Omaelisa hero

Tervetuloa OmaElisa-kutsuille!

Teknologiasta kiinnostunut Liisa haluaa kannustaa naapuruston ihmisiä omatoimiseen ja nykyaikaiseen asioiden hoitamiseen ja on päättänyt järjestää OmaElisa-kutsut yhdessä Anssin kanssa. Tule mukaan kutsuille ja tutustu, mitä kaikkea OmaElisassa voi tehdä.

Hyppää mukaan ja lataa OmaElisa-sovellus

Alkuun Liisa ja hänen avustajansa Anssi haluavat varmistaa, että kaikki saavat OmaElisa-sovelluksen käyttöön. He tahtovat kaikkien tietävän, että sovelluksen ladattuasi voit heittää hyvästit hankalalle arjelle. Löydät laskut, sopimukset, tarjoukset ja edut kaikki samasta sovelluksesta.

 Lataa OmaElisa sovelluskaupasta nyt!  

OmaElisa - oman elämänsä mapittajille

Liisa jututtaa kutsujen osallistujia heidän tavoistaan hoitaa laskuasioita ja järkyttyy hieman naapureidensa toiminnasta. Onneksi Liisa voi opastaa vieraansa kohti helpompaa arkea. OmaElisasta löydät niin liittymäsi kuin laskusikin. Voit katsoa laskujesi sisällön, maksaa ne ja tilata uusista ilmoituksen.

Siirrä laskumappisi digiaikaan ja ota OmaElisa käyttöön!


OmaElisa – oman elämänsä tarjoushaukoille

OmaElisa-kutsuilla eletään jännittäviä hetkiä – Liisa on juuri paljastamassa “vielä yhden jutun”...  Tämä saa Anssin juhlatuulelle ja koko naapurustolle selviää, että OmaElisa tarjoaa iloisia yllätyksiä arkeen. Sovelluksesta löydät tarjouksia Elisan asiakkaille, vaihtuvia arvontoja sekä etuja juuri sinulle. 

OmaElisasta löydät etuja sekä osallistut arvontoihin!


OmaElisa- oman elämänsä tutkijoille

Tällä kertaa kutsuilla testataan, kenellä on nopein liittymä. Liisan ja Anssin avulla naapurit saavat katsottua nykyisten liittymäsopimuksiensa sisällön, testattua yhteyden nopeuden ja päivitettyä liittymät vastaamaan juuri heidän tarpeitaan sekä käyttöä.

OmaElisasta löydät kaikki sopimuksesi ja teet haluamiasi muutoksia!


OmaElisa - oman elämänsä seikkailijoille

Kutsuilla nousee esiin ulkomailla ilmennyt pulma: mitä tehdä, kun puhelimen netti ei toimi reissussa halutulla tavalla? Liisalla on tähän heti ratkaisu, sillä OmaElisassa saat helposti ja vaivattomasti muutettua omat roaming-asetuksesi vastaamaan tarpeitasi. 

Passi, hammasharja ja roaming-asetukset kuntoon ennen reissua OmaElisasta!


OmaElisa – oman elämänsä eksperteille

On aika kiittää ja kumartaa – Liisan OmaElisa-kutsut ovat päättymäisillään. Sovelluksen ominaisuudet on hyvä kuitenkin lopuksi kerrata yhteisesti. Laskujen maksu, tarvittavat muutokset, edut ja arvonnat ovat kaikki aina yhden klikkauksen päässä, kun otat sovelluksen käyttöön. 

OmaElisa tuo helpotusta arkeen, kun apu liittymäasioissa on tarpeen!

Ota OmaElisa käyttöön!

    

Android

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


iOS

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


Huawei

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


OmaElisa

Kirjaudu selaimella

Tästä OmaElisaan

Apua ja ohjeita