Samsung Music Frame

The soundtrack to your memories

Music Frame: Kaiutin, joka sulautuu ympäristöönsä

Vie TV- ja musiikkielämykset uusiin korkeuksiin Samsungin uudella mukautettavalla kaiuttimella, joka sulautuu osaksi sisustustasi. Kaiuttimen syvän ja täyteläisen äänen voi yhdistää langattomasti television ja soundbarin kanssa. Q-Symphonyn avulla Music Frame toimii yhdessä television kaiutinten kanssa luoden kattavan äänielämyksen.*

* Toimii vuoden 2024 Samsung TV -mallien ja soundbarien kanssa.

Music Frame Design

Taulun näköiseksi suunniteltu kaiutin sulautuu kauniisti osaksi sisustustasi. Mukauta se omaan tyyliisi ja lisää kehykseen taidetta tai valokuvia. Voit sijoittaa sen suoraan jalustalleen tai ripustaa sen seinälle mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä.

Wide Sweet Spot

Nauti vaikuttavasta ja tasapainoisesta äänestä riippumatta siitä, missä olet. Kaksi kolmitiekaiutinta ja patentoitu waveguide varmistavat, että Music Framen ääni leviää tasaisesti laajalle alueelle. Siten voit kokea saman erinomaisen äänenlaadun riippumatta siitä, missä kohdassa olet.

Samsung The Frame

Wireless Music Streaming

Striimaa musiikkia helposti mobiililaitteelta Music Framelle. Luo Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteys, niin voit kuunnella kaikkea musiikkia parhaalla äänenlaadulla.

Simple to connect

Apple Airplay 2:n, Google Homen, Spotify Connectin ja Chromecastin tuen ansiosta voit helposti yhdistää puhelimesi Music Frameen saumattoman suoratoistokokemuksen saamiseksi. Lisäksi voit yhdistää kätevästi jopa viisi Music Frame -kaiutinta kuunnellaksesi musiikkia ympäri kotia.

*Ryhmäpeli voi tukea jopa viittä laitetta, ja sen on oltava yhdistetty 5 GHZ:iin samassa WiFi-verkossa.

* Google, Chromecast built-in ja Google Home ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Apple, AirPlay, iPad ja iPhone ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja alueilla. Music Frame tukee AirPlayta ja vaatii iOS 11.4:n tai uudemman. Music Framen yhdistäminen mobiililaitteeseen langattoman verkon (Wi-Fi) kautta edellyttää SmartThings-sovellusta.

Dolby Atmos

Ääniformaatit, jotka luovat lisää dynamiikkaa ja vievät kuunteluelämykset seuraavalle tasolle.

Q-Symphony toimii Samsung TV:si kanssa.

Television ja Music Framen harmonista yhteispeliä. Television kaiuttimet toimivat yhteistyössä soundbarin ja Music Frame -kaiuttimen kanssa luoden suurempia äänielämyksiä.*

*Music Frame toimii yhdessä Q-Symphony-toimintoa tukevien, vuoden 2024 Samsung-televisioiden ja Q-/S-sarjan soundbarien kanssa.

Mukautettava kehys

Täydennä Music Frame -kaiutinta kehyksellä, joka näyttää oikealta taulunkehykseltä ja sulautuu kauniisti osaksi olohuoneesi sisustusta.*

*Mukautettavat Color Bezel -kehykset myydään erikseen.

Tilaa Music Frame