5G yrityksille

Elisa 5G:n kanssa työnteko vain sujuu – tänään ja huomenna​

Olipa kyse työstä tai vapaa-ajasta, toimintavarmoilla ja nopeilla yhteyksillä kaikki vaan sujuu. Ja kun asiat sujuvat, myös ihmiset ovat tyytyväisempiä. ​

Missä ikinä työntekijäsi liikkuvatkaan – työmaalla, toimistossa tai vaikka tien päällä – Elisa 5G:llä työnteko on mukavaa ja tehokasta. Kun yhteydet toimii, voivat työntekijät keskittyä olennaiseen.​

Napsauta Elisa 5G päälle ja tee työstä sekä arjesta mukavampaa.​

5G-laitteet ja liittymät yrityksille

Netti Lite 5G

5G-liittymä ja sisäreititin helposti itsepalveluna.

Huippunopea ja toimintavarma 5G-verkko tarjoaa laadukkaan netin etätyön tekijälle tai pienyrityksen toimistoon. Ruuhkaton 5G-laajakaista helpottaa etätöitä, mahdollistaa laadukkaat videoneuvottelut ja pilvipalveluiden käytön sujuvasti.

Kun tilaat Netti Lite 5G –palvelun, saat liittymän ja laitteen helposti ja nopeasti perille toimitettuna toimintavalmiina pakettina. Automaattiset päivitykset tekevät palvelun käytöstä turvallista ja huoletonta. Jos laite vikaantuu niin lähetämme korvaavan laitteen postitse.

Tutustu ja tilaa

Näin eri yritykset hyödyntävät 5G-verkkoa

Oletko kiinnostunut?

Huippunopea langaton verkko tarjoaa yrityksille paljon uusia mahdollisuuksia. Hyödynnä 5G:tä yrityksesi prosessien ja palveluiden parantamiseen jo tänään.

Haluatko lukea lisää aiheesta? Whitepaperissa esitellään kymmenen mullistavaa case-esimerkkiä 5G:stä. Opas puolestaan tiivistää kaiken oleellisen, mitä yrityksien tulee tietää 5G:stä.​​

Elisa 5G Showroom

Etäohjaus, automaatio, etälääketiede, privaattiverkot ja VR-sovellukset. Siinä vain osa 5G-teknologioiden sovelluskohteista, jotka paljastuvat Elisa 5G Showroomissa.

Järjestämme asiakkaillemme virtuaalisia tai live-vierailuja Pasilan 5G Showroomiimme. Vierailu on aina yrityskohtainen, maksuton ja pituudeltaan 30-60 minuuttia. Vierailulla havainnollistamme noin kymmenen eri ratkaisun ja demon avulla, mitä 5G yrityksille mahdollistaa.

Varaa Showroom -vierailu
Elisa 5G Showroom

Ajankohtaista

Usein kysyttyä