Elisa 5G yrityksille

Elisan 5G yrityksille

Elisan 5G tarjoaa yrityksille toimintavarman yhteyden tehokkaaseen työntekoon. 

5G:n kanssa työnteko vain sujuu – tänään ja huomenna

Olipa kyse työstä tai vapaa-ajasta, toimintavarmoilla ja nopeilla yhteyksillä kaikki vaan sujuu. Ja kun asiat sujuvat, myös ihmiset ovat tyytyväisempiä. Missä ikinä työntekijäsi liikkuvatkaan – työmaalla, toimistossa tai vaikka tien päällä – Elisa 5G:llä työnteko on mukavaa ja tehokasta. Kun yhteydet toimii, voivat työntekijät keskittyä olennaiseen​.

Napsauta Elisa 5G päälle ja tee työstä sekä arjesta mukavampaa.​

Netti Lite 5G

5G-liittymä ja sisäreititin helposti itsepalveluna.

Huippunopea ja toimintavarma 5G-verkko tarjoaa laadukkaan netin etätyön tekijälle tai pienyrityksen toimistoon. Ruuhkaton 5G-laajakaista helpottaa etätöitä, mahdollistaa laadukkaat videoneuvottelut ja pilvipalveluiden käytön sujuvasti.

Kun tilaat Netti Lite 5G –palvelun, saat liittymän ja laitteen helposti ja nopeasti perille toimitettuna toimintavalmiina pakettina. Automaattiset päivitykset tekevät palvelun käytöstä turvallista ja huoletonta. Jos laite menee rikki tai siihen tulee jokin vika, niin lähetämme korvaavan laitteen postitse.

Elisan 5G toimii lähes kaikkialla

Elisan 5G-verkko kattaa jo n. 90 % suomalaisten asuinpaikoista, ja laajenee edelleen.

Elisa Showroom

Etäohjaus, automaatio, etälääketiede, privaattiverkot ja VR-sovellukset. Siinä vain osa 5G-teknologioiden sovelluskohteista, jotka paljastuvat Elisa Showroomissa.

Järjestämme asiakkaillemme virtuaalisia tai live-vierailuja Pasilan Showroomiimme. Vierailu on aina yrityskohtainen, maksuton ja pituudeltaan 30-60 minuuttia. Vierailulla havainnollistamme noin kymmenen eri ratkaisun ja demon avulla, mitä 5G yrityksille mahdollistaa.

Näin eri yritykset hyödyntävät 5G-verkkoa

Ajankohtaista