Innovointi

Elisan 140-vuotista tarinaa leimaa uuden hakeminen ja vallitsevien käytäntöjen haastaminen. Alusta alkaen olemme toimineet alan etulinjassa kehittämässä teknologisia ratkaisuita ja innovatiivisia palveluita asiakkaidemme käyttöön.

Tulevaisuuden palvelut rakennetaan jatkuvalla kehittymisellä, innovaatioilla ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä. Keskitymme siihen, mikä tuo arvoa asiakkaallemme, ja olemme sitoutuneet parantamaan systemaattisesti tehokkuutta ja laatua.

Eläköön suomalaiset keksijät ja keksinnöt!

Maailman parhaat verkot löytyvät Suomesta

Suomalaiset mobiilikäytön maailmanmestareita

Kestävää arvoa dataa hyödyntämällä

Datan kerääminen ja käsittely analytiikan, tekoälyn ja automaation avulla luo parempia oivalluksia, laatua ja tehokkuutta. Kansainväliset liiketoimintamme Elisa IndustrIQ ja Elisa Polystar näyttävät tietä (video on englanninkielinen).

5G-edelläkävijä

Elisa on tuonut ensimmäisten joukossa maailmassa suomalaisille 3G ja 4G -verkot.

Nyt vuorossa on 5G.

Innovaatioita startup-kumppanuuksilla

Yhteistyö startup-yritysten kanssa on liiketoimintamme ytimessä. Meillä on jo yli 100 yhteistyökumppanuutta, ja olemme saaneet erinomaisia tuloksia myös kansainvälisesti.

Palkittua laatutyötä

Asiakaskokemus ja laadun parantaminen ovat Elisan strategian ytimessä. Elisalla on tehty systemaattista laatutyötä läpi yrityksen historian ja yli kymmenen vuoden ajan kehitetty toimintaa yhä kokonaisvaltaisemmin kohti erinomaisuutta. Elisalle on myönnetty sekä EFQM-laatusertifiointi että Suomen Laatupalkinto.

HPY:n Tutkimussäätiö

Tuemme HPY:n Tutkimussäätiön kautta teletekniikan, televiestinnän ja tietoliikenteen tieteellistä tutkimus-, opetus- ja kehitystyötä.