Uutuuksia Applelta

Esittelyssä uusi iPhone‑mallisto, uudistetut AirPods Pro ‑kuulokkeet ja kolme erinomaista Apple Watch ‑mallia.

iPhone 14 Pro Max | iPhone 14 Pro


Uusi, maaginen tapa käyttää iPhoneasi. Elin­tärkeät turva­ominaisuudet, jotka on suunniteltu pelastamaan ihmishenkiä. Innovatiivinen 48 Mpix pää­kamera. Ja auringon­valossa jopa kaksi kertaa kirkkaampi näyttö. Kaiken tausta­voimana toimii edistyksellisin äly­puhelimen siru.

Dynamic Island

iPhonen uudet kasvot.

Dynamic Islandiin pulppuaa tietoa muun muassa musiikista, urheilu­tuloksista ja FaceTimesta ilman, että joudut keskeyttä­mään, mitä olit juuri teke­mässä.

Turvallisuus

Kolarin­tunnistus soittaa apua, kun et itse voi.

iPhone 14 Pro osaa tunnistaa vakavan auto-onnettomuuden, soittaa hätä­numeroon ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteys­henkilöillesi.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro


iPhone 14 Plus | iPhone 14


Tutustu iPhone 14:ään ja suurempaan iPhone 14 Plussaan. Uraauurtavat turvaominaisuudet. Paras akunkestomme koskaan. Ja entistä vaikuttavammat kuvat hämärässä. Viisi upeaa värivaihtoehtoa.

Kamera

Huima harppaus hämäräkuvissa.

Parannetun pääkameran ja entistä paremman kuva­prosessoinnin ansiosta saat upeampia otoksia kaikenlaisessa valaistuksessa – erityisesti hämärässä.

Video

Sulavat otot ilman tärinöitä.

Kuvasitpa kivikkoisella polulla vaeltaessa tai lasten perässä puistossa juostessa, saat vakaita otoksia käsivaralla käyttämällä Toimintatilaa.

iPhone 14 Plus

iPhone 14

Watch Ultra


Esittelyssä kaikkien aiko­jen järein ja kyvykkäin Apple Watch. Tehty kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja suunniteltu kaikenlaisille urheilijoille. Erikoisrannekkeita kestävyys­harjoitteluun sekä seikkailu- ja vesi­urheiluun.

Watch Series 8


Terveyden tulevaisuus ottaa harppauksen eteenpäin. Ruumiinlämmön­tunnistus auttaa kuukautiskierron seurannassa. Kolarintunnistus soittaa apua hätätilanteessa. Ja uudistettu Treeni-appi tarjoaa uusia tapoja treenata.

Watch SE


Nyt entistäkin enemmän suoritus­kykyä ja vastinetta rahalle. Kuorissa uusia tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Tehokkailla tunnis­timilla tietoja tervey­destäsi ja kunnostasi. Innovaatioita turvallisuuteen. Ja tehokkaampi suoritukyky uudella 2-ytimisellä prosessorilla. 

AirPods Pro


Entistäkin vivahteik­kaampi äänenlaatu. Uudistunut aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpikuuluvuus. Räätälöity tilaääni. Ja kuusi tuntia akunkestoa yhdellä latauksella.