Kesätyöt ja työmahdollisuudet opiskelijoille

Kiva, että löysit tänne!

Elisan kesätyöt 2024 ovat nyt haettavissa – tsekkaa avoimet paikat sivun lopusta! Avaamme lisää paikkoja vielä pitkin kevättä, joten seuraathan aktiivisesti sivujamme.

Meillä on tarjolla opiskelijoille soveltuvia tehtäviä ympäri vuoden, ja ajankohtaiset tiedot löydät aina sivuiltamme avoimien työpaikkojen listauksesta. Katso siis kaikki avoinna olevat tehtävät ja hae jo tänään elisalaiseksi!

Tarjoamme joka vuosi lukuisia mahdollisuuksia päästä tekemään juuri sinua kiinnostavaa työtä kesän ajaksi välittävässä ja rennossa porukassa! Meille on tärkeää, että sinä voit jatkuvasti kehittyä ja kasvaa, hyvässä seurassa. Kesätyöt tarjoavatkin lukuisia oppimisen mahdollisuuksia ja arvokasta kokemusta työelämästä. Samalla tienaat ja saat uusia kavereita. Jotta kesäsi meillä olisi mahdollisimman onnistunut, tarjoamme sinulle tottakai käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoiselta ja kannustavalta tiimiltä!

Elisa on monena vuotena valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista eikä syyttä; työtapamme ovat joustavat ja vastuulliset, tukenasi ovat välittävät ja valmentavat esihenkilöt, ja meillä pääset osallistumaan eturintamassa monenlaisen jännittävän teknologian kehittämiseen. Jokaisen näkemystä arvostetaan ensimmäisestä päivästä lähtien ja meillä sä saat olla sä!

Terveisiä työntekijöiltämme

Jokainen kulkee omaa polkuaan, ja meille on tärkeää, että elisalaisilla työ istuu osaksi elämää. Lauralla opiskelut ja työnteko kulkevat jouhevasti käsi kädessä. Elisalla sä voit olla just sä.

Miten Rabi yhdistää pääsykokeet, kaverit ja työn? Helposti! Meille on tärkeää, että elisalaisilla työ istuu osaksi elämää ja sä voit olla just sä.

Untuvikoista kyberturva- ja tietoverkko-osaajiksi alan kärkeen

Kolme kyberturva- ja tietoverkko-osaajaa, Lasse Kuusela, Simo Tossavainen ja Sergey Martikainen, ovat yhtä mieltä siitä, että itsensä saa tuntea varsin tärkeäksi työarjessa – turvaavathan he Suomen liikennöidyintä verkkoa.

Kesäksi Elisalle?

Meillä Elisalla on tärkeätä, että saat tulla töihin kokonaisena itsenäsi. Töissä meitä ohjaa Elisan arvot, tuntuisiko näiden arvojen pohjalta toimiminen omalta jutultasi?

#yhteistyö

Laitat itsesi likoon ja innostat muita pilke silmäkulmassa! Yhdessä saadaan ihmeitä aikaan.

#vastuullisuus

Olet sanasi mittainen ja sinuun voi luottaa! Mietit tämän päivän lisäksi huomista.

#tuloksellisuus

Sitoudut tavoitteisiin ja pidät riman korkealla!

#asiakaskeskeisyys

Keskityt siihen mikä on asiakkaille tärkeää ja haluat yllättää heidät iloisesti!

#uusiutuminen

Et pelkää virheitä ja sinulla on intoa uuden oppimiseen sekä jatkuvaan parantamiseen!

Vinkkejä kesätyöhakuun!

Me Elisalla haluamme tutustua sinuun sinuna itsenäsi. Siksi haluammekin auttaa sinua tunnistamaan ja tuomaan esiin vahvuutesi sekä osaamisesi. Lisäksi haluamme tarjota hakijoillemme mahdollisimman joustavan ja vaivattoman hakijakokemuksen ja minimoida turhauttavan odotteluajan.

Kaipaat sitten tärppejä työnhakuun, tukea työhaastatteluun valmistautumisessa, vinkkejä oman osaamisen sanoittamiseen, työelämän käsitteiden ja pelisääntöjen avaamista tai juuri sinulle valmiiksi täytettyä CV-pohjaa, henkilökohtainen työelämävalmentajasi Duunikoutsi sparraa ja auttaa.

Sovellus löytyy osoitteesta www.duunikoutsi.fi ja sen voi ladata sovelluskaupoista maksutta. Sovelluksen on kehittänyt Nuorten yrittäjyys ja talous NYT yhteistyössä SAK:n, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja OKM:n kanssa.

Uskomme, että kaikki piirteesi eivät välttämättä pääse esiin pelkällä paperilla hakiessa. Tämän takia hyödynnämme osassa kesätyörekrytointejamme myös lyhyitä videohaastatteluita. 

Näillä vinkeillä onnistut:

1. Katso kysymykset etukäteen ja varaa tarpeeksi aikaa

2. Vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi

3. Etsi valoisa kuvauspaikka ja varmista, että äänesi kuuluu

4. Anna mennä ja ole oma itsesi – Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia!

Avoimet kesätyöpaikat ja työmahdollisuudet opiskelijoille