Puhelinten kiertotalous on osa kestävää tulevaisuutta

Elisa on yksi Suomen suurimmista puhelinten jälleenmyyjistä. Haluamme kasvattaa käytettyjen ja kunnostettujen puhelinten myyntimäärää. Puhelimen elinkaaren pidentäminen on merkittävä tapa pienentää laitteen hiilijalanjälkeä, sillä suurin osa puhelimen ympäristövaikutuksista syntyy sen tuotannossa.


Kännykän kierrättäminen on ympäristöteko

Puhelimen kierrättämisellä voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Vanhan laitteen vastuullisesta kierrättämisestä kannattaa huolehtia. Kannustamme kiertotalouteen tarjoamalla tähän palveluita.

Luurit Looppiin

Paras ja eniten luonnonvaroja säästävä tapa pidentää puhelimen elinkaarta puolestaan on sen kunnostaminen ja myyminen uudelleen Suomessa. Vanhat ja huonokuntoiset puhelimet kierrätämme tietoturvallisesti ja asianmukaisesti. 

Hyödynnä Elisa Vaihtoetu

Uudehkoa puhelinta palauttaessa voi myös hyödyntää Elisan Vaihtoedun, jolloin puhelimesta saa hyvityksen uuden puhelimen oston yhteydessä.

Juliaihminen puhuu kiertotaloudesta

Ecodesign, mitä se on?

Tiesitkö, että jopa 80 % tuotteen ympäristövaikutuksista määritellään jo suunnitteluvaiheessa? Ilmastonmuutoksen ohella resurssien riittävyys on keskeinen haaste, joka koskettaa jokaista yritystä.

Digitaaliset ratkaisut ovatkin aivan välttämättömiä matkalla kohti hiilineutraalia kiertotaloutta – tätä kuvaa osuvasti Elisan missio ”Digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus”.Katso miten Sinä voit kierrättää!