Elisa Viihde användarnamn och PIN-koder - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde användarnamn och PIN-koder

Alla nödvändiga koder och användarnamn som du behöver för att ta Elisa Viihde-tjänsten i bruk hittar du på OmaElisa. PIN-koden för Viihde behöver du för att hyra filmer och för att beställa kanalpaket och programbibliotek.


1. Logga in på OmaElisa. För att logga in behöver du ett Elisa-användarnamn. Om du inte ännu har användarnamn kan du skapa dem på inloggningssidan.

2. Välj din Elisa Viihde -tjänst från menyn på den vänstra kanten:

  • Om du använder dig av Elisa Viihde med en digitalbox hittar du användarnamnet under rubriken Elisa Viihde.
  • Om du använder dig av Elisa Viihde på webbsidan elisaviihde.fi/vuokraamo hittar du användarnamnet under rubriken Elisa Viihde Online.
  • Om du använder dig av Elisa Viihde -applikationen, hittar du användarnamnet under rubriken Elisa Viihde -sovellus.
  • Om du använder dig av Elisa Kanavakortti (Elisas kanalkort), hittar du användarnamnet under rubriken Elisa Kanavakortti eller Elisa Kanavakortti + sovellus.

3. Från sidan som öppnas hittar du ditt Elisa Viihde -användarnamn och din PIN-kod. Om du önskar kan du redigera PIN-koden och byta lösenordet till Elisa Viihde -användarnamnet.

  • PIN-koden för Viihde behöver du för att hyra filmer och för att beställa kanalpaket och programbibliotek.
  • Med ett Elisa Viihde -användarnamn loggar du in på webbsidan elisaviihde.fi (FI) och till Elisa Viihde -applikationen. Alternativt kan du logga in med ditt Elisa-användarnamn.

Barnlåsets och lagringsmapparnas PIN-koder

PIN-koden till digitalboxens barnlås

Barnlåsets PIN-kod (4 nummer) bestämmer du själv i samband med ibruktagandet av digitalboxen och det är möjligt att skydda de kanaler som man önskar (exempelvis kanaler för vuxenunderhållning) så att man bör veta barnlåsets kod för att kunna se på kanalen. Digitalboxen frågar också efter barnlåsets PIN-kod för att man skall kunna se enskilda K18-program.

Om du har glömt barnlåsets kod, kan du få den genom att återställa fabriksinstallationerna till digitalboxen genom att trycka på digitalboxens strömbrytare snabbt 5 gånger efter varandra.

Skyddskoderna för lagringsmapparna bestäms på webbsidan elisaviihde.fi

De sparade programmen kan lagras i olika mappar, och du kan skydda digitalboxens och Elisa Viihde -applikationens lagringsmappar med en skyddskod (4 nummer). Skyddskoderna bestäms på webbsidan elisaviihde.fi/tallenteet och de är mappspecifika. Välj först den mappen som du vill skydda och välj efter det under rubriken Toiminnot (funktioner) alternativet Kansion suojaus (skydd av mapp).

Dokument i de skyddade mapparna syns förutom på digitalboxen i de skyddade lagringsmapparna också på sökresultaten inom lagringsmapparna samt i både de kommande och nyaste lagringsmapparna. Man bör mata in skyddskoden för att se på eller ta bort skyddade lagringsmappar.

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Fakturering – Ändring i abonnemang – Felanmälan

Behöver du hjälp? Elisas kundtjänst hjälper dig.
I OmaElisa sköter du dina tjänster behändigt på ett ställe.
LOGGA IN
Hittade du inte infot du letade efter? Sök!