På svenska >

Olemme vahvasti sitoutuneet Pohjanmaalle ja alueen tietoliikennepalveluiden kehittämiseen. Anvian paikallinen osaaminen yhdistettynä Elisan investointi- ja kehitysvoimaan takaa erinomaiset palvelut pohjalaisille kuluttajille ja yrityksille.

Elisa on rakentunut useista alueellisista puhelinyhtiöistä ja Pohjanmaa on meille tärkeä alue. Elisan ostotarjous Anvian osakkeista päättyi 19.5.2016 ja Anvia ja Elisa sopivat yritysjärjestelystä 30.5.2016. Anvian ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi 29.6.2016 yhtiöiden esittämän yritysjärjestelyn, jossa Elisa osti 1.7.2016 Anvian Telecom-liiketoiminnan, IT- ja hostingpalvelut sekä Anvia TV- ja Watson-liiketoiminnat. Nämä ovat Elisan ydinliiketoimintaa.

Elisa jatkaa tietoliikenne-, IT- ja viihdepalveluiden vahvaa, kilpailukykyistä tarjontaa alueella. Tuomme myös uusia palveluita kuluttajille ja yrityksille. Tulemme panostamaan alueella erityisesti kiinteisiin ja mobiileihin laajakaistayhteyksiin sekä digitalisaatioon. Kehitämme myös ruotsinkielistä palveluamme.

Elisan ostamat yhtiöt jatkavat toistaiseksi Anvian telecom- ja viihde-asiakkaiden palvelemista normaaliin tapaan. Mahdollisista palveluita koskevista muutoksista sekä uusista palveluista tiedotetaan asiakkaita hyvissä ajoin ennakkoon. Projektia johtavat Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen sekä Elisan Pohjanmaan aluejohtaja, Anvia Telecomin toimitusjohtaja Harri Suokko.

Anvia on nyt Elisa

 

Anvia Hosting Oy ja Anvia TV Oy sulautuvat Elisaan ja Anvia IT-Palvelut Oy Elisa Appelsiiniin 1.7.2017

Elisan ja Anvia-yhtiöiden toimintojen yhtenäistäminen on edennyt suunnitellusti. Osana tätä prosessia Anvia Hosting Oy ja Anvia TV Oy sulautuvat 1.7.2017 Elisa Oyj:hin. Anvia IT-Palvelut Oy sulautuu 1.7.2017 osaksi Elisa Appelsiini Oy:tä.

Tässä vaiheessa sulautuminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä; kaikki nykyiset palvelut, sopimukset ja laskutustiedot (tilinumerot ja viitteet) säilyvät ennallaan. Tiedotamme palvelukohtaisista muutoksista hyvissä ajoin sitä mukaan, kun ne tulevat ajankohtaisiksi.

Anvia Telecom Oy jatkaa toistaiseksi Elisan 100-prosenttisena tytäryhtiönä.

Anvia IT-Palveluiden ja Anvia Hostingin palveluihin liittyvissä asioissa, kuten palvelumuutoksiin tai nykyisiin sopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, palvelllaan edelleen Anvian tutuissa kanavissa >

Asiakkaita on tiedotettu sulautumisesta kirjeitse kesä-heinäkuun vaihteessa:

Anvia IT-Palvelut Oy sulautuu Elisa Appelsiini Oy:hyn 1.7.2017 

Anvia TV Oy sulautuu Elisa Oyj:hyn 1.7.2017