Elisa Viihteessä on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

Kätevä tallennus

Tallenna leffat ja sarjat suoraan tv:stä ja katso missä ja milloin vain – puhelimella, tabletilla, tietokoneelta tai tv:stä. Mukaan saat kätevän sovelluksen, joten voit tallentaa ja katsoa lempiohjelmiasi myös puhelimella ja tabletilla. Elisa Viihde on aina mukanasi!

Huikea määrä urheilua

Tilaa Elisa Viihde ja kattava maksukanavatarjonta, niin koet urheilun huippuhetket. Sinua viihdyttää mm. Eurosport ja voit tilata lisää kanavia (mm. Elisa Viihde Sport) lisämaksusta. Voit katsoa matseja jälkikäteen myös Arkistosta.

Monipuoliset ohjelmakirjastot

Ohjelmakirjastot (mm. Elisa Viihde Aitio ja HBO Nordic) tarjoavat viihdettä ihan jokaiselle. Katso elokuvia, TV-sarjoja ja lastenohjelmia – valinnanvaraa riittää. Elisa Viihteen Aitiosta näet myös suositut alkuperäissarjat, kuten Nyrkki, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Downshiftaajat, Sipoon Herttua, Jättekiva ja Konttori.

Vuokraamo

Elisa Viihteen vuokraamossa on tuhansia elokuvia, joista voit valita oman suosikkisi. Voit katsoa elokuvia televisiolla, tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Vuokraamosta löydät eniten kotimaisia elokuvia sekä uusimmat huippuleffat, lasten suosikit ja klassikot.