Elisa Viihteessä on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta

Antenniverkon tekniikkaa uudistetaan keväällä ja antenniverkon kautta toimivat maksukanavat vaativat toimiakseen DVB-T2-virittimellä varustetun television tai digiboksin.

Elisa Viihteessä homma toimii kätevästi netin kautta – näet mm. maksukanavat, tallenteet, ohjelmakirjastot ja HD-kanavat. Peruskanavat toimivat vielä toistaiseksi antennin kautta.

Elisa Viihde toimii kaikkien operaattorien nettiyhteyksillä, myös mobiiliverkon kautta.

 

2500 tuntia tallennustilaa

Tallenna ja katso ohjelmia puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja telkkarista. Valtavaan 2500 tunnin tallennustilaan saat mahtumaan lähes loputtomasti suosikkiohjelmiasi. Elisa Viihde on aina mukanasi, viihdy silloin kun haluat. 

Huikea määrä urheilua

Tilaa Elisa Viihde digiboksilla ja kattava maksukanavatarjonta varmistaa, että koet urheilun huippuhetket. Sinua viihdyttää mm. Eurosport ja voit tilata lisää kanavia (mm. Elisa Viihde Sport) lisämaksusta. Voit katsoa matseja jälkikäteen myös Arkistosta.

Monipuoliset ohjelmakirjastot

Ohjelmakirjastot (mm. Elisa Viihde Aitio ja HBO Nordic) tarjoavat viihdettä ihan jokaiselle. Katso elokuvia, TV-sarjoja ja lastenohjelmia – valinnanvaraa riittää. Elisa Viihteen Aitiosta näet myös suositut alkuperäissarjat, kuten Ismon, Konttorin ja Downshiftaajat.

Vuokraamo

Elisa Viihteen vuokraamossa on tuhansia elokuvia, joista voit valita oman suosikkisi. Voit katsoa elokuvia televisiolla, tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Vuokraamosta löydät eniten kotimaisia elokuvia sekä uusimmat huippuleffat, lasten suosikit ja klassikot.