Tarjous

Tarjous

Turvapaketti

Elisa Turvapaketti on tehokas kotimainen tietoturva­ohjelmisto. Sen avulla käytät nettiä turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla. Aloita ilmainen kokeilu nyt!

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Freedome VPN

Lähes kaikkea mitä teet verkossa seurataan, ja jälkeen jättämäsi data tallennetaan. F-Securen FREEDOME VPN estää tarpeettomat seuraajat ja sujuvoittaa nettiselausta.

SquareTrade Laiteturva

Söikö koira tabletin? Menikö puhelin rikki? SquareTrade-laiteturva on vahinkovakuutus, jolla turvaat mobiililaitteesi arkielämän vahingoilta.

Pilvilinna

Elisa Pilvilinna on helppokäyttöinen pilvitallennuspalvelu. Sen avulla pidät tärkeät tiedostosi varmassa tallessa ja aina käsillä kaikilla laitteillasi.

Spotify Premium

Spotify Premiumilla kuuntelet lempimusaasi missä ja milloin tahansa. Saat nyt etuna 1 kk maksutta. Saatavilla myös perhe- tai opiskelijapaketit.

Perhe

Elisa Perheen avulla pidät yhteyttä lapsiisi ja näet missä he liikkuvat. Elisa Perhe auttaa lasta tutustumaan maailmaan ja itsenäisyyteen turvallisesti.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa todentaa henkilöllisyytesi verkossa. Sen avulla pääset eroon lukuisista käyttäjätunnus-salasanapareista.

Älykäs Koti

Miltä kuulostaisi elämäsi rytmissä säätyvä valaistus tai etäohjattavat turvakamerat? Elisan smart home -tuotteet tuovat uusimman teknologian kotiisi.

Yepzon

Elisa Yepzon™ -palvelu tuo lisäturvaa arjen tilanteisiin lapsille, senioreille, liikkujille ja matkustelijoille. Sen avulla voit hälyyttää apua paikalle sekunneissa ja tulla paikannetuksi. 

Kaikki irti kotinetistä

WiFi-yhteyden kattavuuden varmistaminen kodissasi voi olla haastavaa. Löydä vinkit ja laitteet, joilla teet yhteydestäsi vieläkin sujuvamman ja nopeamman kaikissa niissä huoneissa, joissa nettiyhteyttä tarvitaan.