Tapaa elisalaisia

Lue lisää työstä Elisalla

Untuvikoista kyberturva- ja tietoverkko-osaajiksi alan kärkeen

Kolme kyberturva- ja tietoverkko-osaajaa, Lasse Kuusela, Simo Tossavainen ja Sergey Martikainen, ovat yhtä mieltä siitä, että itsensä saa tuntea varsin tärkeäksi työarjessa – turvaavathan he Suomen liikennöidyintä verkkoa.

Elisa on juuri sopivankokoinen talo ohjelmistokehittäjälle

Scrum Master Harri Määttä kehittää mobiilidevaajien työkaluja Elisan Site Reliability Engineering -tiimissä. Elisaa hän suosittelee työpaikaksi ohjelmistokehittäjälle, joka haluaa työskennellä tuoreiden teknologioiden kanssa ja varmistaa monipuoliset kasvumahdollisuudet uralleen.

Tätä et tiennyt työstä etämyyntitiimissä

Meillä Elisalla puhelinmyynnin sijasta puhutaan etämyynnistä, jossa puhelin toimii myynnin välineenä. Varsinkin puhelinmyynnistä on kuitenkin monelle syntynyt ennakkoluulo ikävänä hanttihommana ja huonosti johdettuna pakkotuputtamisena. Jori ja Mikael Elisan Yritysasiakkaat-yksiköstä kertovat kolme yllättävää faktaa.

Elisalla reittinsä voi valita itse

Jo yli 7-vuotisen asiakaspalvelu-uran Elisalla tehnyt Marja Roiko kertoo oppivansa yhä joka päivä uutta. Nykyään Palveluasiantuntijana toimiva Marja ei päästä itseään helpolla; hän ei nimittäin halua jämähtää paikalleen. 

Venla kipusi esihenkilöksi Elisalla oma asenne valttikorttinaan

Välivuottaan alun perin Elisan myymälään viettämään tullut Venla on ottanut suuria harppauksia kasvupolullaan tähän pisteeseen. Tärkeintä Venlan mukaan on ollut oma asenne, joka on kuljettanut häntä Elisa-uralla eteenpäin. 

Kolme asiaa kehittäjän arjessa, joista Elisan Head Of Digital Operations Antti Seppälä huolehtii

Hyvä johtaminen on Elisan kulttuurin keskiössä. Asiantuntijoiden johtaminen modernissa softatalossa on asiantuntijoiden parhaan onnistumisen mahdollistamista.

Myynnin ammattilaisen ura voi kulkea yllättäviäkin polkuja

Näin eteni Teemun seikkailu Elisa myymälän myyjästä kansainvälisen uuden liiketoiminnan vetäjäksi.

"Virtuaalimyyjän työ tuntuu lottovoitolta"

Virtuaalimyyjä Vilma Tuurin sekä Myymäläpäällikkö Simo Latun tausta on fyysisen myymälän myyntityössä ja asiakkaiden kohtaamisessa kasvotusten. Sitten iski pandemia-aika.

Elisalla on tärkeä rooli osana toimivaa yhteiskuntaa

Riku Juurikko vaihtoi kyberturvakonsultin työstä Elisalle Senior Security Manageriksi tehdäkseen hyvää suomalaisen yhteiskunnan eteen. Nyt hän tukee Elisan liiketoiminnan jatkuvuuden kehittämistä tietoturvapoikkeamien varalta ja pyrkii avaamaan ovia nuoremmille alasta kiinnostuneille.

Markus Saaristo on ollut Elisan kyberturvan B2B-palvelukehityksessä mukana alusta asti.

Elisalla paluumuuttamista ei katsota kieroon, päinvastoin. Muutaman Finnairilla vietetyn vuoden jälkeen Markus Saaristo palasi takaisin Elisalle suuryritysasiakkaiden kyberturvapalveluiden kehittämisen pariin.

Laadukkaan myyntityön tekeminen tuo onnellisuutta myös myyjän vapaa-aikaan

Elisan Sellon myymäläpäällikölle Vilille kunnolla tehty työ on aina ollut suuri ilo. Myymälämyyjän työstä aloittanut, nyt jo 12-vuotisen uran Elisalla tehnyt Vili haluaa välittää muillekin myyntityöstä kiinnostuneille ajatuksensa siitä, mihin se tietty positiivinen asenne oikein voi kantaa.

Piia löysi rohkeuden alanvaihtoon, vaikka se aluksi jännitti kovasti

Teknisen ongelmanratkaisun luotettuna asiantuntijana, Omaguruna työskentelevästä Piiasta ei äkkiseltään uskoisi, että vielä pari vuotta sitten hän oli teknologian kanssa täysin vieraalla maaperällä. Ura-askel IT-alalle olikin Piialle suuri hyppy tuntemattomaan.

Junior Tietoliikenneasiantuntija Deborah voitti ujoutensa Elisalla

Verkkovikojen virtuoosina eli Elisan Junior Tietoliikenneasiantuntijana työskentelevä Deborah Adhikari on kulkenut pitkän oppimatkan itsensä kanssa tähän pisteeseen.

Joonakselle asiakasymmärrys muotoutuu itsearvioinnin kautta

Elisan Omagurusta Someasiakaspalvelijaksi suunnannut Joonas opastaa asiakkaita edelleen parhaalla mahdollisella tasolla.  Joonaksen tuottaman palvelulaadun takaa asiakasymmärrys, jota hän on syventänyt sekä saamansa palautteen että itsearvioinnin avulla

Elisan johtamisessa on 5 tunnusomaista seikkaa

Elisan kuluttajamyynnin Kehityspäällikkö Saku Anttila ja Myymäläpäällikkö Sari Salmela antavat ihmisten loistaa työssään omana itsenään.  Johtamisen filosofiastaan Saku ja Sari ovat samoilla linjoilla ja se on yksinkertainen: ole ihminen ihmiselle. Millä tavoin tällainen johtamisfilosofia tekee käytännössä Sakun ja Sarin tiimiläisten elämästä ja arjesta parempaa?

Palvelumuotoilijana Elisalla

Palvelumuotoilijana Elisan yritysasiakaspuolella työskentelevä Design Lead Reetta Maila kohtaa työssään valtavan määrän erilaisia toimialoja, yrityksiä ja ratkaistavia haasteita. Hän ei ennen Elisalle tuloa osannut arvata, miten monipuolista palvelumuotoilijan työ talossa oikeasti on.