På svenska >

Olemme vahvasti sitoutuneet Pohjanmaalle ja alueen tietoliikennepalveluiden kehittämiseen. Anvian paikallinen osaaminen yhdistettynä Elisan investointi- ja kehitysvoimaan takaa erinomaiset palvelut pohjalaisille kuluttajille ja yrityksille.

Elisa on rakentunut useista alueellisista puhelinyhtiöistä ja Pohjanmaa on meille tärkeä alue. Elisan ostotarjous Anvian osakkeista päättyi 19.5.2016 ja Anvia ja Elisa sopivat yritysjärjestelystä 30.5.2016. Anvian ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi 29.6.2016 yhtiöiden esittämän yritysjärjestelyn, jossa Elisa osti 1.7.2016 Anvian Telecom-liiketoiminnan, IT- ja hostingpalvelut sekä Anvia TV- ja Watson-liiketoiminnat. Nämä ovat Elisan ydinliiketoimintaa.

Elisa jatkaa tietoliikenne-, IT- ja viihdepalveluiden vahvaa, kilpailukykyistä tarjontaa alueella. Tuomme myös uusia palveluita kuluttajille ja yrityksille. Tulemme panostamaan alueella erityisesti kiinteisiin ja mobiileihin laajakaistayhteyksiin sekä digitalisaatioon. Kehitämme myös ruotsinkielistä palveluamme.

Elisan ostamat yhtiöt jatkavat toistaiseksi Anvian telecom- ja viihde-asiakkaiden palvelemista normaaliin tapaan. Mahdollisista palveluita koskevista muutoksista sekä uusista palveluista tiedotetaan asiakkaita hyvissä ajoin ennakkoon. Projektia johtavat Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen sekä Elisan Pohjanmaan aluejohtaja, Anvia Telecomin toimitusjohtaja Harri Suokko.