Käytettyä autoa ostamassa? Kuka tukkii tien? Moottoripyöräkuumetta? Selvitä kätevästi autojen malli, omistaja- ja haltijatiedot helposti tekstiviestillä.
Autot, perustiedot

Tarkista kätevästi mm. autojen omistaja- ja haltijatiedot lähettämällä tekstiviesti A REKISTERITUNNUS numeroon 16258 (esim. A XYZ123 numeroon 16258). Vastauksena saat kyseisen auton merkin, mallin, nykyisten omistajan ja haltijan nimet sekä kotipaikkakunta.

Hinta: 3,00 €/haku (alv. 24 %). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Telian liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Autot, tarkemmat tiedot

Jos haluat vieläkin tarkempaa tietoa autosta niin (lisäksi esim. auton tehon, käyttöönottopäivän, katsastus- vakuutus- ja rasitetiedot) lähetä tekstiviesti AT REKISTERITUNNUS numeroon 16258.

Hinta: 3,73 €/haku (alv. 24 %). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Telian liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Moottoripyörät

Moottoripyörän omistaja-, haltija- vakuutus- ja rasitetiedot sekä pyörän merkin, mallin, tehon, tilavuuden ja käyttöönottopäivän tarkistat nopeasti lähettämällä tekstiviestin MP REKISTERITUNNUS numeroon 16258.

Hinta: 3,73 €/haku (alv. 24 %). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Telian liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Palvelujen tietolähde: ajoneuvoliikennerekisteri, Trafi

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.