Kesätyöt ja työmahdollisuudet opiskelijoille

Tule kesäksi oppimaan alasi timanttisimmilta osaajilta ja hae Elisalle kesäduuniin!

Kesätyöhaut vuoden 2023 osalta ovat päättyneet. Olemme tänäkin vuonna toivottaneet ison joukon huikeita nuoria tervetulleeksi meille ansaitsemaan ja oppimaan tärkeitä työelämätaitoja elisalaisten tukemana.

Meillä avautuu opiskelijoille sopivia tehtäviä ympäri vuoden, seuraathan siis aktiivisesti sivujamme. Katso täältä kaikki avoinna olevat tehtävät ja hae elisalaiseksi!

Tarjoamme joka vuosi lukuisia mahdollisuuksia päästä tekemään juuri sinua kiinnostavaa työtä kesän ajaksi välittävässä ja rennossa porukassa! Meille on tärkeää, että sinä voit jatkuvasti kehittyä ja kasvaa, hyvässä seurassa. Kesätyöt tarjoavatkin lukuisia oppimisen mahdollisuuksia ja arvokasta kokemusta työelämästä. Samalla tienaat ja saat uusia kavereita. Jotta kesäsi meillä olisi mahdollisimman onnistunut, tarjoamme sinulle tottakai käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoiselta ja kannustavalta tiimiltä!

Elisa on monena vuotena valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista eikä syyttä; työtapamme ovat äärimmäsien joustavat ja vastuulliset, tukenasi ovat välittävät esihenkilöt, ja meillä pääset osallistumaan eturintamassa monenlaisen jännittävän teknologian kehittämiseen. Jokaisen näkemystä arvostetaan ensimmäisestä päivästä lähtien ja meillä saa ja pitääkin olla täysin oma itsensä!

Huomioithan, että kesätyöpaikkamme ovat suunnattu yli 18-vuotiaille.

Tämän sivun alareunasta löydät Elisan avoimet kesätyöt ja harjoittelupaikat opiskelijoille. Meillä on myös haku auki erilaisiin asiakasrajapinnan tehtäviin kumppaniyrityksiemme LEADin ja Baronan kautta. LEADin tehtäviin voit jättää avoimen hakemuksen täältä. Baronan tehtäviin voit jättää avoimen hakemuksen täällä. Lisäksi kannattaa tsekata tytäryhtiömme Fonumin avoimet tehtävät täältä!

Terveisiä työntekijöiltämme

Jokainen kulkee omaa polkuaan, ja meille on tärkeää, että elisalaisilla työ istuu osaksi elämää. Lauralla opiskelut ja työnteko kulkevat jouhevasti käsi kädessä. Elisalla sä voit olla just sä.

Miten Rabi yhdistää pääsykokeet, kaverit ja työn? Helposti! Meille on tärkeää, että elisalaisilla työ istuu osaksi elämää ja sä voit olla just sä.

Untuvikoista kyberturva- ja tietoverkko-osaajiksi alan kärkeen

Kolme kyberturva- ja tietoverkko-osaajaa, Lasse Kuusela, Simo Tossavainen ja Sergey Martikainen, ovat yhtä mieltä siitä, että itsensä saa tuntea varsin tärkeäksi työarjessa – turvaavathan he Suomen liikennöidyintä verkkoa.

Kesäksi Elisalle?

Meillä Elisalla on tärkeätä, että saat tulla töihin kokonaisena itsenäsi. Töissä meitä ohjaa Elisan arvot, tuntuisiko näiden arvojen pohjalta toimiminen omalta jutultasi?

#yhteistyö

Laitat itsesi likoon ja innostat muita pilke silmäkulmassa! Yhdessä saadaan ihmeitä aikaan.

#vastuullisuus

Olet sanasi mittainen ja sinuun voi luottaa! Mietit tämän päivän lisäksi huomista.

#tuloksellisuus

Sitoudut tavoitteisiin ja pidät riman korkealla!

#asiakaskeskeisyys

Keskityt siihen mikä on asiakkaille tärkeää ja haluat yllättää heidät iloisesti!

#uusiutuminen

Et pelkää virheitä ja sinulla on intoa uuden oppimiseen sekä jatkuvaan parantamiseen!

Näin kesätyönhaku etenee

  • Haemuksen jättäminen

  • Mahdollinen lyhyt videohaastattelu

  • Tapaaminen tulevan esihenkilön kanssa

  • Valinta ja yhteydenotto

  • Työsopimuksen allekirjoittaminen

  • Tervetuloa elisalaiseksi!

4 vinkkiä onnistuneeseen videohaastatteluun!

Me Elisalla haluamme tutustua sinuun sinuna itsenäsi ja uskomme, että kaikki piirteesi eivät pääse esiin pelkällä paperilla hakiessa. Lisäksi haluamme tarjota hakijoillemme mahdollisimman joustavan ja vaivattoman  hakijakokemuksen ja minimoimaan turhauttavan odotteluajan.

Vinkkejä videohaastatteluun:

1. Katso kysymykset etukäteen ja varaa tarpeeksi aikaa

2. Vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi

3. Etsi valoisa kuvauspaikka ja varmista, että äänesi kuuluu

4. Anna mennä ja ole oma itsesi – Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia!

Avoimet kesätyöpaikat ja työmahdollisuudet opiskelijoille