äiti ja lapsi sohvalla katsomassa lapsen kellopuhelinta

Kellopuhelin lapselle

Kellopuhelin on turvallinen ensipuhelin lapselle ilman avointa nettiä tai somea. 

Tutustu kellopuhelimiin

Oletko jo hankkinut kellopuhelimen?

Siirry aktivoimaan kellopuhelin-liittymä osoitteessa elisa.fi/kellopuhelin

Lasten kellopuhelin on turvallinen vaihtoehto yhteydenpitoon

Kätevästi ranteessa mukana kulkevalla kellopuhelimella lapsi pystyy soittamaan, lähettämään viestejä ja ottamaan kuvia, mutta siinä ei ole pääsyä nettiin tai sosiaaliseen mediaan. Kellopuhelin onkin helppo tapa harjoitella puhelimen käyttöä turvallisesti. 

Lasten kellopuhelimissa on GPS-paikannin, jonka avulla vanhemmat voivat seurata lapsen liikkeitä oman puhelinsovelluksen kautta. Turvallisuutta lisää myös se, että kellopuhelimeen voi soittaa ainoastaan sellaisista numeroista, jotka on siihen tallennettu. 

Kellopuhelimen voi asettaa koulupäivän ajaksi niin sanottuun koulutilaan, jolloin sillä ei voi lähettää viestejä tai kuvia. Kellopuhelin ei siis häiritse lapsen keskittymistä oppituntien aikana.

Edullinen liittymä lasten kellopuhelimeen

Lasten kellopuhelimeen on saatavilla Elisa Kellopuhelin -liittymä hintaan 10,99 euroa kuukaudessa. Kun ostat Elisalta kellopuhelimen, saat laitepaketin mukana ohjeet liittymän aktivointiin. Liittymä sisältää rajattoman nettiyhteyden, joka on riittävä videopuheluihin. Liittymässä ei ole määräaikaa.

Elisan asiakkaana sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kustannuksia vanhempien sovelluksesta. Yhdellä edullisella kuukausimaksulla saat kellopuhelimen kaikki ominaisuudet käyttöösi, sisältäen rajattomat puhelut, viestit ja datan.

Kun lapsi siirtyy käyttämään oikeaa älypuhelinta, on kellopuhelimen käyttöä mahdollista jatkaa älykellon tavoin hankkimalla siihen Elisa Rinnakkaisliittymän.

Tutustu Elisan kellopuhelinvalikoimaan

Tilitämme jokaisesta myydystä lasten kellopuhelimesta 5 euroa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle ja chatille.

Katso lisää lasten kellopuhelimia Elisan verkkokaupasta.

Suosittu valikoima kellopuhelimia Elisalta

Elisan valikoimista löydät suosituimmat lasten kellopuhelimet. Kaikki valikoimassamme olevat kellot ja sovellukset toimivat suomen kielellä.

Tilaa kellopuhelin ja liittymä kätevästi netistä tai kysy lisää myyntipalvelustamme 0800 93 93 93 (avoinna ma-pe 8-19, la 9-16.30, maksuton kaikista kotimaan liittymistä).

Usein kysyttyjä kysymyksiä lasten kellopuhelimista