Palvelut

Monipuolinen valikoima digitaalisia palveluita joka tarpeeseen

Elisa Turvapaketti toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Elisa Turvapaketti

Kotimainen Elisa Turvapaketti tarjoaa tehokasta turvaa viruksia ja haittaohjelmia vastaan sekä varmistaa turvallisen nettimaksamisen ja -pankkitoiminnot. Elisa Turvapaketilla turvaat puhelimen, tabletin ja tietokoneen lisäksi myös itsesi ja läheisesi aktivoimalla tietovuotoseurannan.

Freedome VPN

Elisan tarjoama Freedome VPN on kotimaisen F-Securen toteuttama tietoturvapalvelu, joka varmistaa nettiselailusi yksityisyyden, turvaa avoimet Wifi-verkot ja torjuu haitalliset sivustot.

Mobiiliturva

Elisa Mobiiliturvan avulla estät haitalliset sisällöt sekä haittaohjelmien pääsyn puhelimellesi ilman asennusta tai erillistä sovellusta.

Kodin Tietoturva

Elisa Kodin Tietoturvalla varmistat kotisi lähiverkon turvallisuuden ja läheistesi yksityisyyden. Perhesäännöillä asetat lapsille aikarajat netin käytölle ja estät pääsyn haitallisille sivuille.

Identiteettisuoja

Suojaudu identiteettivarkauksilta - yksi sovellus, jossa helppokäyttöinen salasanojen hallinta ja 24/7 tietovuotojen valvonta.

SquareTrade Lisäturva

Söikö koira tabletin? Menikö puhelin rikki? SquareTrade Lisäturva on vahinkovakuutus, jolla turvaat mobiililaitteesi arkielämän vahingoilta.

Pilvilinna

Elisa Pilvilinna on helppokäyttöinen pilvitallennuspalvelu. Sen avulla pidät tärkeät tiedostosi varmassa tallessa ja aina käsillä kaikilla laitteillasi.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa todentaa henkilöllisyytesi verkossa. Sen avulla pääset eroon lukuisista käyttäjätunnus-salasanapareista.

Musti Active

Musti Active -paikannuspalvelun avulla seuraat koirasi hyvinvointia, paikannat koirasi kartalla ja voit jopa kilauttaa koirallesi. 

Sähköpostipalvelu

Elisa Sähköpostipalvelu on kotimainen ratkaisu sähköpostin käyttöön. Voit luoda 5 kpl turvallisia sähköpostilaatikoita vaikka koko perheen käyttöön.

Elisa Wifi

Elisa Wifi -palvelulla toimiva ja entistäkin nopeampi netti kotisi jokaiseen huoneeseen vaivattomalla kuukausimaksusopimuksella.

Kaikki irti kotinetistä

WiFi-yhteyden kattavuuden varmistaminen kodissasi voi olla haastavaa. Löydä vinkit ja laitteet, joilla teet yhteydestäsi vieläkin sujuvamman ja nopeamman kaikissa niissä huoneissa, joissa nettiyhteyttä tarvitaan.