Roaming-hinnasto

Saunalahti- ja Elisa-kuluttajaliittymien käyttö ulkomailla

Yritysliittymien roaming-hinnasto >

Puhelimen käyttö ulkomailla, lue ohjeita >

Elisa ei laskuta puheluista Ukrainaan tai roaming-käytöstä Ukrainassa

Elisan matkapuhelinliittymistä Suomesta Ukrainaan soitetut puhelut ja lähetetyt tekstiviestit ovat olleet maksuttomia 24.2.2022 alkaen. Myös roaming-käyttö Ukrainassa on maksutonta samasta päivästä alkaen. Roaming-käyttö koskee datakäyttöä, puheluita ja tekstiviestejä.

Maksuttomuus koskee puheluita ja tekstiviestejä normaalihintaisiin numeroihin niin kuluttajien kuin yritysten laskutusliittymistä. Maksuttomuus on voimassa 31.12.2022 asti.

Tärkeää tietoa Yhdysvaltoihin matkustaville

Yhdysvalloissa operaattorit ovat ajaneet alas 3G-verkkojaan vuoden 2022 aikana. AT&T sulki 3G-verkkonsa 22.2. ja T-Mobile 1.7.2022. Jos haluat käyttää jatkossa liittymäsi puhe- ja viestipalveluita  näissä verkoissa, niin liittymäsi täytyy tukea 4G-puheluita (VoLTE) sekä laitteestasi täytyy löytyä tuki VoLTE roamingille. 

Huom! Vaikka päätelaitteessasi toimii kotimaassa 4G-puhelut (VoLTE), niin päätelaitteesi ei välttämättä tue 4G-puheluita ulkomailla (VoLTE roaming). Voit varmistaa päätelaitteesi VoLTE roaming -tuen laitevalmistajalta. Varmista lisäksi, että päätelaitteesi tukee Yhdysvaltojen 4G-taajuuksia.

SAUNALAHTI HUOLETON

Surffaile huoletta lähes koko Euroopassa

ELISAN WIFI-PUHELULLA SOITAT KOTIMAAN HINNOILLA MYÖS ULKOMAILTA