Seuraa tältä sivulta Elisan 5G-tiedotteita ja artikkeleita!

LUE LISÄÄ TIEDOTTEITA

5G Kotinetillä verkkopelit eivät enää töki Jylhän perheessä

5G Kotinetti toi vantaalaiseen kotiin jopa 850 Mbit/s -latausnopeudet. Jylhän nelihenkisessä perheessä kukaan ei enää tipu verkosta pätkivien yhteyksien vuoksi.

LUE ARTIKKELI

Paulin Pelivideot pelaa 5G-liittymällä

Pauli Matalamäki kokeili Huoleton 5G-liittymää ja vakuuttui tasaisesta pingistä nopeaa reaktioaikaa vaativissa verkkopeleissä: “Nyt Counter-Strike GO:kin toimii mobiiliverkossa.”

LUE ARTIKKELI

5G-reitittimet: Mitä hyötyä on uusista reitittimistä?

Parhaan hyödyn nopeasta 5G-mobiiliyhteydestä saa hankkimalla 5G-reitittimen. Listasimme 9 asiaa, joihin 5G-reititin tuo selkeää parannusta lähitulevaisuudessa.

LUE ARTIKKELI

Katso kaikki 5G-artikkelit

LUE ARTIKKELEITA

Juuso ja Tinni testaavat

Juuso ja Tinni ovat lähteneet selvittämään mikä on 5G-homman nimi ja mitä kaikkea se tulee mahdollistaan. Ensimmäisessä jaksossa rohkelikot hyppäävät robottibussin kyytiin. Seurauksena muna-asentoja, paniikkia ja ultimate survival.

Tulevaisuudessa droneja lentelee ilmassa tiuhaan tahtiin ja ne voivat kuljettaa tavaroita, toimia pelastustoimien apuna tai tuoda take away -aterian kotiovelle. Juuso ja Tinni selvittävät miten 5G tähän liittyy, mutta kaikki ei mene ihan putkeen…

Tulevaisuudessa tiedostojen koko kasvaa ja kasvaa. 5G:n avulla isojen tiedostojen lataus vie vain silmänräpäyksen. Juuso ja Tinni ottavat tiedoston latauskisan 5G vs. 4G. Voittajasta ei ole epäselvyyttä, mutta homma eskaloituu ja lopulta Tinni kutsuu itse itsensä bändin kanssa lavalle…

5G jyrää 4G:n erityisesti lyhyessä viiveessä. Kun painat nappia tai käännät ohjainta, hommat tapahtuu parhaimmillaan muutamassa millisekunnissa. Juuso ja Tinni ja vierailevat Nokian Executive Experience Centerissä ja testaavat 5G- ja 4G-verkkojen viiveiden eroa.

Pelaaminen ja eSports ovat huippusuosittuja ja tälle porukalle 5G todella tulee tarpeeseen. Nopea yhteys ja lyhyt viive mahdollistavat pelaamisen ihan tosissaan. Juuso ja Tinni ottavat kisaa autopelissä ja vastakkain ovat myös 4G- ja 5G-verkko. Kuka on surkein kuski?