Suomalaista palvelua Elisalta

Suomalaista palvelua Elisalta

Vain Elisan liittymillä on Avainlippu-tunnus

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Elisa on ainoa operaattori, jonka mobiili- ja kiinteän verkon liittymille on myönnetty ”Suomalaista palvelua” -Avainlippu-merkki. Kaikki Elisan liittymät sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille ovat siis hieno valinta, kun haluat suosia suomalaista.

Perhe katsoo Elisa Viihdettä tv:stä

Elisa Viihde on ainoa Avainlipun saanut tv-palvelu

Elisa Viihde tv-palveluiden avulla tallennat ja katsot tv-kanavia sekä käytät valitsemiasi suoratoistopalveluja ja kanavapaketteja yhden helppokäyttöisen palvelun kautta. Valitse kaiken kattava viihdejätti Elisa Viihde Premium tai mobiililaitteissa ja älytelevisiossa toimiva kevyempi Elisa Viihde Mini.

Kun valitset Avainlipun, valitset työtä Suomeen

Mitä Avainlippu tarkoittaa?

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.