››
Kuuluvuuskartta
Kuuluvuuskartta
‹‹ Piilota

Aiemmin haetut

Näytä tekniikat kartalla

Lisätietoa tiedonsiirtonopeuksista

Tietoa tiedonsiirtonopeuksista

Kuuluvuuskartta kuvaa peittoa ulkotiloissa ja perustuu laskennallisiin peittoalueisiin, joissa voi esiintyä katvealueita. Toteutuviin tiedonsiirtonopeuksiin vaikuttavat sijainti, verkon kuormitus ja päätelaitteen ominaisuudet. Nopeuden vaihteluvälit vaihtelevat valitusta liittymätyypistä ja käytössä olevasta päätelaitteesta riippuen. Lisätietoja

Lisätietoa Ahvenanmaan kuuluvuudesta

Lisätietoa Ahvenanmaan kuuluvuudesta

Puhe ja tiedonsiirto Ahvenanmaalla Ålcomin verkossa. Saunalahden matkapuhelinliittymän käyttö Ahvenanmaalla on saman hintaista kuin manner-Suomessa.

Vertaa verkkoja! Uusimmat verkon parannukset
Kaikki tällä sivustolla oleva aineisto, kuten tekstit, grafiikat, logot, tietokannat ja ohjelmat sekä muut tiedot ovat Elisa Oyj:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta ja ne on suojattu tekijänoikeus- tai muilla laeilla. Sivustolla olevan aineiston, muuhun kuin yksityiseen käyttöön tapahtuva, käyttö loukkaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja/tai muuta lainsäädäntöä.

Tätä sivustoa, ja sen sisältöä, tai niiden osaa ei saa millään tavalla jäljentää, toisintaa, kopioida, muokata, siirtää, jälleenmyydä, välittää tai millään tavalla hyödyntää kaupallisessa tai muussa kuin yksityisessä tarkoituksessa, jollei Elisa Oyj ole antanut siihen nimenomaista kirjallista hyväksyntää.