Omaelisa hero

Tervetuloa OmaElisa-kutsuille!

Teknologiasta kiinnostunut Liisa haluaa kannustaa naapuruston ihmisiä omatoimiseen ja nykyaikaiseen asioiden hoitamiseen ja on päättänyt järjestää OmaElisa-kutsut yhdessä Anssin kanssa. Tule mukaan kutsuille ja tutustu, mitä kaikkea OmaElisassa voi tehdä.

Hyppää mukaan ja lataa OmaElisa-sovellus

Alkuun Liisa ja hänen avustajansa Anssi haluavat varmistaa, että kaikki saavat OmaElisa-sovelluksen käyttöön. He tahtovat kaikkien tietävän, että sovelluksen ladattuasi voit heittää hyvästit hankalalle arjelle. Löydät laskut, sopimukset, tarjoukset ja edut kaikki samasta sovelluksesta.

 Lataa OmaElisa sovelluskaupasta nyt!  

OmaElisa – oman elämänsä tarjoushaukoille

OmaElisa-kutsuilla eletään jännittäviä hetkiä – Liisa on juuri paljastamassa “vielä yhden jutun”... OmaElisan mahtavat edut ja arvonnat saavat myös Anssin juhlatuulelle ja koko naapurustolle selviää, että OmaElisa tarjoaa iloisia yllätyksiä arkeen. Sovelluksesta löydät tarjouksia Elisan asiakkaille, vaihtuvia arvontoja sekä etuja juuri sinulle. 

Hoida asiasi OmaElisassa ja tartu samalla etuihin sekä osallistu arvontoihin!


OmaElisa – oman elämänsä eksperteille

On aika kiittää ja kumartaa – Liisan OmaElisa-kutsut ovat päättymäisillään. Sovelluksen ominaisuudet on hyvä kuitenkin lopuksi kerrata yhteisesti. Laskujen maksu, tarvittavat muutokset, edut ja arvonnat ovat kaikki aina yhden klikkauksen päässä, kun otat sovelluksen käyttöön. 

OmaElisa tuo helpotusta arkeen, kun apu liittymäasioissa on tarpeen!

Ota OmaElisa käyttöön!

    

Android

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


iOS

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


Huawei

Lataa sovelluskaupasta

Lataa IOS-sovellus


OmaElisa

Kirjaudu selaimella

Tästä OmaElisaan

Apua ja ohjeita