Kauppa / Black Friday

PARHAAT BLACK FRIDAY - TARJOUKSET 2023

Vuoden suurin ostopäivä Black Friday eli musta perjantai tulee taas tänä vuonna! Vuonna 2023 Black Friday ajoittuu perjantaille 24.11.2023. Mustan perjantain tarjoukset ovat voimassa Elisan verkkokaupan lisäksi myymälöissämme ympäri Suomen. Odotellessa kannattaa katsoa muut ajankohtaiset tarjoukset täältä:

Milloin on Black Friday 2023?

Vuonna 2023 Black Friday osuu perjantaille 24.11.2023. Black Friday on amerikkalaisten kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeinen perjantai, joten mustaa perjantaita vietetään vuosittain aina marraskuun neljäntenä perjantaina.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva vuoden suurin ostospäivä, jolloin useimmat kivijalkakaupat ja verkkokaupat Suomessa tarjoavat huikeita alennuksia ja tarjouksia. Black Fridayta vietetään aina amerikkalaisen kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Black Friday potkaisee joulusesongin kunnolla käyntiin ja useat ihmiset ostavatkin suurimman osan joululahjoista juuri Black Fridayna. Black Friday on vuosien saatossa siirtynyt yhä vahvemmin verkkokauppoihin.

Mitä tuotteita Black Fridayna on tarjouksessa?

Elisan huippusuositulta Black Fridaylta hankit puhelimet, liittymät, kannettavat tietokoneet, tabletit ja älykellot sekä muut kodin elektroniikkalaitteet, kuten televisiot, kaiuttimet ja kuulokkeet huikein alennushinnoin! Katso Elisan Black Friday -tarjoukset myös suosituilta valmistajilta: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Nokia, Polar ja Garmin. Tutustu nyt tarjouksiin ja suuntaa ostoksille!

Mitä Black Fridayn aikana kannattaa etsiä?

Kiinnostaako sinua uusi iPhone tai smart tv? Etsitkö joululahjoja pukin konttiin? Elisan Black Friday tarjoaa erinomaisen tilaisuuden hankkia joulun toivelahjat tarjoushinnoin tai voit hyödyntää huippualennukset ostamalla itsellesi tarpeellisia tavaroita. Black Fridayna kannattaakin ehdottomasti seurata normaalisti kalliimpien hankintojen hintoja. Elisa tarjoaa Black Fridayn aikana mahtavia alennuksia muun muassa televisioista, kameroista, puhelimista, läppäreistä ja tableteista sekä muusta viihde-elektroniikasta. Kurkista verkkokaupastamme myös tarjoushintaiset kodinkoneet, kuten robotti-imurit ja pesukoneet. Näiden lisäksi löydät verkkokaupastamme huippuedulliset palvelut, kuten liittymät, mobiililaajakaistat sekä laajakaistat!

Kumpi se on – Black Fridäy vai Black Friday?

Vuoden suurimmalla ostospäivällä on monta kutsumanimeä – Black Friday, musta perjantai ja suomalaisittain myös Black Fridäy. Elisallakin Black Fridayta vietetään koko viikko, joten mustaa perjantaita voi kutsua myös Black Weekiksi. Kaikki parhaat Black Friday -tarjoukset löydät verkkokaupastamme!