It- ja ohjelmistotyö

Jospa nyt voisit pysähtyä nauttimaan hyvästä työelämästä: välittävästä johtamisesta, ison taustaorganisaation kasvumahdollisuuksista sekä siitä, että voit olla aidosti paras sinä. Leijonanosana arjen hereilläoloajastasi et meillä myöskään joudu tekemään mitään läpihuutojuttua. 2,8 miljoonan ihmisen elämään vaikuttavilla digitaalisilla ratkaisuilla on todellista merkitystä kestävämmän yhteiskunnan rakentamisessa.

Elisalaiset kehittämässä kestävämpää tulevaisuutta

Antti toimii työssään asiantuntijoille yhteistä suuntaa näyttävänä mahdollistajana varmistaen, että heillä on parhaat edellytykset työssä menestymiseen. Ei vain johtaja, vaan myös tiiminsä tuki arjen haasteissa!

Hannu toimii vetäjänä Elisan sisäisessä startupissa, jonka tavoitteena on innovoida ja kehittää vallankumouksellisia energiaratkaisuja. Miten Hannu päätyi Elisalle töihin ja mikä on ollut kiinnostavin projekti, jonka parissa hän on työskennellyt viime aikoina?

Riku tukee työssään liiketoiminnan jatkuvuuden kehittämistä tietoturvapoikkeamien varalta ja avaa ovia kyberalasta kiinnostuneille nuorille. Millaiset asiat ovat keskiössä Rikun työssä ja mikä on ollut kiinnostavin projekti, jonka parissa hän on päässyt työskentelemään viime aikoina?

Reetta auttaa työssään erilaisia yrityksiä menestymään kehittämällä asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin. Mitä Reetan työ pitää sisällään ja mitä hän on viimeksi oppinut työssään?

Markus vastaa työssään monipuolisten kyberturvapalveluiden kehittämisestä ja turvallisemman yhteiskunnan luomisesta. Markuksen mielestä Elisalla työskentelyssä parasta on mahdollisuudet uuden oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Takaamme nämä, jotta voit olla paras sinä

  • Kokeileva ja oppiva yhteisö

    Elisan bisnes pyörii ja kasvaa, ja se mahdollistaa softaosaajalle paljon. Kehitysideoitasi et joudu puolustelemaan kynsin hampain, vaan todennäköisemmin keräät ympärillesi muitakin innostujia ja saat tukea toteutukseen.

  • Esihenkilöt pistävät parastaan

    Tukenasi ja saatavillasi ollaan ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset. Meillä esihenkilöt ovat kulttuurimme kuvia: välittäviä, osaamistaan jakavia ja omia itsejään. He pistävät parastaan, jotta sinä kasvat ja kukoistat.

  • Kestävän tulevaisuuden asialla

    Kehitämme palveluitamme, jotta 2,8 miljoonalla asiakkaallamme olisi käytössään parhaat ja tehokkaimmat digitaaliset ratkaisut. Olemme valtavassa roolissa myös yhteiskunnan ja ympäristön kannalta kestävän tulevaisuuden turvaamisessa.

"Elisa on juuri sopivan kokoinen talo ohjelmistokehittäjälle"

Scrum Master Harri Määttä kehittää mobiilidevaajien työkaluja Elisan Site Reliability Engineering -tiimissä. Elisaa hän suosittelee työpaikaksi ohjelmistokehittäjälle, joka haluaa työskennellä tuoreiden teknologioiden kanssa ja varmistaa monipuoliset kasvumahdollisuudet uralleen.

Katso myös nämä

Kyberharjoittelu Elisalla

Elisa ja elisalaiset ovat tärkeässä roolissa suomalaisten kyberturvallisuuden varmistajana. Harjoittelemme jatkuvasti erilaisien kyberhyökkäysten torjumista ja valmistaudumme näin tositilanteisiin. Katso, millaista on kyberharjoittelu Elisalla.

Kehittäjäyhteisön Elisa Digital -blogi

Meillä Elisalla on pitkä historia nykyaikaisten ohjelmistojen rakentamisessa. Elisa Digitalissa kehittäjäyhteisömme jakaa kokemuksia ja oppeja digitaalisen palveluiden kehittämisestä.