Tarjous

Elisan myymälät palvelevat normaalisti ja huolehdimme turvallisuudestasi

Kaikki Elisan myymälät ovat avoinna normaalisti aukioloaikojensa puitteissa. Hygienia, turvavälit ja selkeät ohjeistukset ovat käytössä kaikissa myymälöissämme. Myymälämyyjäämme palvelevat myös chatissa sekä etäyhteydellä ajanvarauksella.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Asiointi Elisan kanssa sujuu sähköisesti

OmaElisassa hoidat useimmat liittymä- ja laskuasiasi jonottamatta, eikä sinun tarvitsee lähteä kotoasi mihinkään. Jos et vielä ole käyttänyt OmaElisaa tai ottanut käyttöön OmaElisa-sovellusta puhelimeesi, niin se kannattaa tehdä nyt. OmaElisassa voit maksaa laskujasi, seurata liittymiesi käyttöä sekä hallinnoida Elisan palvelujasi.

OmaElisassa toimii myös chat-asiakaspalvelu, joka on avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 9-17.

Lue lisää asioinnista koronaepidemian aikana >

Katso myös Elisan ajankohtaiset infot yritysasiakkaille >

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Laitteet etätyöhön ja viihtymiseen suoraan kotiisi Elisan verkkokaupasta

Tarvitsemasi tuotteen tai palvelun saaminen suoraan kotiin voi helpottaa suuresti elämää. Elisan verkkokaupasta voit tilata laitteet nopealla, jopa saman päivän toimituksella kotiovellesi saakka.

Käyttämämme kuljetusyhtiöt noudattavat tarkasti THL:n vallitsevia ohjeistuksia. Kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajat huolehtivat riittävästä etäisyydestä, eivätkä pyydä toimituksesta vastaanottokuittausta. Valintasi mukaan voit myös valita toimituksen jätettäväksi kotioven ulkopuolelle.

Löydät meiltä puhelimet, tabletit ja tietokoneet, mutta myös esimerkiksi TV:t, pelikonsolit, kuulokkeet, älykellot jne.

Verkkokaupassa apunasi on myös chat sekä puhelimitse myyntipalvelu numerossa 0800 94200.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Suosi kiinteän laajakaistan käyttämistä etätyöhön ja viihtymiseen

Kun ihmiset viettävät paljon aikaa kotona, etätyö, yhteydenpito ja viihtyminen verkon välityksellä lisääntyy. Verkkoliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi kannattaa kotona kytkeä myös puhelin ja muut laitteet käyttämään aina ensisijaisesti kiinteää verkkoa WiFi-yhteyden kautta. 5G-verkon kuuluvuusalueella suosittelemme 5G-yhteyksien käyttöönottoa, tutustu tästä >

Jos käytössäsi on kiinteä laajakaistayhteys, kannattaa suosia sen käyttöä. Jos kotonasi ei vielä ole kiinteää laajakaistaa, mutta sellainen olisi saatavilla, kannattaa sen hankkimista nyt harkita. Voit myös nostaa kiinteän laajakaistan nopeutta helposti verkossa, mikäli lisänopeuksia on tarjolla osoitteeseesi.

KIINTEÄT LAAJAKAISTALIITTYMÄT

Sujuvan etätyön ja viihtymisen varmistamiseksi on tärkeää, että kodin WiFi-verkko toimii luotettavasti ja kaikkialla kotonasi. Jos näin ei ole, lue lisää ja kartoita oma ratkaisusi vastaamalla muutamaan kysymykseen:

KOTIVERKKO KUNTOON

Etätyön, etäopiskelun ja netin viihdekäytön lisääntyessä on myös hyvä varmistaa, että kaikki sujuu turvallisesti. Tutustu Elisa Turvapaketti ja Freedome VPN -palveluihin.

Näin teet kotoilusta mahdollisimman mukavaa

Tarjous

Helposti parasta katsottavaa kotisohvalle

Elisa Viihde Premium on viihdepalvelu, joka nostaa TV:n katselun aivan uudelle tasolle.

Älykkäällä hakutoiminnolla löydät helposti kiinnostavat ohjelmat – muistitpa sitten ohjelman tai vain näyttelijän nimen. Hakutoiminto listaa sinulle nopeasti kaikki hakusanan mukaiset elokuvat ja sarjat sekä sen, missä ne ovat katsottavissa tai vuokrattavissa. Elisa Viihde Premium toimii niin tavallisessa televisiossa, smart tv:ssä kuin puhelimella ja tabletillakin, eli katsot ohjelmat juuri siellä missä sinulle sopii ja silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde Premium tukee myös huikean tarkkaa 4K-kuvanlaatua.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Palkittuja alkuperäissarjoja ja huippuelokuvia

Elisa Viihde Viaplay on kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, jonka voit tilata vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Elisa Viihde Viaplaysta löydät Elisa Viihteen alkuperäissarjat, kuten Ivalo, Pohjolan laki, Mister 8, Huone 301, Nyrkki, Kaikki synnit, Sipoon herttua ja Kalifornian kommando, kattavimman valikoiman kotimaisia elokuvia sekä laajan valikoiman uusimpia Hollywood-leffoja, kansainvälisiä ja pohjoismaisia menestyssarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Suomen monipuolisin kirjapalvelu ilonasi

Elisa Kirja on Suomen monipuolisin kirjapalvelu, jossa voit kiinteällä kuukausimaksulla nauttia maan laajimmasta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja rajoituksetta niin paljon kuin haluat. Tai ostaa kirjoja omaksi, sinä päätät!

Voit kokeilla Elisa Kirjaa maksutta ilman sitoumuksia – lue ja kuuntele ääni- ja e-kirjoja nyt 14 päivää 0 €

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Vastuullisuus poikkeustilanteessa

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. 

Toteutamme missiotamme myös poikkeusaikana monin tavoin:

  • Hoidamme perustehtävämme hyvin kaikissa olosuhteissa​
  • Autamme ihmisiä sopeutumaan vaikeaan tilanteeseen​
  • Innovoimme uusia tapoja tukea heikoimmassa asemassa olevia​

Lue lisää >