Elisa Sähköpostipalvelun uudistus

Elisa Sähköpostipalvelu uudistuu syyskuun 2023 loppuun mennessä. Tältä sivulta löydät tietoa mikä muuttuu ja mitä parannuksia sähköpostin käyttöliittymään on tulossa.

Näin sähköpostisi uudistuu

Sähköpostilaatikon isompi koko 1000Mt on tullut käyttöösi 1.4.2023 alkaen aiemman 200Mt sijaan. Elisa Sähköpostipalveluusi kuuluu viisi sähköpostilaatikkoa (eli sähköpostiosoitetta) ja jokainen niistä sisältää nyt 1000Mt tilakoon.

Alla kerrotut Elisa Sähköpostipalvelun (webmail.elisa.fi) uudistukset tulevat voimaan syyskuun loppuun mennessä. Saat sähköpostiviestin muutamaa päivää ennen uudistusta. Muutos tapahtuu automaattisesti ja vaiheittain sähköpostilaatikko kerrallaan.

Muutoksen aikana sähköpostissa on maksimissaan 10 minuutin käyttökatko. Sähköpostin hallinta OmaElisassa toimii myös rajoitetusti muutoksen aikana. Käyttäjätunnuksesi, salasanasi, viestisi ja asetuksesi säilyvät ennallaan.

  • Käyttöliittymä ja ulkoasu paranevat webmail.elisa.fi-palvelussa.
  • Roskapostisuodattimen asetukset, lomavastaaja/lomailmoitus ja automaattinen edelleenlähetys löytyvät jatkossa Elisa Sähköpostista (webmail.elisa.fi). Ominaisuudet poistuvat OmaElisasta.
  • Roskakoriin viedyt viestit saa takaisin vielä 90 päivää roskakorin tyhjentämisestä.
  • Itse määritellyistä osoitteista saapuvat tai määriteltyjä sanoja sisältävät viestit voi ohjata suoraan roskakoriin.

Kysymyksiä ja vastauksia uudistuksesta