Elisa Black Friday

Parhaat Black Friday tarjoukset 2021

Vuoden suurin ostopäivä Black Friday eli musta perjantai on taas pian täällä! Black Friday 2021 osuu tänä vuonna perjantaille 26.11.2021! Mikäli et malta odottaa Black Fridayta, niin kurkkaa tästä ajankohtaiset tarjoukset:

Mitä tuotteita Black Fridayna on tarjouksessa?

Elisan huippusuosittu Black Friday on erinomainen tilaisuus hankkia puhelimet, liittymät, kannettavat tietokoneet ja tabletit sekä muu kodin elektroniikka, kuten televisiot, kaiuttimet ja kuulokkeet huikein alennushinnoin!

Voit hakea myös tarjouksia suosituilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, Huawei, OnePlus ja Nokia. Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Elisan verkkokaupan lisäksi myymälöissämme ympäri Suomen. Tutustu nyt tarjouksiin ja suuntaa ostoksille!

Milloin on Black Friday?

Black Friday on amerikkalaisten kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeinen perjantai, joten sitä vietetään vuosittain aina marraskuun neljäntenä perjantaina. Vuonna 2021 Black Friday osuu perjantaille 26.11.2021.

Mitä Black Fridayn aikana kannattaa etsiä?

Kiinnostaisiko uusi iPhone tai smart tv? Black Fridayna kannattaa ehdottomasti seurata normaalisti kalliimpien hankintojen hintoja. Elisa tarjoaa Black Fridayn aikana mahtavia alennuksia televisioista, puhelimista, kannettavista ja tableteista sekä muusta viihde-elektroniikasta. Kurkista myös tarjoushintaiset kodinkoneet, kuten jääkaapit ja astianpesukoneet. Näiden lisäksi löydät verkkokaupastamme huippuedulliset palvelut, kuten liittymät, mobiililaajakaistat sekä laajakaistat.

Mikä Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista lähtöisin oleva vuoden suurin ostospäivä, jolloin useimmat kivijalkakaupat ja verkkokaupat Suomessa tarjoavat huikeita alennuksia. Black Fridayta vietetään aina kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, eli marraskuun viimeisen torstain jälkeisenä päivänä. Black Friday potkaisee joulusesongin kunnolla käyntiin ja useat ihmiset ostavatkin suurimman osan joululahjoista juuri Black Fridayna. Black Friday on vuosien saatossa siirtynyt yhä vahvemmin verkkokauppoihin - viime vuonna jotkut verkkokaupat aloittivat Black Friday -ostospäivän juhlimisen jo keskiviikkona!