Elisa Tietoturvapalvelut

Elisa Tietoturvapalvelut - Kotimaista tietoturvaa kaikkiin tarpeisiin

Elisan helppokäyttöisillä tietoturvaohjelmilla turvaat niin itsesi, laitteesi kuin yhteytesikin.

Tutustu palveluihin

Valitse sinulle sopivin tietoturvaohjelma

Turvapaketti-ikoni

Elisa Turvapaketti

Turvaa nettimaksaminen sekä laitteesi viruksilta ja haittaohjelmilta.

Tutustu Elisa Turvapakettiin 

Freedome VPN -ikoni

Freedome VPN

Turvaa yksityisyytesi varmistamalla ettei sinua seurata netissä.

Tutustu Freedome VPN:ään

Identiteettisuoja-ikoni

Elisa Identiteettisuoja

Turvaa salasanasi ja identiteettisi sekä minimoi tietovuodot helposti.

Tutustu Elisa Identiteettisuojaan


Kodin Tietoturva -ikoni

Elisa Kodin Tietoturva

Turvaa kodin nettiin yhdistetyt älylaitteet suojaamalla kotisi lähiverkon.

Tutustu Elisa Kodin Tietoturvaan

Mobiiliturva-ikoni

Elisa Mobiiliturva

Turvaa surffailusi mobiiliverkossa osana puhelin- tai mobiililaajakaistaliittymää.

Tutustu Elisa Mobiiliturvaan

Mobiilivarmenne-ikoni

Elisa Mobiilivarmenne

Turvallista tunnistautumista puhelimellasi.

Tutustu Elisa Mobiilivarmenteeseen 

Kotimaista tietoturvaa

Netin käytön tulee olla turvallista meille kaikille ja kotimaisilla tietoturvapalveluilla autamme asiakkaitamme turvaamaan niin itsensä, laitteensa kuin yhteytensäkin. Tuotamme tietoturvapalveluita yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa, kuten kotimaisen F-Securen. Yhdessä pidämme huolta asiakkaidemme tietoturvasta. Elisa on suomalainen luotettava operaattori ja kotimaisilla tietoturvapalveluillamme autamme suomalaisia turvaamaan elämänsä digitaalisessa maailmassa.

Elisa Turvapaketti

Elisa Turvapaketti

Turvaa digitaalinen elämäsi – Kokeile maksutta!

Kokonaisvaltaista tietoturvaa Elisa Turvapaketilla. Yhdellä palvelulla turvaat laitteesi viruksilta ja henkilötietosi tietovuodoilta – samalla varmistat koko perheen turvallisen netinkäytön. Turvapaketti varmistaa turvallisen nettimaksamisen ja verkkopankin käytön sekä estää haitalliset sivustot. Jatkuva tietovuotojen seuranta ilmoittaa henkilökohtaisten tietojesi vaarantumisesta ja perhesäännöillä turvaat lapsesi digiähkyltä.

Miksi hankkisin maksullisen tietoturvapalvelun?

Jos olet joskus kuullut sanottavan "Ilmainen on maksullisen mainos", niin tietoturvassa se pitää paikkansa. Maksuttomia tietoturvapalveluita tarjotaan, jotta käyttäjä hankkisi myöhemmin valmistajan paremmin suojaavan, maksullisen palvelun. Ilmaisista palveluista puuttuu myös ominaisuuksia, joita maksulliset palvelut sisältävät. 

Lisäksi tietoturvapalvelun tarjoaminen sisältää kuluja. Jo pelkästään palvelimien ylläpito on kallista toimintaa – ilmaiset tietoturvatoimijat saattavat rahoittaa toimintaansa myymällä asiakkaiden tietoja mainostajille.

Freedome VPN eri laitteissa

Freedome VPN

Turvaa yksityisyytesi netissä – Kokeile maksutta!

Yksityistä surffailua Freedome VPN:llä. Helppokäyttöinen VPN estää mainostajia seuraamasta sinua netissä ja turvaat nettiasiointisi yksityisyyden. Freedome VPN toimii lähes kaikissa laitteissa, Androidista iPhoneen.

Tutustu Freedome VPN:ään

Identiteettisuoja eri laitteissa

Elisa Identiteettisuoja

Turvaa salasanasi ja identiteettisi – Kokeile maksutta!

Turvaa digitaalinen identiteettisi Elisa Identiteettisuojalla. 24/7 tietovuotojen seuranta ilmoittaa henkilötietojesi vaarantumisesta ja palvelun avulla myös hallitset salasanojasi helposti ja turvallisesti.

Tutustu Elisa Identiteettisuojaan

"Elisan tietoturvapalvelut ovat niin simppeleitä, että asiasta ymmärtämätönkin osaa niitä käyttää."

– Elisan asiakas


Elisa Kodin Tietoturva

Mielenrauhaa koko perheen tietoturvalla – alk. 3,49 €/kk

Turvaa keskitetysti kaikki kodin nettiin yhdistetyt älylaitteet Elisa Kodin Tietoturvalla. Helppokäyttöinen palvelu toimii suoraan reitittimessä turvaten kotisi Wifi-yhteyden. 

Tutustu Elisa Kodin Tietoturvaan


Elisa Mobiiliturva

Surffaa turvallisemmin netissä – vain 2,99 €/kk

Turvaa netin käyttö helposti osana puhelin- tai mobiililaajakaistaliittymää Elisa Mobiiliturvan avulla. Asennusvapaa palvelu toimii aina kun käytät mobiiliverkkoa, niin liikkeessä kuin kotonakin. 

Tutustu Elisa mobiiliturvaan

Elisa Mobiilivarmenne

Turvallista tunnistautumista puhelimellasi – Kokeile maksutta!

Tunnistaudu netissä turvallisesti Elisa Mobiilivarmenteella. Luotettava ja helppo vaihtoehto tunnistautumiseen – valitse vain tunnusluku, jolla kirjaudut näppärästi tuhansiin eri palveluihin.

Tutustu Elisa Mobiilivarmenteeseen

Mitä eroa on tietoturvalla ja tietosuojalla?

Tietosuojan tavoitteena on turvata henkilötietojen käsittely. Tietosuojalla siis tarkoitetaan sitä, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja yksityisyyden suoja huomioiden. Tietoturvalla tarkoitetaan erilaisia toimia tai työkaluja, joiden avulla henkilötietoja voidaan suojata.

Elisalle tärkeitä perusarvoja ovat henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen kaikessa toiminnassa. Lue lisää henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä käytänteistä Elisalla.

Lue lisää digitaalisesta turvallisuudesta


Testaa digiturvataitosi

Internet on mahtava paikka, mutta surffailu netissä ilman ymmärrystä digitaalisesta turvallisuudesta on kuin ajaisi autoa ilman ajokorttia. Testaa siis digiturvataitosi ja suorita digiturva-ajokortti – testin tarkoituksena on opettaa sinulle digiturvallisuuden perustaitoja.

Tarvitsetko tukea tietoturvaohjelmien käyttöönotossa?

Omaguru opastaa vaivattomasti tietoturvan käyttöönotossa ja auttaa sinua suojautumaan mahdollisilta haittaohjelmilta ja viruksilta.