Uutuuksia Applelta

Esittelyssä uusi Apple 2023 mallisto. Apple iPhone 15, iPhone 15 Plus sekä iPhone 15 Pro puhelimet, Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 sekä Apple Watch SE 2.gen (2023) älykellot.

Oletko yritysasiakas? Tilaa Apple uutuudet täältä.

iPhone 15 Pro Max | iPhone 15 Pro


Valmistusmateriaalina titaani, mukana mullistava A17 Pro siru, muokattava toimintopainike ja kaikkien aikojen tehokkain iPhonen kamerajärjestelmä.

Käänteentekevä A17 Pro siru

Ammattitason näytönohjain saa mobiilipelit tuntumaan huikean mukaansatempaavilta yksityiskohtaisine ympäristöineen ja realistisine hahmoineen. A17 Pro on myös uskomattoman energiatehokas ja tarjoaa upean koko päivän akunkeston.

Titaanista taottu

iPhone 15 Pro Maxissa on kestävä ja kevyt avaruusalalle kehitetystä titaanista valmistettu kuori ja erikoisvalmisteinen mattalasitausta. Siinä on myös Ceramic Shield etulasi, joka on kovempi kuin minkään älypuhelimen lasi. Ja se on vesi- ja pölytiivis.

Tehokas pro-kamerajärjestelmä

Huikeaa joustoa kuvien rajaamiseen seitsemällä ammattitason linssillä. Ota 48 Mpix pääkameralla supertarkkoja kuvia, jotka ovat entistäkin värikkäämpiä ja yksityiskohtaisempia. Saat myös terävämpiä lähikuvia kauempaa iPhone 15 Pro Maxin 5x telekameralla.

Muokattava toimintopainike

Toimintopainike on oikotie omiin suosikkeihisi. Aseta haluamasi toiminto, kuten Hiljainen tila, Kamera, Sanelu tai Pikakomento. Käynnistä sitten toiminto pitämällä painiketta painettuna.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Plus | iPhone 15


iPhone 15:n ja iPhone 15 Plussan uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 Mpix pääkamera ja USB-C – kaikki pakattuina kestävään värikyllästettyyn lasiin ja alumiinirunkoon.

Dynamic island nyt iPhone 15:ssä

Dynamic Islandiin pulppuaa ilmoituksia ja liveseurantaa, joten pysyt ajan tasalla ilman, että joudut keskeyttämään mitään. Voit muun muassa katsoa kuka soitti ja seurata lähestyvää tilausta.

Innovatiivinen design

iPhone 15:ssä on kestävä värikyllästetty tausta ja alumiinirunko. Se on vesi- ja pölytiivis. Etupuolen Ceramic Shield on kestävämpi kuin minkään muun älypuhelimen lasi. Ja Super Retina XDR näyttö on jopa kaksi kertaa kirkkaampi auringonvalossa iPhone 14:ään verrattuna.

Muotokuvien uudet ulottuvuudet

Ota muotokuvia, joissa on huomattavasti enemmän yksityiskohtia ja värejä. Voit vaihtaa tarkennuksen kohteesta toiseen pelkällä napautuksella – myös kuvan ottamisen jälkeen.

USB-C-liitäntä

USB-C-liittimen avulla voit ladata Macisi tai iPadisi samalla johdolla, jolla lataat iPhone 15:n. Voit myös käyttää iPhone 15:tä Apple Watchin tai AirPods-kuulokkeiden lataamiseen.

iPhone 15 Plus

iPhone 15

Watch Ultra 2


Järein ja kyvykkäin Apple Watch. Ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akunkesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Esittelyssä kaksoisnapautus, ihmeen helppo tapa käyttää Apple Watchia, ja tarkka etsintä, joka johdattaa sinut iPhonesi luokse.

Erittäin kestävä, täyttä tehoa

49 mm korroosionkestävä titaanikuori. Voit hallita hetkessä erilaisia toimintoja suurella Digital Crownilla ja muokattavalla toimintopainikkeella. Vedenpitävyys 100 m.

Urheilijoille

Treeni-appi sisältää edistyksellisiä tietoja, kuten sykealueet, muokatut treenit ja uudet pyöräilytreeninäkymät. Tarkka kaksi¬taajuuksinen GPS antaa uskomattoman täsmälliset sijainti-tiedot matkan, vauhdin ja reittien laskemiseen. Trail-ranneke on kevyt, ohut ja joustava ranneke, joka on suunniteltu erityisesti kaikenlaiseen treenaamiseen.

Isoin ja kirkkain näyttö

Applen kirkkaimman aina päällä olevan Retina-näytön näkee helposti myös suorassa auringonvalossa. Lisää tilaa komplikaatioille, joilla voit muokata kellotaulua mieleiseksesi, sekä kuudelle riville treenitietoja.

Sen taika on sormenpäissä

Käytä Apple Watch Ultra 2:ta nopeasti ja helposti koskettamatta näyttöä. Voit vastata puhelimeen sekä keskeyttää ja jatkaa ajastimia kaksois­napauttamalla etusormea ja peukaloa. Se helpottaa päivittäisiä toimintoja varsinkin tilanteissa, joissa sinulla on kädet täynnä muutenkin.

Saatavilla lokakuussa.

Watch Ultra 2

Watch Series 9


Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Esittelyssä kaksoisnapautus, ihmeen helppo tapa käyttää Apple Watchia, entistäkin kirkkaampi näyttö sekä iPhonen tarkka etsintä.

Helposti muokattavissa

Tarjolla on laaja valikoima rannekkeiden eri tyylejä, materiaaleja ja värejä sekä tyylikkäitä ja toiminnallisia kellotauluja, joiden komplikaatiot voidaan räätälöidä kiinnostustesi pohjalta. Voit siis vaihtaa kelloasi mielialan tai hetken mukaan.

Tehokas kuntoilukumppani

Treeni-appi tarjoaa useita erilaisia treenitapoja sekä edistyksellisiä tietoja treenisuorituksestasi.

Hiilineutraali

Alumiinisen Apple Watch Series 9:n ja uusimman Sport Loop ‑rannekkeen yhdistelmä on hiilineutraali.

Uskomattoman kestävä

Lujaakin kestävämpi. Se on iskunkestävä, sillä on IP6X-pölytiiviysluokitus ja 50 m vedenpitävyysluokitus.

Watch Series 9 GPS

Watch Series 9 GPS + Cellular

Watch SE 2023 GPS

Watch SE 2023 GPS + Cellular

AirPods Pro (2. gen) USB-C


USB-C-yhteensopivat AirPods Pro ‑kuulokkeet (2. sukupolvi) tarjoavat jopa 2x tehokkaamman aktiivisen tausta­melun vaimennuksen aiempaan suku­polveen verrattuna, läpi­kuulumis­tilassa kuulet ympäristösi äänet ja aivan uusi mukautuva ääni säätää melunhallintaa ympäristön mukaan.