Elisa WIFI

Elisa Wifi

Anna internetin virrata.

Elisa Wifi -palvelu on helppo tapa varmistaa, että käytössäsi on aina toimivat laitteet ja kotisi netti toimii joka huoneessa. Hanki kuukausimaksulla huoleton ratkaisu ja voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

Elisa Wifi

Elisa Wifi -palvelulla toimiva ja entistäkin nopeampi netti kotisi jokaiseen huoneeseen vaivattomalla kuukausimaksusopimuksella.

Tilaa tästä


Sisältää

  • Icon - SisäverkkoAina ajantasaiset laitteet (TP-Link Deco M4 2 kpl) kiinteällä kuukausimaksulla
  • Icon - MaksuMahdollisuuden hankkia laitteet turvallisesti ilman kallista kertainvestointia. Reilu palvelusopimus on aina toistaiseksi voimassaoleva.
  • icon-groupOman asiakaspalvelunumeron, jossa tavoitat Elisa Wifi -asiantuntijat jonottamatta ja saat nopeasti apua kysymyksiisi.
  • icon-thumbs-upHuolettomuutta, kun ei tarvitse enää miettiä, mitä tehdä tarpeettomille laitteille. Elisa huolehtii vanhojen laitteiden vastuullisesta kierrätyksestä puolestasi.

Palvelun hinta

4,90 €/kk

Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva

Yksinkertaiset laitteet

Elisa Wifi -palvelu sisältää aina ajantasaiset laitteet (TP-Link Deco M4 2 kpl) kiinteällä kuukausimaksulla

Oma asiakaspalvelu

Elisa Wifi -asiantuntijat tavoitat jonottamatta ja saat nopeasti apua kysymyksiisi. Elisa Wifi -palvelulla on oma asiakaspalvelunumero.

Reilu ratkaisu

Elisa Wifi -palvelulla voit hankkia laitteet turvallisesti ilman kallista kertainvestointia. Reilu palvelusopimus on aina toistaiseksi voimassaoleva.

Helppoa vastuullisuutta

Ei enää huolta vanhentuneista laitteista. Elisa huolehtii vanhojen laitteiden vastuullisesta kierrätyksestä puolestasi.

Lataa ilmainen applikaatio

Elisa Wifi -palvelu toteutetaan TP-Link Deco -sisäreittitimien avulla.

Palvelun käyttöönotto on helppoa ja alkaa TP-Linkin ilmaisen applikaation lataamisella sovelluskaupasta. Ohjattu käyttöönotto vie vain noin 10 minuuttia.

Myöhemmin sama applikaatiota mahdollistaa myös esimerkiksi vierasverkon luomisen, yksittäisen nettiä käyttävä laitteen priorisoimisen tai keskitetyn yhteyden katkaisemisen kaikilta käyttäjiltä.

App Store Google Play

TP-Link Deco M4

Kartionmuotoiset tukiasemat pitävät huolen langattoman lähiverkkosi turvallisuudesta, kattavuudesta ja nopeudesta.

Sinulla on aina paras mahdollinen yhteys yhden verkon nimen (SSID) kautta. Olet vapaa liikkumaan huoneesta toiseen, kun selaat, pelaat, suoratoistat tai lataat.

Tehokkaat lapsilukkoasetukset sekä yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat komennot tekevät käytöstä turvallista ja helppoa.

Yhteensopivat kaikkien TP-Link Deco -mallien kanssa.

Tarvitsetko apua?

Elisa Wifi -asiakaspalvelu auttaa

Oletko jo asiakkaamme ja tarvitset apua tai neuvoja Elisa Wifi -palvelun kanssa?

Voit olla meihin yhteydessä myös soittamalla.

010 190 268

Avoinna ma-pe klo 8-18​

Matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu

"Valitsin Elisa Wifin, koska sillä käytössä on koko ajan toimivat laitteet ja halusin kokeilla ennen kuin tein lopullisen päätöksen"

Usein kysyttyä