Elisa Reissunetti - Surffaa netissä edullisesti myös kaukomailla

Kun lähdet kaukomaille, kannattaa mukaan tilata Reissunetti. Se ei yllätä sinua ylimääräisin laskuin, ja säästät jopa 90 % verrattuna normaaleihin dataroaming-hintoihin EU/ETA-maiden ulkopuolella.

Reissunettiin sisältyy 1 Gt nettikäyttöä. Surffaat tällä määrällä netissä mukavasti lomasi ajan.

Kuvituskuva

Reissunetti on saatavilla näissä maissa:

Reissunetti 21,99 € / 1 Gt

Albania, Anguilla, Andorra, Antigua ja Barbuda, Arabiemiirikunnat. Argentiina, Armenia, Australia, Azerbaidžan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Bosnia ja Hertsegovina, Brittiläiset Neitsytsaaret, Brasilia, Brunei, Caymansaaret, Chile, Costa Rica, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, El Salvador, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Färsaaret, Georgia, Ghana, Grenada, Grönlanti, Guatemala, Honduras, Hong Kong, Indonesia, Intia, Irak, Iran, Israel, Jamaika, Japani, Kambodža, Kanada, Kap Verde, Kazakstan, Kenia, Kiina, Kirgisia, Kolumbia, Kongon demokraattinen tasavalta, Kosovo, Kuwait, Lesotho, Macao, Malesia, Mauritius, Meksiko, Moldova, Montenegro, Montserrat, Mosambik, Nicaragua, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Pohjois-Makedonia, Puerto Rico, Qatar, Ranskan Polynesia, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Saudi-Arabia, Serbia, Singapore, Sri Lanka, Sveitsi, Taiwan, Tansania, Thaimaa, Tunisia, Turkki, Turks- ja Caicossaaret, Ukraina, Uruguay, Uusi-Seelanti, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Yhdysvallat.

Näin tilaat Reissunetin

 • Kun saavut maahan, jossa Reissunetti toimii, saat tekstiviestin Reissunetistä.
 • Viestissä kerrotaan Reissunetin hinta kyseisessä maassa ja tilausohje.
 • Tilaa Reissunetti vastaamalla saamaasi viestiin ohjeen mukaisesti.
 • Voit tilata Reissunetin myös lähettämällä tekstiviestin numeroon 18258:
  "TILAA REISSUNETTI" (muut Reissunetti-maat, hinta 21,99 €)
Kuvituskuva

Hyvä tietää

 • Reissunetti on voimassa 14 vrk tilauksesta tai kunnes 1 Gt on käytetty.
 • Tilaus on voimassa samanaikaisesti kaikissa yllä luetelluissa Reissunetti-maissa. Lisäksi tilausviestistä veloitetaan kyseisen maan roaming-hinnaston mukaisesti.
 • Reissunetin voi tilata jo kotimaassa maksuttomasta tilausnumerosta 18258 ylläolevan ohjeen mukaisesti, mutta huomioithan, että Reissunetin voimassaoloaika alkaa tilaushetkestä.
 • Ei yllätyslaskuja - lähetämme sinulle tekstiviestit kun Reissunetistä on käytetty 80, 95 ja 100 %.
 • Kun nettipaketti loppuu, saat käyttöösi uuden 1 Gt -paketin lähettämällä tekstiviestin yllä olevan tilausohjeen mukaisesti.
 • Jos vaihdat liittymätyyppiä Reissunetti-paketin voimassaoloaikana, Reissunetin voimassaolo päättyy samalla.
 • Tämä Reissunetti on tilattavissa Elisan kuluttaja-asiakkaiden mobiililiittymiin (ei prepaid- tai latausliittymiin. Varmistathan etukäteen OmaElisasta, että roaming-datasiirto ei ole estetty liittymässäsi ja tarkista myös puhelimesi roaming-asetukset.
 • Tutustu Elisan yritysliittymien Reissunettiin

Lähdössä ulkomaille? Lue lisää Elisan roamingista ja puhelimen käytöstä ulkomailla.