Avoimet työpaikat

Näihin tehtäviin haemme ihmisiä juuri nyt

Avoimia asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviä 

Katso avoimet paikat kumppaneiltamme:

Meillä on läpi vuoden useita hakuja asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin yhteistyökumppaniemme kautta. Leadin ja Baronan työntekijät työskentelevät tasa-arvoisena osana Elisan tiimejä, Elisan esihenkilöiden ohjauksessa.

Teetkö uraa ohjelmistojen ja IT:n parissa?

Startup-projekteja, ohjelmistokehitystä, verkko-optimointeja, automaatiohankkeita, cyber-turvaa, desingia... Ja yli 500 työkaveria, joiden käsistä ovat syntyneet muun muassa Elisa Viihde ja Elisa Kirja -palvelut sekä monet vielä päivänvaloa odottavat loistoideat. Myös hyvää työelämää, jota on kiitelty muun muassa siitä, että harvoin on kiire ja ylityöt on kielletty.

Myynnin ja asiakaspalvelun uralle?

Myyntityössä, asiakaspalvelussa ja Elisa myymälöissä oppii yhtä sun toista siitä, miten kanssaihmisten arjesta tehdään parempaa. Joskus koko viikonloppu on pelastettu toimivalla nettiyhteydellä. Asiakaspalvelutyössä Elisalla olet tekemisissä monelle tärkeiden tuotteiden ja palveluiden kanssa. Mikä tärkeintä, saat tilaisuuden kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Tuemme urakehitystäsi ja lisäkouluttautumistasi myynnin ja aspataitojen kehittymisen ohessa.