkä suorassa.

Meillä “sä saat olla sä”

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus ovat meille tärkeitä sekä meidän itsemme, elisalaisten, että asiakkaidemme kannalta. Meille on tärkeää, että teoin edistämme sitä, että me kaikki voimme kokea olomme turvalliseksi, tulevamme kuulluksi sekä kohdelluiksi reilusti ja arvostavasti. Olemme tehneet useita toimenpiteitä edistääksemme yhdenvertaisuuden kokemaa Elisalla. Olemme esimerkiksi ottaneet käyttöön sukupuolineutraalit työnimikkeet ja kehittäneet rekrytointikäytäntöjämme tasavertaisimmiksi.

”Se, että täällä minulle on annettu vastuuta ja lupa kokeilla itse, on kasvattanut sekä teknistä osaamistani että uskallustani tarttua haastavampiinkin projekteihin omatoimisesti. Aina kun olen ilmaissut mielenkiintoni esimerkiksi tietyn teknologian oppimiseen, koulutusta aiheesta on järjestynyt – joko talon sisältä tai ulkopuoliselta taholta.”

- Sergey Martikainen, Technical Consultant

Teetkö uraa ohjelmistojen ja IT:n parissa?

Startup-projekteja, ohjelmistokehitystä, verkko-optimointeja, automaatiohankkeita, cyber-turvaa, desingia... Ja yli 500 työkaveria, joiden käsistä ovat syntyneet muun muassa Elisa Viihde ja Elisa Kirja -palvelut sekä monet vielä päivänvaloa odottavat loistoideat. Myös hyvää työelämää, jota on kiitelty muun muassa siitä, että harvoin on kiire ja ylityöt on kielletty.

Myynnin ja asiakaspalvelun uralle?

Myyntityössä, asiakaspalvelussa ja Elisa myymälöissä oppii yhtä sun toista siitä, miten kanssaihmisten arjesta tehdään parempaa. Joskus koko viikonloppu on pelastettu toimivalla nettiyhteydellä. Asiakaspalvelutyössä Elisalla olet tekemisissä monelle tärkeiden tuotteiden ja palveluiden kanssa. Mikä tärkeintä, saat tilaisuuden kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Tuemme urakehitystäsi ja lisäkouluttautumistasi myynnin ja aspataitojen kehittymisen ohessa.

”Elisan valmentava johtaminen on antanut lisää uskoa omiin kykyihini. Rima on laitettu minulle korkealle, koska on luotettu, että minä pystyn kyllä.”

- Venla Hänninen, Palvelupäällikkö

Tarinoita oppivasta ja kokeilevasta yhteisöstämme.

Nyt pääset astumaan syvemmälle siihen, minkä parissa elisalaisena pääsee tekemään töitä. Mitä meille arjessa tarkoittaa hyvä johtaminen? Entä mitä hyötyä on siitä, kun saa olla oma paras itsensä, oivaltaa ja kokeilla? Millä konstein teemme 2,8 miljoonan asiakkaamme elämästä parempaa?

 • Antin johtamislupaus

  "Huolehdin asiantuntijoiden oman päätösvallan, yhteisen suunnan sekä diversiteetin toteutumisesta."

 • Konkarimyyjän kasvupolku

  Näin Miron ura on edennyt asiakasrajapinnasta Elisa Viihteen tuotemarkkinointipäälliköksi.

 • Palvelumuotoilijana Elisalla

  Reetta tekee töitä muun muassa suuryrityksille, valtionhallinnon organisaatioille ja kaupungeille.