5G Omakaista – jonon ohi parempaan kodin nettiin

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa kodin yhteyden, joka sisältää viipaloitua verkkoa käyttävän 5G Omakaistan. Sen avulla nettisi nopeus on vakaa myös ruuhkaisimmilla hetkillä. 

5G Omakaista - ohituskaistasi parempaan kodin nettiin

Elisa Netti Kotiin XXL Omakaista

  • Netti on kiinteän yhteyden kaltainen ja yhteytesi laatu on erinomainen myös ruuhkaisemmilla hetkillä
  • Rajoitettu saatavuus
  • Elisan paras 5G kodin yhteys
  • Yhteystyyppi: Kiinteä 5G

      59,99€/kk

Ruuhkaton kodin nettiyhteys omalla 5G-verkon viipaleella

Liittymät, jotka sisältävät 5G Omakaistan, käyttävät omaa viipaletta 5G-verkosta. Viipalointi varmistaa, että nettiyhteytesi nopeus pysyy muiden alueella olevien käyttäjien määrästä riippumatta vakaampana ja viive voi jopa puolittua. Netti on kiinteän yhteyden kaltainen ja yhteytesi laatu on hyvä myös ruuhkaisimmilla hetkillä. 

 

Verkon viipalointi on mahdollista itsenäisen 5G-verkon avulla. Itsenäinen 5G-verkko (5G Standalone) on 5G:n seuraava teknologinen kehitysaskel. Itsenäinen 5G-verkko toimii nimensä mukaisesti itsenäisesti, eikä tarvitse toimiakseen vanhempia teknologioita. 


Uusi teknologia mahdollistaa myös verkon viipaloinnin, jonka ansiosta 5G Omakaista käyttää omaa viipaletta 5G-verkosta. Kun käytössäsi on verkon viipaletta käyttävä 5G Omakaista, varmistat yhteytesi pysyvän vakaana myös silloin, kun alueella on paljon muita verkon käyttäjiä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

5G Omakaista on uusi itsenäisen 5G-verkon viipalointimahdollisuutta hyödyntävä ominaisuus. 5G Omakaistan avulla yhteytesi on kiinteän yhteyden kaltainen ja se säilyttää nopeutensa, vaikka verkossa olisikin ruuhkaa.


5G Omakaista käyttää omaa 5G-verkon viipaletta, minkä ansiosta yhteytesi pysyy vakaampana ja sen viive voi jopa puolittua nykyisestä. 5G Omakaistan avulla pelaat, teet etätöitä ja katsot suoratoistopalveluita tai livestreameja sujuvalla yhteydellä, vaikka alueellasi olisi samaan aikaan paljon muitakin verkon käyttäjiä. 5G Omakaista on siis ohituskaistasi kodin parempaan nettiyhteyteen.


 Tarkista 5G Omakaistan saatavuus omaan osoitteeseesi.