Tarjous

Elisa Pilvilinna - Muistot helposti talteen

Elisa Pilvilinna on helppo tapa pitää tärkeät tiedostot varmassa tallessa ja aina käsillä. Voit tallentaa kaikenlaisia tiedostoja kuvista ja videoista dokumentteihin. 

  • Luotettava kotimainen pilvipalvelu
  • Katsele, hallitse ja jaa tiedostojasi kaikilla laitteillasi
  • Pidä kuvat ja videot turvassa automaattisella tallennuksella
  • Saat palvelun yhdellä hinnalla kaikkiin laitteisiisi

 

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Kuinka paljon tallennustilaa tarvitset?

Ole hyvä ja odota hetki

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Hanki Elisa Pilvilinna nyt! Kun siirrät sinne ensimmäiset kuvasi, videosi tai muut tiedostosi, osallistut automaattisesti 200 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan!

Aina tallessa ja saatavilla

Pidä kaikki tärkeät tiedostot turvallisesti tallessa yhdessä paikassa – valokuvat, videot, musiikki, yhteystiedot ja muut dokumentit. Voit katsella tallentamiasi tiedostoja niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla ja jakaa niitä perheenjäsenillesi tai ystävillesi.

Luotettava kotimainen

Tärkeät tiedostot tallennetaan salattuna Elisan Suomessa sijaitseville palvelimille. Pilvessä tietosi ovat tallessa, vaikka laitteesi katoaisi tai rikkoutuisi. Saat tukea palvelun käyttöön Elisan asiakaspalvelukanavista.

Elisa Pilvilinnaa voi käyttää nettiselaimella tai Windows- ja Mac-tietokoneille asennettavalla työpöytäsovelluksella. Pilvilinnan mobiilisovellus on saatavilla Android-, iOS- ja Windows-laitteille. Palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.