Elisa Pilvilinna

Videot ja kuvat helposti talteen

Elisa Pilvilinna on helppo tapa pitää tärkeät tiedostot varmassa tallessa ja aina käsillä. Pilvilinnaan voit tallentaa kaikenlaisia tiedostoja: musiikkia, dokumentteja, videoita ja valokuvia.

Tilaa nyt

Lataa Pilvilinna-sovellus kaikkiin laitteisiisi ja ota käyttöön valokuvien ja videoiden automaattinen tallennus. Näin voit katsella ja jakaa vaikkapa puhelimellasi otettuja valokuvia millä tahansa laitteella. Pilvilinna toimii kaikkialla mihin verkko yltää, ja on käytössäsi yleisimmillä älypuhelimilla ja kaikilla tietokoneilla.

Mobiilisovellukset Android,
iOS ja Windows Phone.

Palvelua voi käyttää nettiselaimella tai
PC (Windows)- ja Mac-tietokoneille asennettavalla ohjelmistolla.

Pidä kaikki tärkeät tiedostot turvallisesti tallessa yhdessä paikassa – valokuvat, videot, musiikki, yhteystiedot ja muut dokumentit.

Valokuvien ja tiedostojen jakaminen ystäville ja perheenjäsenille onnistuu helposti suoraan palvelun kautta. Sinä päätät kenelle jaat ja mitä. Kaikki tiedonsiirto on ensiluokkaisesti salattu.

Tärkeät tiedostot tallennetaan salattuna Elisan Suomessa sijaitseville palvelimille. Tukea saat tarvittaessa Elisan asiakaspalvelukanavista.

Elisa Pilvilinnan avulla säästät rahaa. Et tarvitse enää ulkoista kovalevyä, lisämuistia puhelimeesi tai erillisiä tallennuspalveluita kullekin laitteelle.

Elisa Pilvilinna on edullinen

25 Gt tallennustilaa

Vastaa n. 5 000 valokuvaa

2 90 €/kk

500 Gt tallennustilaa

Vastaa n. 100 000 valokuvaa

6 90 €/kk

1000 Gt tallennustilaa

Vastaa n. 200 000 valokuvaa

12 90 €/kk

5000 Gt tallennustilaa

Vastaa n. miljoonaa valokuvaa

19 90 €/kk

Ota Elisa Pilvilinna käyttöön nyt.
Kun siirrät sinne ensimmäiset kuvasi, videosi tai muu tiedostosi, osallistut automaattisesti 200 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan!

Kilpailun säännöt >

Tilaa nyt