Elisa Identiteettisuoja

Suojaudu identiteettivarkauksilta - yksi sovellus, jossa helppokäyttöinen salasanojen hallinta ja 24/7 tietovuotojen valvonta.

Tietovuodot ovat arkipäivää

Facebook, Youtube, Gmail, WhatsApp... Käytät päivittäin lukuisia kirjautumista vaativia sovelluksia, jotka sisältävät henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi tai puhelinnumerosi. Identiteettivarkaudet alkavat usein heikosta salasanasta. Paras tapa suojella omaa identiteettiään netissä onkin varmistaa, että yksityiset tiedot ovat turvassa vahvojen salasanojen takana ja olet tietoinen tilanteestasi.

Testaa ilmaiseksi

Huolestuttaako sinua, että verkossa olevat tietosi ovat vuotaneet ulkopuolisten käsiin? Tarkasta tilanne syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat heti kertaluontoisen tietovuotoraportin sähköpostiisi, jos vuoto on tapahtunut. Tietovuotoraportin toimittaa suomalainen tietoturvan uranuurtaja F-Secure.

Helppo ja nopea käyttöönotto

 1. Osta
  Saat asennuslinkin sähköpostiisi heti oston jälkeen.
 2. Asenna
  Avaa asennusviesti laiteessa johon haluat asentaa Identiteettisuojan ja seuraa ohjeita. 
 3. Aloita käyttö
  Lisää seurattavat sähköpostiosoitteesi sekä käyttämäsi salasanat. 24/7 seuranta alkaa heti.
 4. Nauti ja surffaa rauhassa
  Saat ilmoituksen heti jos tietosi ovat vaarassa. Kirjaudu yhdellä salasanalla kaikkiin palveluihisi.


24/7 tietovuotojen valvonta kolmelle sähköpostiosoitteellesi

Tietovuotojen seuranta alkaa siitä hetkestä, kun lisäät sovellukseen sähköpostiosoitteen, jota käytät kirjautuessasi verkkopalveluihin. 

Palvelu seuraa sekä julkista että pimeää verkkoa ja havaitsee heti, jos annettuun sähköpostiosoitteeseen liittyviä henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi tai salasanasi, on paljastunut tietovuodoissa. 

Sovellus ilmoittaa välittömästi, jos henkilötietosi ovat vuotaneet nettiin. Samalla saat ohjeet, joiden avulla estät tietovuotoa laajentumasta identiteettivarkaudeksi.

Helppokäyttöinen salasanojen hallinta

Tallenna turvallisesti kaikki salasanasi, käyttäjätunnuksesi, sähköpostiosoitteesi, PIN-koodisi, luottokortti- ja verkkopankkitunnuksesi. Kirjaudu suosikkipalveluihisi näppärästi yhdellä pääsalasanalla. 

Näet sovelluksesta käyttämiesi salasanojen vahvuuden ja onko sinulla käytössä samoja salasanoja useissa eri verkkopalveluissa. 

Sovelluksen avulla luot helposti vahvoja ja yksilöllisiä salasanoja ja pääset niihin käsiksi kaikilta laitteiltasi.

Tietovuodolla tarkoitetaan tilannetta, jossa hakkeri varastaa arkaluonteisia tietoja yritykseltä tai verkkopalvelusta ja julkaisee niitä netissä. Tällaisia tietoja ovat muun muassa salasanat, puhelinnumerot, nimi ja henkilötunnus. Hakkerit myyvät tietoja eteenpäin nettirikollisille, jotka pyrkivät hyötymään tiedoista rahallisesti.


Kun henkilökohtaiset tietosi, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi, vuotavat julki, nettirikollisille tarjoutuu tilaisuus käyttää tietojasi ja varastaa identiteettisi. Rikollisten on mahdollista päästä käsiksi kaikkiin nettipalveluihisi, joissa käytät kirjautumiseen samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Paras tapa suojella omaa identiteettiään netissä onkin varmistaa, että yksityiset tiedot ovat turvassa vahvojen salasanojen takana.

Identiteettivarkaudesta on kyse, kun joku käyttää luvatta henkilötietojasi, kuten nimeäsi ja henkilötunnustasi. Kun henkilö- tai luottokorttitietosi päätyvät tietovuodon seurauksena nettirikollisille, nämä voivat hyödyntää tietoja mm. luomalla tilejä tai ostamalla tuotteita nimissäsi.

Hyödyllistä tietää

Apua asennukseen? 

Tilattuasi Elisa Identiteettisuojan saat asennusviestin, jonka asennuslinkistä palvelun käyttöönotto sujuu näppärästi.

Katso Elisa Identiteettisuojan asennusohjeet täältä.

Laitteistovaatimukset

Elisa Identiteettisuoja soveltuu yleisimmille älypuhelimille, tableteille sekä PC- ja Mac-tietokoneille. Tietokoneilla käytettävissä vain salasanojen hallinta (ei monitoroinnin hallintaa).

Windows 7 (SP1), 8.1 ja 10. MacOS Big Sur (10.16), Catalina (10.15) ja Mojave (10.14) sekä uudemmat.  Android OS 6 ja uudemmat, iOS 13.4 ja uudemmat.