Uuden laajakaistamodeemin hyödyt verrattuna vanhaan modeemiin

Kiinteän nettiyhteyden toimivuuden takaamiseksi on suositeltavaa, että laitteet ovat tekniikaltaan ajan tasalla.

Mitä hyötyjä saan vaihtamalla uuteen modeemiin?

  • Iäkkäämpien modeemien tekniikka on vanhentunutta, ja päivittämällä laajakaistamodeemi uudempaan malliin paranee myös palvelun käyttökokemus. Tämä voi näkyä mm. yhteyden pätkimisen vähenemisenä.
  • Vanhemmat modeemit eivät välttämättä ole yhteensopivia uusimpien ja viimeisimpien laajakaistaverkon tekniikoiden kanssa, joten yhteensopivuusongelmia saattaa esiintyä vanhempien modeemien kanssa.
  • Nykyaikana kotitalouksissa on yhä enemmän kodin sisäverkkoon kytkettäviä laitteita. Iäkkäämmät modeemit eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, jos käytettäviä laitteita on useampia. Uudemmat modeemit pystyvät käsittelemään paremmin jatkuvasti kasvavia datamääriä.
  • Uudempien modeemien langaton verkko on tehokkaampi kuin vanhempien modeemien. Langattoman verkon (WLAN/ WiFi) suorituskyky ja yhteensopivuus ovat tärkeässä roolissa nykyisin, kun useampia laitteita kytketään langattomasti verkkoon.

Vinkki: Asutko talossa, jossa on paksut seinät ja asuinkerrokset huonontavat langattoman verkon kuuluvuutta? WLAN-vahvistin vahvistaa kotisi langatonta verkkoa. Lue lisää ›

Mistä saan uuden modeemin?

Voit hankkia uuden laajakaistamodeemin verkkokaupastamme tai soittamalla Elisan maksuttomaan myyntipalveluun 0800 93 93 93 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

Onko laajakaistasi kaapelimodeemi? Kaapelimodeemiverkon modeemin tilaus onnistuu vain asiakaspalvelustamme numerosta 01019 0240 (mpm/pvm, ma-pe 8-18) tai varaamalla maksuttoman soittoajan.

Mistä löydän apua uuden modeemin käyttöönottoon?