IP Transit-palvelu

Pääsy globaaliin internettiin

Elisa IP Transit on korkealaatuinen palvelu, joka mahdollistaa yrityksesi pääsyn globaaliin internetiin hyödyntäen Elisan omaa kotimaista ja kansainvälistä runkoverkkoa sekä Elisan solmimia yhdysliikennesopimuksia. IP Transit-palvelu soveltuu Internet-palveluntarjoajille ja muille palveluoperaattoreille, joilla on julkinen AS-numero (Autonomous system) sekä laitteisto ja osaaminen BGPv4-reitityksen operoimiseksi.

SUOJAKILPEÄ PALVELUNESTOHYÖKKÄYKSIÄ VASTAAN

Elisan IP Transit -palveluun saatavissa olevalla DDoS Defence -lisäpalvelulla pyrimme havaitsemaan asiakkaan verkkoon kohdistuvat liikennemääräiset palvelunestohyökkäykset sekä voimme tehdä tarvittavia toimenpiteitä, joilla hyökkäyksen kohteena olevan verkkopalvelun kohdistuvaa haittaa lievitetään.
Havaittaessa palvelunestohyökkäys, hyökkäyksen kohteena olevaan ip-osoitteeseen kohdistuva liikenne ohjataan pesurille.

ELISAN SUORITUSKYKYINEN RUNKOVERKKO

Elisa IP on yhdistetty useaan globaaliin Tier 1 ja 2 -verkkoon. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme verkkojen liittämisen osaksi globaalia internet-yhteisöä.

Elisan kattava runkoverkko mahdollistaa palvelun liitäntäpisteen sadoissa eri kohteissa Suomessa ja kansainvälisesti. Liityntäyhteyden kuituosuus asiakastilaan voidaan myös liittää osaksi palvelua.

Elisa IP Transit on tukenut IP versio 6:tta (IPv6) jo 1990-luvulta lähtien.