Teletilapalvelut ja -ratkaisut

Elisan laitetilat tarjoavat toimivan kokonaisratkaisun teleyrityksille yksittäisistä laitepaikoista laajempiin Data Center -kokonaisuuksiin. Laitetilat sijaitsevat nopeiden tietoliikenneyhteyksien päässä. Laitetilat ja tietoliikennepalvelut muodostavat tarpeidenne mukaan skaalautuvan kustannustehokkaan kokonaisuuden.

KONESALIPALVELUT

Elisa tarjoaa mahdollisuuden asiakkaille tuottaa konesali- ja verkkopalvelua vaivattomasti luotettavista ja turvallisista konesaleista Suomessa, olipa asiakkaan tarve vain yhden palvelimen, useamman palvelinräkin tai jopa kokonaisen konesalin verran.
 

MASTOPAIKKAPALVELUT- JA RATKAISUT

Tarjoamme valtakunnallisesti mastopaikkapalveluita erilaisia radioverkkoratkaisuja varten mm. IoT- ja mobiilioperaattoreille, viranomaisille ja radiotoimijoille. Kilpailukykyiset antenni- ja laitepaikkaratkaisut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

TELETILAPALVELUT

Elisa vuokraa laitetiloista laitepaikkoja ja – tiloja yrityksille telelaitteiden sijoittamista varten sekä palvelinsaleiksi. Laitetiloista suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisratkaisu.

KYTKENTÄRIMAPAIKKAPALVELU

Vuokraamme teletiloissa pääjakamoiden rimapaikkojen vapaata kapasiteettia laitteiden ja kaapeleiden sijoittamiseen.
 

KAAPELINSIJOITUSPALVELU

Vuokraamme vapaasta kapasiteetistamme tilaa telekaapelin sijoittamiseksi mm. kaapelikanavissa ja maavaraputkissa.