Elisan myymälät ja Palvelupuodit

Elisan myymälät ja Palvelupuodit

Lämpimästi tervetuloa Elisan myymälöihin ja Palvelupuoteihin. Täältä saat tietoa palveluistamme sekä löydät lähimmän myymäläsi.

Huolehdimme turvallisuudestasi​

Myymälämme palvelevat aina ajantasaisia ohjeistuksia noudattaen. Pidetään yhdessä huolta turvallisesta asioinnista. Kiitos, että käytät käsidesiä, maskia ja säilytät turvavälin.

Myymälä kotisohvallasi

Löydät tutut myymälämyyjämme myös Elisan verkkokaupan myyntichatista. Vaihtoehtoisesti voit varata ajan myös etätapaamiseen. Katso lisää virtuaalimyymälästä.

Tee ostoksia puhelimitse

Tutut myymälämyyjämme tavoitat myös maksuttomasta myyntipalvelustamme.

Henkilöasiakkaat 
0800 94200 (ma-pe 8-19)

Yrittäjäasiakkaat
0800 04411 (ma-pe 8-16)

Tervetuloa Palvelupuotiin

Löydät uudet Elisa Palvelupuodit K-Citymarketeista. Palvelupuodin väki auttaa sinua mielellään kaikissa puhelin- ja liittymäasioissa kätevästi kauppareissusi yhteydessä.

Palvelupuodeissa on laaja valikoima puhelimia – voit ostaa laitteita kuluttomasti ja korottomasti kuukausilaskulla. Etsi lähin Palvelupuotisi myymäläkartasta.

Tervetuloa myymälään 

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat laitteet ja liittymät. Tutustu uusimpiin laitteisiin ja viihtymisen palveluihin. Kaikki laitteet voit halutessasi maksaa osissa, täysin ilman korkoja ja kuluja. 

Liittymävalikoimastamme löydät aina edullisesti juuri sopivan vaihtoehdon puhelimeesi, tablettiisi tai kodin nettiliittymäksi.

Palvelua yrityksille kaikissa myymälöissä

Ilman ajanvarausta hoidat kuntoon laitteet, liittymät ja laitteiden tietoturvan kaikissa myymälöissämme. Lisäksi valittuihin Elisan myymälöihin ja Gigantteihin voit varata ajan yritysmyyjälle, joka auttaa mm. pilvipalveluiden, Office 365:n ja vaihderatkaisujen kanssa. Poikkea käymään tai varaa aika. Voit varata ajan myös etätapaamiseen.

Lisätietoa yrityspalveluista

Omaguru

Tarvitsetko henkilökohtaista opastusta tabletin tai älypuhelimen käyttöönotossa? Tuntuvatko käyttäjätileihin, sovelluksiin tai tietoturvaan liittyvät asiat epäselviltä? Pitäisikö sähköpostiasetukset tarkistaa? Varaa aika myymälään tapaamaan Omagurua. Pientä korvausta vastaan saat apua pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa.​

Lisätietoa Omagurusta