Elisa Kodin Tietoturvan käyttöönotto ja käyttö

Elisa Kodin Tietoturva on reitittimessä toimiva tietoturvapalvelu, joka suojaa kaikki kotiverkkoon kytkeytyneet laitteet tietoturvauhilta.

Elisa Kodin Tietoturva


Tilaa palvelu kätevästi Elisan verkkokaupasta!

Verkkokauppaan

Jos asentaminen ohjeiden mukaan tuntuu mutkikkaalta, anna Omagurun asentaa palvelu puolestasi. Samalla voidaan katsoa, että laitteesi varmuuskopiointiasetukset ovat kunnossa.

Miten Elisa Kodin Tietoturva toimii?

Kodin älylaitteiden suojaaminen ei voisi enää olla helpompaa! Elisa Kodin Tietoturva tarjoaa suojaa myös niille kodin älylaitteille, joihin ei voi asentaa erillistä tietoturvaohjelmistoa, mutta jotka ovat yhteydessä nettiin koko ajan. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi televisiot, mediatoistimet, jääkaapit, pakastimet, pesukoneet, ilmalämpöpumput, robottipölyimurit ja pelikonsolit. Elisa Kodin Tietoturvaa voit hallinnoida helposti Android- tai iOS-laitteella.Elisa Kodin Tietoturva tarjoaa turvaa eri laitteille silloin, kun laitteet ovat yhdistetty nettiin käyttäen Kodin Tietoturvan sisältävää reititintä Zyxel VMG3927. Jos reitittimen ja kodin älylaitteen välissä on joku muu verkkolaite (esimerkiksi mesh-verkko), toimivuutta ei voida taata.

Elisa Kodin Tietoturvan käyttöönotto

Elisa Kodin Tietoturva aktivoituu heti palvelun tilauksesta, kun reititin on kytketty nettiin. Reititin suodattaa haitalliset sisällöt.

Hallitaksesi henkilökohtaisia asetuksiasi kuten perhesääntöjä ja nähdäksesi hälytykset sekä verkkoon kytkeytyvät uudet laitteet, tulee sinun ladata sovelluskaupasta Elisa Kodin Tietoturva -sovellus laitteellesi.

Huomioitavaa Elisa Kodin Tietoturvasta

Asennusohjeet Elisa Kodin Tietoturva -sovellukselle

Elisa Kodin Tietoturva -sovelluksen käyttäminen