Lasten Kellopuhelimett

Kellopuhelin lapselle

Pysy mukana itsenäistymisen ensiaskeleissa – kellopuhelin on turvallinen ensipuhelin lapselle ilman avointa nettiä tai somea.

Laaja valikoima kellopuhelimia Elisalta

Elisan valikoimista löytyy suosituimmat lasten kellopuhelimet johtavilta valmistajilta. Kaikki valikoimassamme olevat kellot ja sovellukset toimivat suomen kielellä.

Tilaa kellopuhelin ja liittymä kätevästi netistä tai kysy lisää myyntipalvelustamme 0800 93 93 93 (avoinna ma-pe 8-19, la 9-16.30, maksuton kaikista kotimaan liittymistä).

Oletko hankkinut jo kellopuhelimen?

Siirry aktivoimaan kellopuhelin -liittymä osoitteessa elisa.fi/kellopuhelin

Turvallinen ensipuhelin ranteeseen

Lasten kellopuhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana myös pohjoismaissa. Kellopuhelimella voit soittaa puheluita, vastaanottaa viestejä sekä ottaa kuvia ja videoita. Kellopuhelin käyttäytyy siis puhelimen lailla, mutta siinä ei ole avointa internettiä mikä tekee laitteesta turvallisen. Ei siis ihme, että kellopuhelin on suosittu vaihtoehto lapsen ensimmäiseksi älypuhelimeksi.

Kellopuhelimissa olevan GPS-paikantimen avulla vanhemmat voivat seurata omasta puhelinsovelluksestaan missä lapsi liikkuu. Kellopuhelin pysyy todennäköisemmin mukana, kun se on kiinni ranteessa. Turvallisuutta lisää myös se, että puhelimeen voi soittaa vain numeroista, jotka siihen on tallennettu. Kellopuhelin mahdollistaa leikkirauhaa lapselle ja mielenrauhaa vanhemmalle.

Kehitämme digitaalisten laitteiden turvallista käyttöä yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa. Tilitämme myös jokaisesta myydystä lasten kellopuhelimesta 5 euroa MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle ja chatille.

Mikä liittymä lapsen kellopuhelimeen?

Lasten kellopuhelimiin on saatavilla Elisa Kellopuhelin -liittymä. Elisa Kellopuhelin -liittymä maksaa 10,99€/kk ja ohjeet liittymän aktivointiin tulee ostamasi laitepaketin mukana. Liittymään sisältyy rajaton nettiyhteys, joka riittää videopuheluihin. Liittymässä ei ole määräaikaa. 

Elisan asiakkaana sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kustannuksia vanhempien sovelluksesta. Yhdellä edullisella kuukausimaksulla saat kellopuhelimen kaikki ominaisuudet käyttöösi, sisältäen rajattomat puhelut, viestit ja datan.