Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset

Kokoa oma viihdekirjastosi tv-ohjelmista, sarjoista, leffoista ja urheilusta. Nauti monipuolisesta tv:n katselusta silloin, kun sinulle sopii.

Tallenna lempiohjelmasi ja katso, kun sinulle sopii

Tallenna leffat ja sarjat helposti ja katso missä ja milloin vain – puhelimella, tabletilla, tietokoneelta tai tv:stä. Kätevällä sovelluksella voit tallentaa ja katsoa lempiohjelmiasi myös puhelimella ja tabletilla. Elisa Viihde kulkee mukanasi.

Huikea määrä urheilua

Tilaa Elisa Viihde ja kattava maksukanavatarjonta ja koet valitsemasi urheilulajin huippuhetket. Tarjolla mm. Elisa Viihde Sport sekä C More ja V sport -urheilukanavat.

Monipuoliset suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut (mm. Elisa Viihde Viaplay ja HBO Nordic) tarjoavat viihdettä lisämaksusta. Elisa Viihde Viaplaysta näet niin kotimaiset suosikit, kuten mm. alkuperäissarjat Downshiftaajat, Kaikki synnit ja Ivalo, kuin Hollywood-uutuudet. Katsoit sitten elokuvia, sarjoja tai lastenohjelmia – valinnanvaraa riittää.

Et tarvitse tv-antennia tai -kaapelia

Et tarvitse tv-antennia tai -kaapelia tv-ohjelmien katseluun. Saat yli 30 kanavaa parhaalla kuvanlaadulla netin välityksellä Elisa Viihde Premiumiin.

Vuokraamo

Elisa Viihteen vuokraamossa on tuhansia elokuvia, joista voit ostaa tai vuokrata oman suosikkisi. Voit katsoa elokuvia televisiolla, tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Vuokraamosta löydät eniten kotimaisia elokuvia sekä uusimmat huippuleffat, lasten suosikit ja klassikot.