Palvelut

Monipuolinen valikoima digitaalisia palveluita joka tarpeeseen

Turvapaketti

Elisa Turvapaketti on tehokas kotimainen tietoturva­ohjelmisto. Sen avulla käytät nettiä turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla. Aloita ilmainen kokeilu nyt!

Elisa Wifi

Elisa Wifi -palvelulla toimiva ja entistäkin nopeampi netti kotisi jokaiseen huoneeseen vaivattomalla kuukausimaksusopimuksella.

Freedome VPN

Lähes kaikkea mitä teet verkossa seurataan, ja jälkeen jättämäsi data tallennetaan. F-Securen FREEDOME VPN estää tarpeettomat seuraajat ja sujuvoittaa nettiselausta.

SquareTrade Lisäturva

Söikö koira tabletin? Menikö puhelin rikki? SquareTrade Lisäturva on vahinkovakuutus, jolla turvaat mobiililaitteesi arkielämän vahingoilta.

Pilvilinna

Elisa Pilvilinna on helppokäyttöinen pilvitallennuspalvelu. Sen avulla pidät tärkeät tiedostosi varmassa tallessa ja aina käsillä kaikilla laitteillasi.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa todentaa henkilöllisyytesi verkossa. Sen avulla pääset eroon lukuisista käyttäjätunnus-salasanapareista.

Identiteettisuoja

Suojaudu identiteettivarkauksilta - yksi sovellus, jossa helppokäyttöinen salasanojen hallinta ja 24/7 tietovuotojen valvonta.

Musti ja Mirri Paikannus

Musti ja Mirri Paikannus -palvelun avulla seuraat koirasi hyvinvointia, paikannat koirasi kartalla ja voit jopa kilauttaa koirallesi. Palvelu on tuotettu yhdessä Mustin ja Mirrin kanssa.

Kaikki irti kotinetistä

WiFi-yhteyden kattavuuden varmistaminen kodissasi voi olla haastavaa. Löydä vinkit ja laitteet, joilla teet yhteydestäsi vieläkin sujuvamman ja nopeamman kaikissa niissä huoneissa, joissa nettiyhteyttä tarvitaan.

Sähköpostipalvelu

Elisa Sähköpostipalvelu on kotimainen ratkaisu sähköpostin käyttöön. Voit luoda 5 kpl turvallisia sähköpostilaatikoita vaikka koko perheen käyttöön.