Burrel riistakamera

Burrel Riistakamerat

Burrel riistakamerakuva

Laadukkaat ja helppokäyttöiset Burrel-riistakamerat auttavat sinua tarkkailemaan alueella liikkuvia riistaeläimiä. Voit käyttää Burrel riistakameroita myös esimerkiksi omaisuuden valvontaan, sillä ne toimivat siellä missä ei ole sähköä tai WiFi-yhteyksiä.

Burrel riistakamera tarvitsee toimiakseen mobiililiittymän ja laitteen mukana toimitetaan aktivointivalmis Burrel SIM-kortti. Burrel-liittymä on suunniteltu ja testattu toimivaksi erityisesti Burrel riistakameroissa. Burrel-liittymissä ei ole määräaikaa ja voit irtisanoa ne helposti koska tahansa.

Burrel-liittymissä nyt myös maksuton avaus ja ensimmäiset 14vrk veloituksetta!

Burrel SIM

Saat Burrel -liittymän ilman avausmaksua, sekä 14 vuorokautta veloituksetta, jonka jälkeen

  • Burrel Kuva 4,99€/kk
  • Burrel Video 7,99€/kk

Kaikkien Burrel-kameroiden mukana toimitetaan erillinen Burrel sim-kortti, joka on valmis aktivoitavaksi osoitteesta elisa.fi/burrel.  Jotta riistakameran asennus olisi mahdollisimman helppoa, toimitetaan liittymä omalla sim-kortilla, josta on otettu PIN-koodin kysely pois. Liittymässä käytettävä sim-kortti on myös suunniteltu ja testattu toimivaksi äärimmäisiin olosuhteisiin.

Kuvien ja videoiden lähettämiseen kannattaa käyttää sähköpostia ja mobiilidataa, jota sisältyy rajoittamaton määrä Burrel-liittymään. Kameran etähallinta toimii SMS-viesteillä ja siksi kaikki Burrel-liittymät sisältävätkin 100 tekstiviesti- tai multimediaviestiä (SMS/MMS) kuukaudessa. Ohjeita ja vinkkejä Burrel-liittymän käyttöön löydät täältä.

Burrel-liittymän tarkemmat tiedot