Kattavasti kanavia urheilusta uutuuselokuviin

Elisa Kaapeli-TV tarjoaa Suomen laajimman ja monipuolisimman kanavavalikoiman - lähes 200 kanavaa urheilusta uutuuselokuviin mukaan lukien yli 50 HD-kanavaa.

Elisa Kaapeli-TV toimii kaikissa talouksissa, jotka ovat kytketty Elisan verkkoon kaapeli-tv-yhteydellä (Pirkanmaalla TTV), huoneistokaistalla tai pientaloissa Saunalahden talokuidulla. Maksuttomien peruskanavien katseluun tarvitset vain kaapelivirittimellä (DVB-C) varustetun digiboksin tai television. TV-kanavien lisäksi saatavilla ovat valtakunnalliset sekä kunkin alueen tärkeimmät paikalliset radiokanavat.

Tilaamalla Elisa Kanavakortin saat edullisesti 14 laadukasta TV-kanavaa lisää mukana mm. huippu-urheilun Eurosport sekä neljä Fanseat-kanavaa. Elisa Kanavakortti mahdollistaa lisäksi kanavapakettien tilaamisen Elisa Kaapeli-TV:hen.

Kattavasti peruskanavia maksutta ja laadukkaasti

Elisa Kaapeli-TV:n maksuttomien TV-kanavien katsomiseen et tarvitse lisälaitteita etkä kanavakorttia - kytket vain kaapelivirittimellä (DVB-C) varustetun digivastaanottiminen seinäpistokkeeseen. Monipuolisessa peruskanavatarjonnassa on tuttujen kotimaisten kanavien paikallisten versioiden lisäksi useita ulkomaisia laatukanavia. Kuusi kanavista on huipputarkan kuvan- ja äänenlaadun teräväpiirtokanavaa, joiden katseluun tarvitset HD-vastaanottimen sekä HD Ready tai Full HD -television.


Elisa Kanavakortilla lisää huippukanavia

Kanavapakettien tilauksen Elisa Kaapeli-TV:ssa mahdollistavan Elisa Kanavakortin edullisella 42 € vuosimaksulla näet useita laatukanavia mm. Eurosport HD, Fanseat #1, Fanseat #2, Fanseat #3, Fanseat #4 ja CNN. Tarvitset vain digiboksin tai -television, jossa on kortinlukija. Elisa Kanavakortti -asiakkaana saat rinnakkaiskortit taloutesi muihin televisioihin hintaan 21 €/vuosi. Huomioithan, että Elisa Kanavakortin HD -kanavat vaativat korttililinkityksen.


Kanavapaketit - elämyksiä huippu-urheilusta uutuuselokuviin

Elisa Kaapeli-TV:hen on saatavilla kattava valikoima kanavapaketteja, joiden kanavavalikoimaan sisältyy yli 150 kanavaa. Näistä yli 40 on huipputarkan kuvan- ja äänenlaadun teräväpiirtokanavia. Tarjolla on urheilua, elokuvia, monipuolista katsottavaa myös perheen pienimmille ja paljon muuta. Tutustu Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaketteihin ja tilaa omasi täältä.


Elisa Kaapeli-TV:n saatavuusalueet

Alavieska, Espoo, Haapavesi, Hamina, Hausjärvi, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Imatra, Inkoo, Janakkala, Joensuu, Juupajoki, Jyväskylä, Järvenpää, Kalajoki, Kangasala, Kannus, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kokkola, Kontiolahti, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Laukaa, Lempäälä, Lieto, Merijärvi, Muurame, Nivala, Nokia, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Orivesi, Oulainen, Outokumpu, Paimio, Petäjävesi, Pirkkala, Porvoo, Pyhtää, Pyhäjoki, Raahe, Riihimäki, Sauvo, Sievi, Siikajoki, Sipoo, Siuntio, Tampere, Toholampi, Toivakka, Tuusula, Vantaa, Vesilahti, Vihanti, Vihti, Ylivieska, Ylöjärvi


Saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia. Saatavuuden kotiisi voit tarkistaa katsomalla löytyykö vastaanottimesi kanavapaikalta 380 Elisan infokanava ja kanavapaikalta 30 Bonuskanava. Saatavuuden tiettyyn osoitteeseen näet myös Saunalahden nettiliittymien saatavuustyökalusta. Jos yhteystekniikka on Kaapelimodeemi, Huoneistokaista tai Talokuitu, on asuntoosi saatavana Elisa Kaapeli-TV. Saatavuuskysely ›

Lisätietoa talon/taloyhtiön liittämisestä Elisa kaapelitelevisioverkkoon löydät Elisa Kiinteistöliittymistä ›

Tilaa kanavakortti

0800 464646