Elisa Mobiilivarmenteen rekisteröiminen uudelleen - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Mobiilivarmenteen rekisteröiminen uudelleen

Elisa Mobiilivarmenne on henkilökohtainen ja liitetty puhelinliittymäsi SIM-korttiin, jonka vuoksi Elisa Mobiilivarmenne on rekisteröitävä uudelleen esimerkiksi seuraavissa muutostilanteissa:

 • Liittymän SIM-kortti vaihtuu
 • Sopija tai käyttäjä vaihtuu
 • Liittymä irtisanotaan
 • Liittymänumero vaihdetaan
 • Mobiilivarmenteen rekisteröimisestä tulee 5 vuotta täyteen
   

Rekisteröi Mobiilivarmenne uudelleen, toimi näin:

Avaa Elisa Mobiilivarmenteen rekisteröintisivu ja toimi ohjeiden mukaan.

Huom! Mobiilivarmenteen voi rekisteröidä samalle SIM-kortille vain kerran. Mikäli mobiilivarmenne on sulkeutunut liittymältä, tulee SIM-kortti vaihtaa uuteen ennen uudelleenrekisteröintiä. SIM-kortin vaihdon voi tehdä Elisan myymälöissä mobiilivarmenteen uudelleenrekisteröinnin yhteydessä.

Jos yrität Mobiilivarmenteen rekisteröimistä samana päivänä kun SIM-korttisi on vaihdettu, saatat saada ilmoituksen "SIM-korttisi ei ole varmennekelpoinen". Tämä johtuu siitä, että SIM-korttisi tiedot eivät ole vielä ehtineet siirtymään Elisa Mobiilivarmenne -palveluun. Rekisteröi Mobiilivarmenne liittymällesi tällöin vasta seuraavana päivänä kortin vaihtamisesta.

Vanhentuneen Mobiilivarmenteen uusiminen

Kun Mobiilivarmenteen rekisteröimisestä tulee 5 vuotta täyteen, tulee SIM-kortti vaihtaa ja mobiilivarmenne rekisteröidä turvallisuussyistä uudelleen. Uusimalla Mobiilivarmenteen varmistat, että pääset myös jatkossa kirjautumaan helposti moniin verkkopalveluihin.

Helpoin tapa varmenteen uusimiseen on käynti Elisan myymälässä, jossa myyjä vaihtaa SIM-korttisi ja rekisteröi siihen samalla uuden Mobiilivarmenteen maksutta.

 • Katso sinua lähin myymälämme >
 • Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan: todistukseksi hyväksytään joko voimassa oleva passi tai poliisin 30.5.2011 jälkeen myöntämä virallinen henkilöllisyystodistus.

Voit vaihtaa Elisan Saunalahti-liittymän SIM-kortin myös OmaElisassa. Tämän jälkeen saat rekisteröityä mobiilivarmenteesi uudelleen osoitteessa varmenne.elisa.fi.

Onko käytössäsi Elisan yritysliittymä?

Elisan yritysliittymissä voit vaihtaa liittymän SIM-kortin yritysten OmaElisassa, mikäli sinulla on yrityksesi nimenkirjoitusoikeus.

Jos sinulla ei ole nimenkirjoitusoikeutta, käytä SIM-kortin vaihto ja tilaus -sivua tai ole yhteydessä yrityksesi liittymäasioista vastaavaan henkilöön. Lisätietoja löydät ohjeesta SIM-kortin tilaus ja aktivointi.

Jos vanhentunut Mobiilivarmenne jätetään uusimatta, SIM-kortti toimii jatkossakin normaalisti, mutta Mobiilivarmenne lakkaa toimimasta.

Rekisteröinti ei onnistu tai pankkini ei ole listalla?

Kaikki pankit eivät mahdollista Elisa Mobiilivarmenteen rekisteröimistä verkkopankkitunnuksillaan. Jos rekisteröinti ei onnistu rekisteröintisivulta, voit rekisteröidä Mobiilivarmenteen myymälässämme. Etsi lähin Elisan myymälä tästä.

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Mobiilivarmenteen uudelleenrekisteröinti onnistuu rekisteröintisivulla!
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!