Lasten Kellopuhelimet

Lasten Kellopuhelimet

Turvallinen ensipuhelin ranteeseen.

Lasten kellopuhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Kellopuhelimella voit soittaa puheluita, vastaanottaa viestejä sekä ottaa kuvia ja videoita. Kellopuhelin käyttäytyy siis puhelimen lailla, mutta siinä ei ole avointa internettiä mikä tekee laitteesta turvallisen.

Kellopuhelimissa olevan GPS paikantimen avulla vanhemmat voivat seurata omasta puhelinsovelluksestaan missä lapsi liikkuu. Puhelin pysyy todennäköisemmin mukana, kun se on ranteessa. Turvallisuutta lisää myös se, että puhelimeen voi soittaa vain numeroista, jotka siihen on tallennettu.

Laaja valikoima kellopuhelimia Elisalta.

Elisan valikoimista löytyy suosituimmat lasten kellopuhelimet johtavilta valmistajilta. Kaikki valikoimassamme olevat kellot ja sovellukset toimivat suomen kielellä.

Elisan asiakkaana sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kustannuksia vanhempien sovelluksesta. Yhdellä edullisella kuukausimaksulla saat kellopuhelimen kaikki ominaisuudet käyttöösi, sisältäen rajattomat puhelut, viestit ja datan.

Elisa Kellopuhelin -liittymä maksaa 9,99€/kk. Liittymään sisältyy rajaton 10Mbit internet yhteys, joka riittää videopuheluihin. Liittymässä ei ole määräaikaa.

Oletko hankkinut jo kellopuhelimen?

Siirry aktivoimaan kellopuhelin -liittymä osoitteessa elisa.fi/kellopuhelin