Kauppa / Black Friday

Parhaat Black Friday - kampanjat 2024

Milloin on Black Friday 2024?

Vuonna 2024 Black Friday osuu perjantaille 29.11.2024. Black Friday on amerikkalaisten kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeinen perjantai, joten mustaa perjantaita vietetään vuosittain aina marraskuun neljäntenä perjantaina.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva vuoden suurin ostospäivä, jolloin useimmat kivijalkakaupat ja verkkokaupat Suomessa tarjoavat huikeita kampanjoita. Black Fridayta vietetään aina amerikkalaisen kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Black Friday potkaisee joulusesongin kunnolla käyntiin ja useat ihmiset ostavatkin suurimman osan joululahjoista juuri Black Fridayna. Black Friday on vuosien saatossa siirtynyt yhä vahvemmin verkkokauppoihin.

Mitä tuotteita Black Fridayna kannattaa hankkia?

Elisan huippusuositusta Black Friday -kampanjasta hankit puhelimet, liittymät, kannettavat tietokoneet, tabletit ja älykellot sekä muut kodin elektroniikkalaitteet, kuten televisiot, kaiuttimet ja kuulokkeet huikein kampanjoin! Katso Elisan Black Friday -kampanjat myös suosituilta valmistajilta: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Nokia, Polar ja Garmin. Tutustu nyt kampanjoihin ja suuntaa ostoksille!

Mitä Black Fridayn aikana kannattaa etsiä?

Kiinnostaako sinua uusi iPhone tai smart tv? tsitkö joululahjoja pukin konttiin? Elisan Black Friday tarjoaa erinomaisen tilaisuuden hankkia joulun toivelahjat kampanjahinnoin tai voit hyödyntää huippualennukset ostamalla itsellesi tarpeellisia tuotteita. Black Fridayna kannattaakin ehdottomasti seurata normaalisti kalliimpien hankintojen hintoja. Elisa tarjoaa Black Fridayn aikana mahtavia kampanjoita muun muassa televisioista, kameroista, puhelimista, läppäreistä ja tableteista sekä muusta viihde-elektroniikasta. Kurkista verkkokaupastamme myös kampanjahintaiset kodinkoneet, kuten robotti-imurit ja pesukoneet. Näiden lisäksi löydät verkkokaupastamme huippuedulliset palvelut, kuten liittymät, mobiililaajakaistat sekä laajakaistat!

Kumpi se on – Black Fridäy vai Black Friday?

Vuoden suurimmalla ostospäivällä on monta kutsumanimeä – Black Friday, musta perjantai ja suomalaisittain myös Black Fridäy. Elisallakin Black Fridayta vietetään koko viikko, joten mustaa perjantaita voi kutsua myös Black Weekiksi. Kaikki parhaat Black Friday -kampanjat löydät verkkokaupastamme!

Vuoden suurin ostopäivä Black Friday eli musta perjantai tulee taas ensi vuonna! Vuonna 2024 Black Friday ajoittuu perjantaille 29.11.2024. Mustan perjantain kampanjat ovat voimassa Elisan verkkokaupan lisäksi myymälöissämme ympäri Suomen.