Elisa Pilvilinna - Kotimainen pilvipalvelu kuluttajille

Elisa Pilvilinnan avulla pidät tärkeät tiedostot helposti tallessa ja aina saatavilla missä tahansa liikutkin. Voit tallentaa kaikenlaisia tiedostoja kuvista ja videoista dokumentteihin.

  • Luotettava kotimainen pilvitallennuspalvelu
  • Katsele, hallitse ja jaa tiedostojasi kaikilla laitteillasi
  • Pidä kuvat ja videot turvassa automaattisella tallennuksella
  • Saat palvelun yhdellä hinnalla kaikkiin laitteisiisi


Tilaa Elisa Pilvilinna Plus

Aina tallessa ja saatavilla

Pidä kaikki tärkeät tiedostot turvallisesti tallessa yhdessä paikassa – valokuvat, videot, musiikki, yhteystiedot ja muut dokumentit. Pilvitallennuksen ansiosta voit katsella tallentamiasi tiedostoja niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla ja jakaa niitä perheenjäsenillesi tai ystävillesi.

Luotettava kotimainen

Tärkeät tiedostot tallennetaan salattuna Elisan Suomessa sijaitseville palvelimille. Pilvessä tietosi ovat tallessa, vaikka laitteesi katoaisi tai rikkoutuisi. Saat tukea palvelun käyttöön Elisan asiakaspalvelukanavista.

Elisa Pilvilinna -palvelua voi käyttää nettiselaimella (Mozilla Firefox, Google Chrome) tai Windows- ja Mac-tietokoneille asennettavalla työpöytäsovelluksella: Windows 7 tai uudempi, OS X 10.11 tai uudempi. Pilvilinnan mobiilisovellus on saatavilla älypuhelimille ja tableteille: Android 5.0 tai uudempi, iOS 8 tai uudempi. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

Katso asennus- ja käyttöohjeet asiakaspalvelusivuiltamme.