5G yrityksille

5G-laitteet ja liittymät yrityksille

Netti Lite 5G

5G-liittymä ja sisäreititin helposti itsepalveluna.

Huippunopea ja toimintavarma 5G-verkko tarjoaa laadukkaan netin etätyön tekijälle tai pienyrityksen toimistoon. Ruuhkaton 5G-laajakaista helpottaa etätöitä, mahdollistaa laadukkaat videoneuvottelut ja pilvipalveluiden käytön sujuvasti.

Kun tilaat Netti Lite 5G –palvelun, saat liittymän ja laitteen helposti ja nopeasti perille toimitettuna toimintavalmiina pakettina. Automaattiset päivitykset tekevät palvelun käytöstä turvallista ja huoletonta. Jos laite vikaantuu niin lähetämme korvaavan laitteen postitse.

Tutustu ja tilaa

Näin eri yritykset hyödyntävät 5G-verkkoa

Oletko kiinnostunut?

Huippunopea langaton verkko tarjoaa yrityksille paljon uusia mahdollisuuksia. Nyt on yrityksille juuri oikea aika lähteä pilotoimaan uusia 5G-mobiiliverkkoon perustuvia ratkaisuja. 5G:stä tiedetään jo niin paljon, että suunnittelu yrityksen prosessien ja palvelujen parantamiseksi kannattaa aloittaa heti.

Elisa 5G Showroom

Etäohjaus, automaatio, etälääketiede, privaattiverkot ja VR-sovellukset. Siinä vain osa 5G-teknologioiden sovelluskohteista, jotka paljastuvat Elisa 5G Showroomissa.

Järjestämme asiakkaillemme virtuaalisia tai live-vierailuja Pasilan 5G Showroomiimme. Vierailu on aina yrityskohtainen, maksuton ja pituudeltaan 30-60 minuuttia. Vierailulla havainnollistamme noin kymmenen eri ratkaisun ja demon avulla, mitä 5G yrityksille mahdollistaa.

Varaa Showroom -vierailu
Elisa 5G Showroom

Ajankohtaista

Usein kysyttyäElisan 5G-verkko on tutkitusti kattavin

Touko-kesäkuussa 2022 toteutetussa riippumattomassa vertailututkimuksessa on tutkittu operaattoreiden välisiä eroja 5G-verkon kattavuudessa. Vertailun tulokset osoittavat, että Elisan 5G-verkko on selvästi kattavampi kuin DNA:n ja Telian.

Boftelin toteuttama vertailututkimus toteutettiin ajomittauksena, jossa mittareitin kokonaispituus oli noin 10 740 km. Mittaus kohdistui eri puolelle Suomea yhteensä 392 paikkakunnalle, joissa julkisten kuuluvuuskarttojen mukaan löytyy 5G-verkko.

Tutustu tutkimuksen tuloksiin

 Katso Elisan 5G-alueet täältä

Vertailututkimus operaattoreiden 5G-verkoista