It- ja ohjelmistotyö

Jospa nyt voisit pysähtyä nauttimaan hyvästä työelämästä: välittävästä johtamisesta, ison taustaorganisaation kasvumahdollisuuksista sekä siitä, että voit olla aidosti paras sinä. Leijonanosana arjen hereilläoloajastasi et meillä myöskään joudu tekemään mitään läpihuutojuttua. 2,8 miljoonan ihmisen elämään vaikuttavilla digitaalisilla ratkaisuilla on todellista merkitystä kestävämmän yhteiskunnan rakentamisessa.

Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Takaamme nämä jotta voit olla paras sinä

 • Kokeileva ja oppiva yhteisö

  Elisan bisnes pyörii ja kasvaa, ja se mahdollistaa softaosaajalle paljon. Kehitysideoitasi et joudu puolustelemaan kynsin hampain, vaan todennäköisemmin keräät ympärillesi muitakin innostujia ja saat tukea toteutukseen.

 • Esihenkilöt pistävät parastaan

  Tukenasi ja saatavillasi ollaan ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset. Meillä esihenkilöt ovat kulttuurimme kuvia: välittäviä, osaamistaan jakavia ja omia itsejään. He pistävät parastaan, jotta sinä kasvat ja kukoistat.

 • Kestävän tulevaisuuden asialla

  Kehitämme palveluitamme, jotta 2,8 miljoonalla asiakkaallamme olisi käytössään parhaat ja tehokkaimmat digitaaliset ratkaisut. Olemme valtavassa roolissa myös yhteiskunnan ja ympäristön kannalta kestävän tulevaisuuden turvaamisessa.

Kyberharjoittelu Elisalla

Elisa ja elisalaiset ovat tärkeässä roolissa suomalaisten kyberturvallisuuden varmistajana. Harjoittelemme jatkuvasti erilaisien kyberhyökkäysten torjumista ja valmistaudumme näin tositilanteisiin. Katso, millaista on kyberharjoittelu Elisalla.

Kehittäjäyhteisön Elisa Digital -blogi

Meillä Elisalla on pitkä historia nykyaikaisten ohjelmistojen rakentamisessa. Elisa Digitalissa kehittäjäyhteisömme jakaa kokemuksia ja oppeja digitaalisen palveluiden kehittämisestä.

"Kehitän työssäni kyberturvapalveluita suuryrityksille ja -organisaatioille. Niiden tietoturvasta huolehtiminen tarkoittaa Suomen mittakaavassa ihmisten päivittäiseen elämään liittyvien palveluiden turvaamista. Pääsemme olemaan teknologian trendien aallonharjalla ja tekemään palveluita, joita asiakkaat oikeasti tarvitsevat."

- Markus Saaristo, Cyber Security Development Manager

"Vain taivas rajana sille, mitä voi kehittää"

Reetalla on takanaan jo yli 10-vuotinen kokemus palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen, ketterän kehittämisen tehtävistä. Kolme vuotta sitten Reetan ja Elisan tiet kohtasivat, kun Reetta aloitti meillä palvelumuotoilijana suuryritysasiakkaiden, valtionhallinnon organisaatioiden, kuntien ja kaupunkien kehitysprojektien parissa.

"Elisa on juuri sopivan kokoinen talo ohjelmistokehittäjälle"

Scrum Master Harri Määttä kehittää mobiilidevaajien työkaluja Elisan Site Reliability Engineering -tiimissä. Elisaa hän suosittelee työpaikaksi ohjelmistokehittäjälle, joka haluaa työskennellä tuoreiden teknologioiden kanssa ja varmistaa monipuoliset kasvumahdollisuudet uralleen.

”Monet meillä sanovat samaa: täällä on loputtomasti opittavaa. Jotkut ovat olleet talossa jopa 20 vuotta. Kun kysyn miksi, he vastaavat, että vuosi kerrallaan. Näin se on, sillä jokainen vuosi on tällä alalla erilainen. Aina voi siirtyä jonkin uuden ratkaistavan haasteen pariin."

- Otso Palonen, Head of International Digital Services Development

 • Kolme asiaa kehittäjän arjessa, joista Elisan Head Of Digital Operations Antti Seppälä huolehtii

  Hyvä johtaminen on Elisan kulttuurin keskiössä. Asiantuntijoiden johtaminen modernissa softatalossa on asiantuntijoiden parhaan onnistumisen mahdollistamista.

 • Elisalla on tärkeä rooli osana toimivaa yhteiskuntaa

  Riku Juurikko vaihtoi kyberturvakonsultin työstä Elisalle Senior Security Manageriksi tehdäkseen hyvää suomalaisen yhteiskunnan eteen. Nyt hän tukee Elisan liiketoiminnan jatkuvuuden kehittämistä tietoturvapoikkeamien varalta ja pyrkii avaamaan ovia nuoremmille alasta kiinnostuneille.

 • Markus Saaristo on ollut Elisan kyberturvan B2B-palvelukehityksessä mukana alusta asti.

  Elisalla paluumuuttamista ei katsota kieroon, päinvastoin. Muutaman Finnairilla vietetyn vuoden jälkeen Markus Saaristo palasi takaisin Elisalle suuryritysasiakkaiden kyberturvapalveluiden kehittämisen pariin.