5G-verkko Suomessa - Elisa

››
Kuuluvuuskartta
‹‹ Piilota

Puhe ja mobiilidata

2G
3G
4G max 100M
4G max 300M
4G max 600M
5G
Lisätietoa tiedonsiirtonopeuksista
Lue lisää Elisan 5G:stäLisätietoa tiedonsiirtonopeuksista
Puhe ja mobiilidata
2G
3G
4G max 100M
4G max 300M
4G max 600M
5GLue lisää Elisan 5G:stä

Tietoa tiedonsiirtonopeuksista ja kuuluvuus Ahvenanmaalla
Tämä sivusto, ja sen sisältö tai sen osa on Elisa Oyj:n/kolmansien suojattua omaisuutta. Sisältöä ei osittainkaan saa jäljentää, toisintaa, kopioida, muokata, siirtää, jälleenmyydä, välittää tai muutoin hyödyntää kaupallisessa tai muussa kuin yksityisessä tarkoituksessa ilman Elisan etukäteistä kirjallista hyväksyntää.

Elisan 5G laajenee jatkuvasti

Tällä hetkellä Elisan 5G-verkko on toiminnassa yli sadalla paikkakunnalla ja uusia avataan koko ajan lisää. Samoin olemassa olevia verkkoja laajennetaan jatkuvasti. Jos 5G ei vielä ole saatavilla paikkakunnallasi, jätä meille yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisenä kun 5G saapuu paikkakunnallesi.

Jätä yhteystietosi
Elisan 5G laajenee jatkuvasti

Usein kysyttyä

Ole ensimmäisten joukossa käyttämässä 5G:tä

Jos haluat pysyä ajan tasalla 5G-laitteiden ominaisuuksista, lanseerauksista ja hinnoista sekä tulevista 5G-liittymistä ja palveluista, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella.

Sähköpostiosoitteessa on virhe.
Syötä pelkästään numeroita.
Syötä pelkästään numeroita.

Lähettämällä lomakkeen annat Elisalle luvan ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse 5G-laitteiden ja -liittymien markkinointitarkoituksessa. Antamiasi tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Tietojasi käsitellään Elisan tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tämän lomakkeen mukaisia henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin ne ovat tarpeellisia ja Elisa hyödyntää niitä edellä ilmoitettuun käyttötarkoitukseen.