Uuden laajakaistamodeemin hyödyt

Kiinteän nettiyhteyden toimivuuden takaamiseksi on suositeltavaa, että laitteet ovat tekniikaltaan ajan tasalla.

Mitä hyötyjä saan vaihtamalla uuteen modeemiin?

  • Voit parantaa netin käyttökokemusta vaihtamalla laajakaistamodeemin uuteen. Tekniikaltaan vanhentunut modeemi voi aiheuttaa nettiyhteyden pätkimistä ja hidastelua.
  • Vanhemmat modeemit eivät välttämättä ole yhteensopivia viimeisimpien laajakaistaverkon tekniikoiden kanssa. Yhteensopivuusongelmien vuoksi nettiyhteydessä voi ilmetä pätkimistä, hidastelua tai muuta laatuvikaa.
  • Nykyaikana kodeissa on yhä enemmän kodin sisäverkkoon kytkettäviä laitteita. Vanhat modeemit eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla, jos käytettäviä laitteita on useampia. Uudemmat modeemit pystyvät käsittelemään paremmin isoja datamääriä ja voit kytkeä langattomaan verkkoon useampia laitteita. 
  • Uudempien modeemien langaton verkko on tehokkaampi kuin vanhempien modeemimallien. Langattoman verkon (WLAN/ WiFi) suorituskyky ja yhteensopivuus ovat tärkeässä roolissa, kun useampia laitteita kytketään langattomasti verkkoon.

Vinkki: Asutko talossa, jossa on paksut seinät ja asuinkerrokset huonontavat langattoman verkon kuuluvuutta? WLAN-vahvistin vahvistaa kotisi langatonta verkkoa. Lue lisää ›

Mistä saan uuden modeemin?

Voit hankkia uuden laajakaistamodeemin verkkokaupastamme tai soittamalla Elisan maksuttomaan myyntipalveluun 0800 93 93 93 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

Onko laajakaistasi kaapelimodeemi? Kaapelimodeemiverkon modeemin tilaus onnistuu vain asiakaspalvelustamme numerosta 01019 0240 (mpm/pvm, ma-pe 8-18) tai varaamalla maksuttoman soittoajan.

Mistä löydän apua uuden modeemin käyttöönottoon?